Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, azért akartok magatokn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, azért akartok magatoknak céltudatos férfit mert nektek semmi életcélotok nincs?

Figyelt kérdés
Leszámítva az anyagi biztonság család blabla egyéb unalmas dolgokat

2013. jún. 16. 20:46
 61/96 anonim válasza:
100%

Te ezt a kérdést végig gondoltad?

Most komolyan, ha ennyire nem szereted a nôket, mert elméletileg nincs céluk az életben (csak olyan lányt ismerek, aki tudja mihez akar kezdeni), akkor nyugodtan lehetsz homoszexuális. Hidd el, nem hiányoznál a nôknek ilyen felfogással.

Ezt egy férfi mondja neked.

2013. jún. 17. 22:38
 62/96 A kérdező kommentje:
Amikor valaki nem tud normális magyarázatot adni jöhet a személyeskedés:D Érdekes taktika.
2013. jún. 17. 22:39
 63/96 anonim válasza:
Ezt úgy mondom, mint az igazság.
2013. jún. 17. 22:40
 64/96 A kérdező kommentje:
Rendben, de ne tőlem akarj homoszexuális kapcsolatot, és nem látok rá utalást hogy olyat írtam volna ami nő utálatra vall.
2013. jún. 17. 22:42
 65/96 anonim válasza:
Hogy tisztázzuk, én veled ellentétben a nôket szeretem és amit eddig leírtál az azt jelzi, hogy nem szívleled a nôket.
2013. jún. 17. 22:44
 66/96 A kérdező kommentje:
Én még nem hallottam olyan homoszexuálisról aki utálná a nőket, döntsd el hogy mit akarsz.
2013. jún. 17. 22:46
 67/96 anonim válasza:

Én nem azt mondtam, hogy a homoszexuálisok utálják a nôket, hanem te nem szívleled.

Értelmezni tudni kell.

2013. jún. 17. 22:48
 68/96 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy tudatlan vagy.
2013. jún. 17. 22:50
 69/96 anonim válasza:
Hidj, amit akarsz, de a válaszokból látszik, hogy igenis te vagy a tudatlan, ez ellen semmi nem tudsz tenni.
2013. jún. 17. 22:52
 70/96 A kérdező kommentje:

"Hogy tisztázzuk, én veled ELLENTÉTBEN a nôket szeretem"

Itt lehomoszexuálsoztál

"és amit eddig leírtál az azt jelzi, hogy nem szívleled a nôket."

Itt pedig azt írtad hogy utálom a nőket

Késő van már ehez neked haver, holnap menned kéne iskolába.

2013. jún. 17. 22:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!