Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, azért akartok magatokn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, azért akartok magatoknak céltudatos férfit mert nektek semmi életcélotok nincs?

Figyelt kérdés
Leszámítva az anyagi biztonság család blabla egyéb unalmas dolgokat

2013. jún. 16. 20:46
 81/96 anonim ***** válasza:

Nem írtam, hogy csak ennyi lenne a célom, csak azt, hogy ez fontos. És szerintem másnak sem csak ennyi a célja. (Maximum ez a fő cél.) Nekem is vannak hobbijaim, álmaim, és szerintem másoknak is. Csak valószínűleg te nem értékeled olyan nagyra a hétköznapibb célokat, mint az egyes emberek. Nem lehet mindenkiből tudós vagy űrhajós például, és ez szerintem nem is baj. :D Lehet, hogy valakinek az az egyik célja, hogy gyönyörű kertje legyen, és ezért minden nap tesz valamit. Csak mondjuk te ezt nem veszed észre. (Csak példának mondtam.)

R.

2013. jún. 17. 23:09
 82/96 anonim ***** válasza:

Köszönöm, Nirata! :)

R.

2013. jún. 17. 23:11
 83/96 Nirata ***** válasza:

az értékrendek mások

van akinek a buli a legfontosabb

van akinek a pénz, vagy a család

de ezek keveredhetnek is

és arra is rá jöhetünk, h egyik se, vagy mindhármat akarjuk

2013. jún. 17. 23:11
 84/96 A kérdező kommentje:
Ha valamivel le tudja kötni magát valaki akkor nyilván nem a párját fogja nyüstölni hogy szórakoztassa, szóval akár az is lehet ilyen cél, ez általában a nőkre nem jellemző hogy találnának ilyet. Ismétlem nem mindenkinél de nagyrésznél.
2013. jún. 17. 23:12
 85/96 anonim ***** válasza:

Ezek szerint egyet értesz velem kérdező? :D

R.

2013. jún. 17. 23:14
 86/96 A kérdező kommentje:
Hát ha neked az teljes egyenértést jelent akkor legyen boldog napod;D
2013. jún. 17. 23:16
 87/96 anonim ***** válasza:
Ha azt jelentene, akkor nem kérdeztem volna rá. :)
2013. jún. 17. 23:16
 88/96 Nirata ***** válasza:

na és én 10kor le akartam jönni netről

(:

azért kérdező, valami választ nyertél a hozzászólásokból?

2013. jún. 17. 23:21
 89/96 anonim ***** válasza:
Látom nem szeretnél válaszolni, szóval nem tudom, hogy egyet értesz-e velem vagy nem. Mindenesetre akkor már én is szeretnék tőled kérdezni valamit. Neked mik a céljaid?:) Gondolom nem anyagi biztonság, család, vagy egyéb unalmas dolgok. :)
2013. jún. 17. 23:22
 90/96 A kérdező kommentje:

Részem lesz ezekben is, de annyira nem mozgat hogy ennyivel beérjem.

Egyébként nagyon kedvesek vagytok hogy ennyire érdeklődtök:D

2013. jún. 17. 23:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!