Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, azért akartok magatokn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, azért akartok magatoknak céltudatos férfit mert nektek semmi életcélotok nincs?

Figyelt kérdés
Leszámítva az anyagi biztonság család blabla egyéb unalmas dolgokat

2013. jún. 16. 20:46
 71/96 Nirata ***** válasza:

tényleg...

kedveled a nőket?

2013. jún. 17. 22:55
 72/96 Nirata ***** válasza:

látom az előző válaszod, de ott kitértél

és holnap még nyári szünet!!!!!!!!!!!!!

juhu (:

2013. jún. 17. 22:58
 73/96 anonim válasza:
Legyél boldog a magad kis elég rossz nézetû világodban. Nem óhajtok vitázni, mivel nekem megvan azaz értelmi szint, hogy ne sülyedjek le ilyen alantas lenézô szintre. Akármit írhatsz, nem fogok reagálni rá.
2013. jún. 17. 22:58
 74/96 A kérdező kommentje:
Van akit igen és van akit nem, ez személyfüggő.
2013. jún. 17. 22:59
 75/96 A kérdező kommentje:
Sejtettem hogy te is hamar feladod miután nevetséges dolgokat írtál:D
2013. jún. 17. 22:59
 76/96 Nirata ***** válasza:

én még nem (:

a remény hal meg útóljára!

2013. jún. 17. 23:02
 77/96 A kérdező kommentje:
;)
 78/96 anonim ***** válasza:

Azért akarunk magunknak egy céltudatos férfit, mert ez egy pozitív tulajdonság. Az a férfi, aki tudja, hogy mit akar magabiztosabb, férfiasabb, vonzóbb, mint a többiek. Ha pedig küzd az álmaiért, mer kockáztatni a jövőjéért, és független, önálló, akkor ő egy értékes ember. Egyébként én nem csak a férfiakban, hanem barátnőkben, rokonokban, ismerősökben is értékelem ezeket a tulajdonságokat. Természetesen én is igyekszem ilyen lenni, tehát nem azért keresek céltudatos pasit, mert én nem vagyok céltudatos, sőt.

Az egy másik dolog, hogy az anyagi biztonságra, szerető családra törekszünk. Lehet, hogy ez neked unalmas, de egy átlagos, normális embernek fontos, hiszen szerintem elengedhetetlen a kiegyensúlyozott, boldog élethez. :)

R.

79/96 A kérdező kommentje:
Igen a család meg az anyagi biztonság is fontos dolog, de elég elkeserítő ha ennyiben merül ki valakinek az érdeklődése. Ez kb olyan mint ha valakinek az evés lenne a fő célja mert az nélkülözhetetlen az élethez. Szóval nem árt ha van kaja, de nem éred be ennyivel gondolom.
2013. jún. 17. 23:04
 80/96 Nirata ***** válasza:
utolsó válaszoló: ezt nagyon szépen megfogalmaztad (:
2013. jún. 17. 23:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!