Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon nagy zűrbe keveredtem....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon nagy zűrbe keveredtem. Mit tegyek? Hogyan rendezzem le magamban?

Figyelt kérdés
Néhány napja a barátnőim elcsaltak egy házibuliba, ahol többet ittam a kelleténél - bár még tudatában voltam mindennek, ami körülöttem történt. Van barátom, és imádom az életemnél jobban, ennek ellenére olyat tettem, ami nem ezt igazolja:( A bulin lehettünk 25-30-an, és eljött egy olyan srác is, aki régen szemet vetett rám, de én semmit sem akartam tőle. Épp a barátnőimmel próbáltam értelmesen beszélgetni, amikor odajött az a fiú, és elhívott pókerezni a barátaival a nappaliba... ami a hálószoba volt, de ez már túl későn esett le. Azt mondta, feküdjek le, és vetkőztetni kezdett, de én akkori erőmhöz mérten próbáltam elnyomni magamtól. Sikerült is, már majdnem kiszaladtam a szobából, de megfogott, és visszarántott. Aki látta kintről, hogy mi folyik, mind csak röhögött, mert azt hitték, játszik, és már különben is mindenkinek eléggé homályos volt a tekintete. A fiú bezárta az ajtót, letepert, és nem tudtam mit tenni, mert teljesen gyengének éreztem magam. Szóval nyalogatni kezdett, meg hasonlók, a többire pedig már csak foltokban emlékszem, mert kissé ájulás közeli állapotba kerültem. 1-2 nappal az után az éjszakai lidércnyomás után émelyegni kezdtem, és legszívesebben mindent felfaltam volna, amit meglátok. Ez mára nem sokat mérséklődött. Nagyon úgy érzem, hogy terhes vagyok, és nem a barátomtól, mert vele sajnos csak ritkán lehetek együtt. Neki még nem mertem erről beszélni, mert nagyon félek a reakciójától, és a következményektől... mit tegyek? Segítsetek!!!
2009. okt. 14. 11:47
1 2 3 4 5 6
 41/58 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem olyan könnyű, csak nem akarom leírni az érzéseimet, mert az esetleg újabb kapaszkodó lehetne némelyek számára. Így is elég rágalmat begépeltek már ide. Nem értem viszont, miért hajtogatjátok a "hazudtál!" minden válfaját addig, amíg nem ismeritek az egészet minden részletével együtt. A barátnőim, amikor az a gyerek elhívott "pókerezni", odavetették, hogy hamarosan indulnak, mivel későre jár... tehát valószínűleg hazamentek. Én reggel ugyanabban a szobában ébredtem, néhányan a nappaliban aludtak.
2009. okt. 14. 14:50
 42/58 anonim ***** válasza:
38%

Nincs semmi bizonyítékod arra hogy megerőszakolt, így nem érsz a hatóságokkal semmit.Remélem tanultál a leckéből és többet nem rúgsz be:).Csinálj egy terhességi tesztet és ha pozitív akkor abortusz amivel megölöd a részben saját gyerekedet, vagy pedig megszülöd és felneveled.Ha meg szerencséd van akkor nem vagy terhes és elfelejtheted az egészet.Nem írtam kioktatást, csak tanácsokat, én ha a helyedben lennék ezt tenném, ja és a srácot szerintem veresd meg valakivel.

19f

2009. okt. 14. 20:49
 43/58 A kérdező kommentje:
Az lesz:) Köszi!
2009. okt. 14. 21:13
 44/58 anonim ***** válasza:
71%
Szerintem pedig pont hogy be kellene jelentened a Rendőrségen, különben mással is meg fog történni. Dehogy nincs bizonyíték, tanúk igazolják, hogy a szobába mentetek, és hogy megpróbáltál kimenni, amit ők csak hülyéskedésnek véltek. Ne feledd, hogy te vagy itt az áldozat, ne te érezd magad rosszul azért, hogy megtették veled. Az pedig, hogy jogosan lettél áldozat azért mert berúgtál, egy férfiak által terjesztett álnok hazugság, az semmire sem jogosít fel senkit, és te sem vagy okolható miatta. Az illető bizony kemény börtönévek elé néz, ha megteszed a feljelentést, és meg is érdemli. Ne hagyd, hogy másokkal is megtegye! Ha önbíráskodsz és megvereted, te kerülsz bajba, sőt, talán börtönbe is.
2009. okt. 15. 07:58
 45/58 anonim ***** válasza:
6%
nemlehet h GHB-t itattak veled? :D
2009. okt. 15. 12:51
 46/58 anonim ***** válasza:
61%
Minden képpen rendőrség, a barátod pedig megkereshetné a srácot.
2009. okt. 15. 14:18
 47/58 anonim ***** válasza:
0%

Ilyen hülye tanácsot,hogy rendőrség,és a barátja verje meg a srácot!!!

A rendőrséget ha az eset után nem kereste fel a kérdező már felesleges,hisz csak az ő szava van a fiú szavával szemben...Már látleletet sem lehet venni egy esetleges erőszakról.A kérdező evvel elkésett..

Megveretni a srácot? Ez is ökörség,mert Ő a verés után bizony elmehet a rendőrségre feljelentést tenni.Az önbíráskodást eléggé keményen büntetik.(tudom,mert a sógoromat 50.000 forinttal büntették,mert hasonló ügy miatt vert meg egy fiút)

A kérdező csak annyit tehet,hogy minél előbb elfejeti az egészet(legalábbis megpróbálja),és legközelebb óvatosabb lesz!!!

2009. okt. 15. 14:34
 48/58 anonim ***** válasza:
70%

ne tegyen semmit...ahhhha

anyukámat kb 15éve megerőszakolták(mondjuk ő nemivott) nemmert szolni senkinek,egytlen barátnője tudott róla,aki a kulcsra zárt szobán kívűl üvöltött...vmelyik nap amikor elmondta látszott rajta h még mindig örlődik,és talán bánjais h nemszólt senkinek.Pedig azóta 15 év eltelt...Mondd el legalább a barátodnak,aki ezekután mondjuk biztos megveri a palit de megis érdemli;)

2009. okt. 15. 14:40
 49/58 anonim ***** válasza:
57%

Magyarországon tényleg nem érdemes ilyen ügyben feljelentést tenned, mert amint látod, itt az áldozatot alapból kurwának titulálják, és neki kell bebizonyítania ennek az ellenkezőjét.

Egy fejlettebb országban simán elítélték volna az erőszaktevőt, itthon védik. Magyar mentalitás.

2009. okt. 16. 09:09
 50/58 anonim ***** válasza:
Nem tudom felfogjátok-e a különbséget aközött, hogy valaki egy bezárt szobában ordít miközben dugják kívülről pedig próbálnak neki segíteni, minthogy részegen az ítélőképessége romlik, és úgy gondolja nem baj ha megdugják, ezért csendben tűri... teljesen más dolog. Az ilyenfajta erőszak csak a nők fejében létezik. Ha nem akarod, hogy megdugjanak akkor rúgj, harapj és üvölts. Úgy a legtöbb embernek amúgy is lelohad a kedve. Ilyen kvrvára egyszerű.
2009. okt. 16. 14:17
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!