Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, azért akartok magatoknak céltudatos férfit mert nektek semmi életcélotok nincs?
Figyelt kérdés
Leszámítva az anyagi biztonság család blabla egyéb unalmas dolgokat2013. jún. 16. 20:46
92/96 anonim válasza:
Honnan tudod, hogy részed lesz benne, drága?:) Azért tenni kell. Ha pedig teszel érte, akkor az már valamennyire a célod. Javíts ki, ha tévedek. Nem éred be ennyivel?:D Oké, de még mindig nem válaszoltál. Mivel érnéd be?:D Mi az a hatalmas dolog, aminek nincs köze sem a pénzhez, sem a családhoz, de téged a feltörekvő egyéniséget kielégítene?:D Annyira kíváncsi vagyok. :)
R.
93/96 A kérdező kommentje:
Ha nem lesz benne részem az se nagy probléma, szerintem a kíváncsiságodat most nem fogom tudni kielégíteni:)
2013. jún. 17. 23:33
94/96 anonim válasza:
Jajj, de kár! Pedig hátha tanultam volna valamit tőled. :)
96/96 anonim válasza:
a mai magyar lányoknak nincs életük!!! Csak az hogy egész álló nap a gépjük mögött ülnek és piszkosságokat mocskosságokat provokációs dolgokat írnak a fiúknak. OK NÉLKÜL!A magyar lányok nem tudják mit jelent az hogy kell férj kell kis fiú, kell ház , kocsi a mai magyar lányok otthon vannak haláluk napjáig tengődnek az életük nyomoruságában 8általánosukkal mert bizony csak 8osztályuk van meg! de interneten hazudnak reggel, délben , este és ez a rossz sosem valják be az igazat hogy unalmas az életük és hogy rettegnek félnek a fiúktól és felnőtt lányokról van szó ám! tudom hihetetlen de ez a való igazság nincs céltudatos lány csak fiúban! hát bár lenne rendes jólelkű lány aki bemeri vallani hogy ha fél retteg vagy netán össze fosta magát bármitől kitől azt ámen ennyi ! EZ A VALÓ IGAZSÁG A MAGYAR LÁNYOKRÓL! RÖVIDEN....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!