Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, azért akartok magatoknak céltudatos férfit mert nektek semmi életcélotok nincs?
A Földön kb. 7 milliárdan ember él. Tegyük fel, hogy a fele nő.
Nem hinném ,hogy ennyire általánosítani kéne.
Nem tudom, hogy pontosan mi történt veled, de egy csalódás (vagy több csalódás) miatt nem kéne csoportosítani a személyiségeket
Nem történt velem csalódás, egy gyakori kérdésekes kérdés utódja ez ahol minden nő még a legbizonytalanabb is azt írta hogy neki céltudatos barát kell.
Nem tudom miért hiszitek azt hogy a személyeskedés megold bármit is.
Na jó
Te férfi ként, hogy reagálnál rá, ha a világ összes férfiát papucsnak minősítenék?
én vagyok a "81%-os" (mellesleg, ez jó nagy hülyeség, mert közben változhat a százalék.)
nos kérdező, ha megállapítom, hogy kb. 15 éves az agyi szinted, akkor mit is vettem magamra? mert kb. semmit se lehetett, úgyhogy továbbra is fenntartom, hogy igencsak gyerekes vagy...kezdve a kérdéstől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!