Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, azért akartok magatoknak céltudatos férfit mert nektek semmi életcélotok nincs?
egyet értek az előttem válaszolóval.
az alapom pedig: nem tudsz semmit se rólam,vagy bárkiről aki ide írt...
a lányokat általánosságban kérdezted meg.
nem szabad így ítélkezni.
és ha nekem Mézga Géza kell?
Jó, de miért kellet ilyen vádlón és lekezelően kérdezni?
Mégiscsak csajból vagyok, magamon viselem a cicababák, lotyók, IQ nindzsák és a diplomások sorsát is
"előrébb le van írva válasz, arra, amit kérdeztek".
te kérdezel. mi válaszolunk, te meg folyamatosan hajtogatod a magad hülyeségét. hiába válaszolunk. és hiába nem úgy válaszolunk, ahogy te gondolod. te elképzeltél valamit, és azt hiszed, az úgy van, kész.
Persze
19 vagyok
Jelenleg az érettségi sok időm elveszi (:
De a lényeg, hogy szerető családban élek, ami sokat jelent nekem (:
Masszőr szeretnék lenni (eredetileg író, de az nem nagyon jönne össze ezért maradt a d-terv)
Szeretnék egy olyan partnert, akivel kiegészítenénk egymást, és persze gyerekeket is.
De a legfőbb vágyam/célom az, hogy lássam a kisöcsémet felnőné, és amikor csak kell támogatni tudjam
Persze mert hajtogatjátok azt hogy általánosítás általánosítás, hol ott (most fejtettem ki nem rég vagy 4-edszer) előtte már sokszor leírtam a nézetemet.
És hol van az a konkrét kérdés amire nem válaszoltam, még mindig nem tudtad leírni érdekes módon:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!