Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon nagy zűrbe keveredtem....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon nagy zűrbe keveredtem. Mit tegyek? Hogyan rendezzem le magamban?

Figyelt kérdés
Néhány napja a barátnőim elcsaltak egy házibuliba, ahol többet ittam a kelleténél - bár még tudatában voltam mindennek, ami körülöttem történt. Van barátom, és imádom az életemnél jobban, ennek ellenére olyat tettem, ami nem ezt igazolja:( A bulin lehettünk 25-30-an, és eljött egy olyan srác is, aki régen szemet vetett rám, de én semmit sem akartam tőle. Épp a barátnőimmel próbáltam értelmesen beszélgetni, amikor odajött az a fiú, és elhívott pókerezni a barátaival a nappaliba... ami a hálószoba volt, de ez már túl későn esett le. Azt mondta, feküdjek le, és vetkőztetni kezdett, de én akkori erőmhöz mérten próbáltam elnyomni magamtól. Sikerült is, már majdnem kiszaladtam a szobából, de megfogott, és visszarántott. Aki látta kintről, hogy mi folyik, mind csak röhögött, mert azt hitték, játszik, és már különben is mindenkinek eléggé homályos volt a tekintete. A fiú bezárta az ajtót, letepert, és nem tudtam mit tenni, mert teljesen gyengének éreztem magam. Szóval nyalogatni kezdett, meg hasonlók, a többire pedig már csak foltokban emlékszem, mert kissé ájulás közeli állapotba kerültem. 1-2 nappal az után az éjszakai lidércnyomás után émelyegni kezdtem, és legszívesebben mindent felfaltam volna, amit meglátok. Ez mára nem sokat mérséklődött. Nagyon úgy érzem, hogy terhes vagyok, és nem a barátomtól, mert vele sajnos csak ritkán lehetek együtt. Neki még nem mertem erről beszélni, mert nagyon félek a reakciójától, és a következményektől... mit tegyek? Segítsetek!!!
2009. okt. 14. 11:47
1 2 3 4 5 6
 11/58 anonim ***** válasza:
29%
Az én anyám a sárga földig le tudja inni magát,és akkor olyan hanggal tud ordibálni,hogy mindenki szalag,hogy megnézzék kit nyúznak.Ereje neki sincs a pia miatt,de a HANGJA!!Esetleg te nem tudtál volna ordítani?? Meg nem is tudom,ha én úgy érezném alkoholos mámoromban,hogy éppen az én beleegyezésem nélkül akar valaki szexelni,akkor én nem hagyom,hogy kinyaljon! Olyankor a srác nem is tud lefogni erősen,így nyugodtan tökön is lehetett volna rúgni,vagy tépni is lehetett volna a haját!nem igazán védekeztél te sem...Azért egy erőszaknál még ha nagyon ittas az illető akkor is próbál védekezni...
2009. okt. 14. 12:38
 12/58 anonim ***** válasza:
88%
Első lépés: Megkeresni a gyereket pár keményfiúval, és agyonverni. Ami maradt, azt pedig oda lehet dobni a zsaruknak.
2009. okt. 14. 12:40
 13/58 anonim ***** válasza:
17%
Haha. Önigazolást keresel, és baromira nem úgy történtek a dolgok ahogy te most előadod. Akit egy normális emberekkel teli házban meg tudnak erőszakolni az néma vagy nyaktól lefelé béna. Szóval félrekeféltél és most parázol mint állat. Ez van.
2009. okt. 14. 12:42
 14/58 A kérdező kommentje:
Nem előítéletekre vagyok kíváncsi, hanem értelmes tanácsok végett írtam ki ezt a nyomorult kérdést, és a "sztori" igaz! Le lehet állni a nagyképűsködéssel, bármennyire is az a nagyszerű szokás járja, hogy le kell alázni mindenkit, aki olyan helyzetbe keveredik, amilyet még nem éltél át!
2009. okt. 14. 12:43
 15/58 anonim ***** válasza:
72%

23 éves vagyok.Én sajnos kerültem ilyen helyzetben,és pont gy bulin.Ittam én is(nem is keveset),mivel jó éreztem magam,bizony amikor a két srác hívott,hogy menjünk dumálni egy kicsit ,elmentem...A hálóban kötöttünk ki,és ők egyből letepertek.Ketten voltak..Még részeg állapotomban is tudtam,hogy ez így nem jó,és én nem akarom(nekem is volt barátom),ezért én úgy kiabáltam ahogy kifért a torkomon,és erőtlenül,de védekeztem!

A fiúk megunták,hogy kiabálok,és többen is bejöttek,hogy mi a helyzet,így szerencsére nem lett erőszak.De a barátom elhagyott,mert szerinte a pia nem mentség arra,hogy én bementem 2 fiúval egy hálószobába...A rendőrségen is azt mondták,hogy ne foglalkozzak vele,mert én is vétkes voltam,hisz az elején nem ellenkeztem!!!

Szóval tudom min mentél keresztül,de így sem értem miért tudod a srác kinyalni,hisz ha kiabálsz,vagy rugdosod ez nem biztos,hogy megtörténik:)De ha úgy érzed,hogy ez erőszak volt akkor még aznap el kellett volna menned az orvoshoz,és a rendőrséghez....Lépj túl rajta,és készülj fel arra is,hogy a barátod,nem biztos,hogy a piát mint mentséget el fogja fogadni.(

2009. okt. 14. 12:45
 16/58 anonim ***** válasza:
20%

Olyan vagy mint Vanda a barátok köztből. Imi Őt sem erőszakolta meg. Hazudsztelány!

25-30 ember nem vette észre az erőszakot, te meg aludtál reggelig. Mi is történt az erőszak után? Mert hirtelen 1-2 napot ugrottunk ám, mire terhes lettél!

2009. okt. 14. 12:47
 17/58 anonim ***** válasza:
71%
velem is volt ilyen, mindent elmondtam anyumnak, meg a páromnak(akit utánna ismertem meg) és elmentünk a rendőrségre, sé feljelentettük, nem eltt belőlle semmi, nem foglalkoznak ilyennel... vagyis van más bajuk is, ezt mondták, elmentünk nődokihoz, megvizsgált, nem volt semmi gond, azóta nagyon fáálek, és féltem a barátomtól is, mert ezután az eset után jöttünk össze nemsokkal, és én nagyon depressziós voltam, de nem volt semmi baj, ha nem mondod meg a párodnak, akkor szerintem ebben a dologban az is benne van, h.te is akartad egy bizonyos szint, mert ha annyira olyan lwtt volna a dolog, mint nekem, akkor mindent megtennél annak érdekében, h. megbünhődjön az illető, és h. ne legyél terhes, nem pedig ide kéne írkálno, hanem cselekedned kénne!
2009. okt. 14. 12:48
 18/58 A kérdező kommentje:
Nem mondtam, hogy "kinyalt" csak a nyakamat nyalogatta. Kiabálni pedig egyszerűen azért nem tudtam, mert totálisan, minden izmom elernyedt, míg lementünk a lépcsőn. Örültem, hogy végre leülhettem egy kicsit, de az egész olyan volt, mintha teljesen lezsibbadtam volna. Valahol olyasmit éreztem, hogy haza akarok menni, de felfogni a külvilágból alig sikerült már valamit.
2009. okt. 14. 12:50
 19/58 anonim ***** válasza:
52%
Na szóval. Hibás vagy te is. Mivel nem vettél be 72 órás tabit, nem tehetsz semmit. 2 hét mulva tesztelj. Ha terhes vagy, döntened kell. Ha szereted a barátod, ne mondj neki semmit, tartsd titokban.
2009. okt. 14. 12:51
 20/58 anonim ***** válasza:
95%

Ez itt Magyarország. Itt először meghurcolják, lehazugozzák és lekurwázzák az áldozatot, talán utána kezdenek nyomozni.

Persze ha az ő párjukkal történne ilyen, azonnal fegyvert ragadva törnének az illető életére.

Idióta soviniszta rendszer.

2009. okt. 14. 12:51
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!