Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon nagy zűrbe keveredtem. Mit tegyek? Hogyan rendezzem le magamban?
Nincs semmi bizonyítékod arra hogy megerőszakolt, így nem érsz a hatóságokkal semmit.Remélem tanultál a leckéből és többet nem rúgsz be:).Csinálj egy terhességi tesztet és ha pozitív akkor abortusz amivel megölöd a részben saját gyerekedet, vagy pedig megszülöd és felneveled.Ha meg szerencséd van akkor nem vagy terhes és elfelejtheted az egészet.Nem írtam kioktatást, csak tanácsokat, én ha a helyedben lennék ezt tenném, ja és a srácot szerintem veresd meg valakivel.
19f
Ilyen hülye tanácsot,hogy rendőrség,és a barátja verje meg a srácot!!!
A rendőrséget ha az eset után nem kereste fel a kérdező már felesleges,hisz csak az ő szava van a fiú szavával szemben...Már látleletet sem lehet venni egy esetleges erőszakról.A kérdező evvel elkésett..
Megveretni a srácot? Ez is ökörség,mert Ő a verés után bizony elmehet a rendőrségre feljelentést tenni.Az önbíráskodást eléggé keményen büntetik.(tudom,mert a sógoromat 50.000 forinttal büntették,mert hasonló ügy miatt vert meg egy fiút)
A kérdező csak annyit tehet,hogy minél előbb elfejeti az egészet(legalábbis megpróbálja),és legközelebb óvatosabb lesz!!!
ne tegyen semmit...ahhhha
anyukámat kb 15éve megerőszakolták(mondjuk ő nemivott) nemmert szolni senkinek,egytlen barátnője tudott róla,aki a kulcsra zárt szobán kívűl üvöltött...vmelyik nap amikor elmondta látszott rajta h még mindig örlődik,és talán bánjais h nemszólt senkinek.Pedig azóta 15 év eltelt...Mondd el legalább a barátodnak,aki ezekután mondjuk biztos megveri a palit de megis érdemli;)
Magyarországon tényleg nem érdemes ilyen ügyben feljelentést tenned, mert amint látod, itt az áldozatot alapból kurwának titulálják, és neki kell bebizonyítania ennek az ellenkezőjét.
Egy fejlettebb országban simán elítélték volna az erőszaktevőt, itthon védik. Magyar mentalitás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!