Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, azért akartok magatokn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, azért akartok magatoknak céltudatos férfit mert nektek semmi életcélotok nincs?

Figyelt kérdés
Leszámítva az anyagi biztonság család blabla egyéb unalmas dolgokat

2013. jún. 16. 20:46
 41/96 Nirata ***** válasza:

egyet értek az előttem válaszolóval.

az alapom pedig: nem tudsz semmit se rólam,vagy bárkiről aki ide írt...

2013. jún. 17. 21:48
 42/96 A kérdező kommentje:
Igen úgy ahogy ti sem rólam, de ez hogy jön ide?
2013. jún. 17. 21:49
 43/96 Nirata ***** válasza:

a lányokat általánosságban kérdezted meg.

nem szabad így ítélkezni.

és ha nekem Mézga Géza kell?

2013. jún. 17. 21:52
 44/96 A kérdező kommentje:
Meg lett említve hogy különbözőek az emberek, de a nők nagy része ilyen ettől még. Ezt most írom le nagyon sokadjára. Szerintem én konkrétan azokról akik ide írtak nem írtam ítéletet, rólam annál inkább, szóval nem értem az érvedet.
2013. jún. 17. 21:55
 45/96 Nirata ***** válasza:

Jó, de miért kellet ilyen vádlón és lekezelően kérdezni?

Mégiscsak csajból vagyok, magamon viselem a cicababák, lotyók, IQ nindzsák és a diplomások sorsát is

2013. jún. 17. 21:59
 46/96 A kérdező kommentje:
Meg kérdezhetem hogy vannak e komoly céljaid esetleg valami extrémebb elfoglaltságod ami le is köt és teljesen érdekel?
2013. jún. 17. 22:01
 47/96 anonim ***** válasza:

"előrébb le van írva válasz, arra, amit kérdeztek".

te kérdezel. mi válaszolunk, te meg folyamatosan hajtogatod a magad hülyeségét. hiába válaszolunk. és hiába nem úgy válaszolunk, ahogy te gondolod. te elképzeltél valamit, és azt hiszed, az úgy van, kész.

2013. jún. 17. 22:08
 48/96 Nirata ***** válasza:

Persze

19 vagyok

Jelenleg az érettségi sok időm elveszi (:

De a lényeg, hogy szerető családban élek, ami sokat jelent nekem (:

Masszőr szeretnék lenni (eredetileg író, de az nem nagyon jönne össze ezért maradt a d-terv)

Szeretnék egy olyan partnert, akivel kiegészítenénk egymást, és persze gyerekeket is.

De a legfőbb vágyam/célom az, hogy lássam a kisöcsémet felnőné, és amikor csak kell támogatni tudjam

2013. jún. 17. 22:09
 49/96 A kérdező kommentje:

Persze mert hajtogatjátok azt hogy általánosítás általánosítás, hol ott (most fejtettem ki nem rég vagy 4-edszer) előtte már sokszor leírtam a nézetemet.

És hol van az a konkrét kérdés amire nem válaszoltam, még mindig nem tudtad leírni érdekes módon:)

2013. jún. 17. 22:10
 50/96 A kérdező kommentje:
Köszönöm az őszinteségedet Nirata,de inkább nem szeretnék bunkó lenni veled.
2013. jún. 17. 22:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!