Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, azért akartok magatoknak céltudatos férfit mert nektek semmi életcélotok nincs?
látom az előző válaszod, de ott kitértél
és holnap még nyári szünet!!!!!!!!!!!!!
juhu (:
én még nem (:
a remény hal meg útóljára!
Azért akarunk magunknak egy céltudatos férfit, mert ez egy pozitív tulajdonság. Az a férfi, aki tudja, hogy mit akar magabiztosabb, férfiasabb, vonzóbb, mint a többiek. Ha pedig küzd az álmaiért, mer kockáztatni a jövőjéért, és független, önálló, akkor ő egy értékes ember. Egyébként én nem csak a férfiakban, hanem barátnőkben, rokonokban, ismerősökben is értékelem ezeket a tulajdonságokat. Természetesen én is igyekszem ilyen lenni, tehát nem azért keresek céltudatos pasit, mert én nem vagyok céltudatos, sőt.
Az egy másik dolog, hogy az anyagi biztonságra, szerető családra törekszünk. Lehet, hogy ez neked unalmas, de egy átlagos, normális embernek fontos, hiszen szerintem elengedhetetlen a kiegyensúlyozott, boldog élethez. :)
R.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!