Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, azért akartok magatokn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, azért akartok magatoknak céltudatos férfit mert nektek semmi életcélotok nincs?

Figyelt kérdés
Leszámítva az anyagi biztonság család blabla egyéb unalmas dolgokat

2013. jún. 16. 20:46
 21/96 Nirata ***** válasza:

A Földön kb. 7 milliárdan ember él. Tegyük fel, hogy a fele nő.

Nem hinném ,hogy ennyire általánosítani kéne.

Nem tudom, hogy pontosan mi történt veled, de egy csalódás (vagy több csalódás) miatt nem kéne csoportosítani a személyiségeket

2013. jún. 17. 15:48
 22/96 A kérdező kommentje:

Nem történt velem csalódás, egy gyakori kérdésekes kérdés utódja ez ahol minden nő még a legbizonytalanabb is azt írta hogy neki céltudatos barát kell.

Nem tudom miért hiszitek azt hogy a személyeskedés megold bármit is.

2013. jún. 17. 16:27
 23/96 anonim ***** válasza:
100%
Valami személyes oka csak van ha kiírtad,
2013. jún. 17. 16:49
 24/96 Nirata ***** válasza:

Na jó

Te férfi ként, hogy reagálnál rá, ha a világ összes férfiát papucsnak minősítenék?

2013. jún. 17. 20:04
 25/96 A kérdező kommentje:
Olvasd vissza az eddigi kommenteket inkább...
2013. jún. 17. 20:29
 26/96 Nirata ***** válasza:
Igenis főnök!
2013. jún. 17. 20:29
 27/96 anonim ***** válasza:

én vagyok a "81%-os" (mellesleg, ez jó nagy hülyeség, mert közben változhat a százalék.)

nos kérdező, ha megállapítom, hogy kb. 15 éves az agyi szinted, akkor mit is vettem magamra? mert kb. semmit se lehetett, úgyhogy továbbra is fenntartom, hogy igencsak gyerekes vagy...kezdve a kérdéstől.

2013. jún. 17. 20:30
 28/96 anonim ***** válasza:
nincs semmi általánosítás? te kezdted, kérdező, a kérdéssel...és azzal, hogy azt kérdezed, hogy elismeri-e, amit írsz, csak azért mert nem ért veled egyet? ebből az következik? te csak beszélsz bele a világba, és bármit mondunk, a saját magad igazát látod megerősítve benne. tökmindegy, hogy pont az ellenkezőjét mondjuk.
2013. jún. 17. 20:32
 29/96 A kérdező kommentje:
Értelmezd az olvasott szöveget.
2013. jún. 17. 20:34
 30/96 anonim ***** válasza:
minden nő azt írta, hogy neki céltudatos pasi kell: nyilván a bizonytalannak (honnan tudod net mögül, hogy ki mennyire az?) azért kell, hogy felnézhessen rá (és nem azért, amit te gondolsz, mert semmi életcélja nincs, biztos van olyan is, de inkább a gyengesége miatt kell neki céltudatos, hogy valaki irányítsa). nekünk, céltudatosaknak meg azért, mert nem egy teszetosza férfit akarunk. biztos, hogy van céltudatos nő, aki meg irányítani akarná a férfi, nekik kell a nem céltudatos, én nem óhajtok pátyolgatni senkit, voltam már olyan kapcsolatban, ahol kb. mindenről nekem kellett döntenem, mintha egy háromévessel éltem volna együtt. kösz, nem.
2013. jún. 17. 20:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!