Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon nagy zűrbe keveredtem. Mit tegyek? Hogyan rendezzem le magamban?
23 éves vagyok.Én sajnos kerültem ilyen helyzetben,és pont gy bulin.Ittam én is(nem is keveset),mivel jó éreztem magam,bizony amikor a két srác hívott,hogy menjünk dumálni egy kicsit ,elmentem...A hálóban kötöttünk ki,és ők egyből letepertek.Ketten voltak..Még részeg állapotomban is tudtam,hogy ez így nem jó,és én nem akarom(nekem is volt barátom),ezért én úgy kiabáltam ahogy kifért a torkomon,és erőtlenül,de védekeztem!
A fiúk megunták,hogy kiabálok,és többen is bejöttek,hogy mi a helyzet,így szerencsére nem lett erőszak.De a barátom elhagyott,mert szerinte a pia nem mentség arra,hogy én bementem 2 fiúval egy hálószobába...A rendőrségen is azt mondták,hogy ne foglalkozzak vele,mert én is vétkes voltam,hisz az elején nem ellenkeztem!!!
Szóval tudom min mentél keresztül,de így sem értem miért tudod a srác kinyalni,hisz ha kiabálsz,vagy rugdosod ez nem biztos,hogy megtörténik:)De ha úgy érzed,hogy ez erőszak volt akkor még aznap el kellett volna menned az orvoshoz,és a rendőrséghez....Lépj túl rajta,és készülj fel arra is,hogy a barátod,nem biztos,hogy a piát mint mentséget el fogja fogadni.(
Olyan vagy mint Vanda a barátok köztből. Imi Őt sem erőszakolta meg. Hazudsztelány!
25-30 ember nem vette észre az erőszakot, te meg aludtál reggelig. Mi is történt az erőszak után? Mert hirtelen 1-2 napot ugrottunk ám, mire terhes lettél!
Ez itt Magyarország. Itt először meghurcolják, lehazugozzák és lekurwázzák az áldozatot, talán utána kezdenek nyomozni.
Persze ha az ő párjukkal történne ilyen, azonnal fegyvert ragadva törnének az illető életére.
Idióta soviniszta rendszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!