Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, azért akartok magatokn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, azért akartok magatoknak céltudatos férfit mert nektek semmi életcélotok nincs?

Figyelt kérdés
Leszámítva az anyagi biztonság család blabla egyéb unalmas dolgokat

2013. jún. 16. 20:46
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ❯❯
 1/96 A kérdező kommentje:
Szóval így várjátok el hogy más tegye érdekessé az unalommal teli életeteket?
2013. jún. 16. 20:47
 2/96 anonim ***** válasza:
96%

hogy te mekkora idióta vagy. speciel nekem azért kell céltudatos, mert én nem vagyok pátyolgatós, hogy én mondjam meg neki, mit csináljon, én döntsek az ő életéről is.

s én is céltudatos vagyok, szóval nem azért kell, mert nem tudom, mit akarok. nekem vannak céljaim, de más életét nem óhajtom irányítani, és más se irányítsa az enyémet.

2013. jún. 16. 20:51
 3/96 anonim ***** válasza:
92%
miért kell kapásból abból kiindulni, hogy egy csajt csak a család, gyerekek és ilyenek érdekelhetnek? célja jobb esetben mindenkinek van. ha csak a következő napra is, de van. mert ha valakinek nincs célja nincs élete. nem azért keres valaki párt, hogy megmondja mit csináljon. ha nekem a pasim elkezdene magyarázni mit csináljak az életemmel kapásból dobnám, mert nem az ő döntése hanem az enyém. Én csak szeretem tudni, hogy mit akar eleve a kapcsolatunktól, mert azt nem árt tisztázni.
2013. jún. 16. 20:53
 4/96 anonim ***** válasza:
94%
Ha ezt te komolyan gondolod, akkor ritka nagy gyökér lehetsz, már bocs... És ezt férfiként mondom.
2013. jún. 16. 20:55
 5/96 anonim ***** válasza:
89%

Azt varjuk el, hogy ne egy eletcel nelkuli, "azt se tudom mit akarok" srac legyen mellettunk, mert ez kiabrandito. Ha valaki tudja mit akar kezdeni magaval, akkor olyan part szeretne maga melle, aki szinten ilyen, nem olyat aki csak ugy el bele a vilagba, es ennek semmi koze a nemekhez.

(Egyebkent en eltartom magam, anyagilag fuggetlen vagyok a kedvesemtol, nem akarok gyereket es nem azert valasztottam azt, aki mellettem van, mert celtudatos.)

2013. jún. 16. 20:56
 6/96 anonim ***** válasza:
93%

Őszintén szólva ezt a jelenséget már én is megfigyeltem. Sok csaj megreked az életben, él egyik napról a másikra, pasik, parti, szex, dolce vita, de semmi fejlődés. Jár valami értéktelen egyetemi szakra, aminek a diplomája pontosan annyit ér, mint a papír, amire nyomtatták, vagy elvegetál valami titkárnőcskeként, a szőke hercegről álmodozva, aki kiemeli önnön szürkeségéből és értelmet ad szánalmas életének. Kár, hogy a herceg nem őt fogja választani.

Tényleg sok ilyen lány van, de azért akad pár normális is. :-)

2013. jún. 16. 21:10
 7/96 A kérdező kommentje:
Félre értés ne essék én céltudatos ember vagyok, ellentétben a lányok nem képesek semmit nyújtani ezért cserébe, semmi izgalmasabb érdeklődés nagyobb cél, talán testileg sokan nézhetnek ki jól de belül halál unalmasak, ami nem túl vonzó ha hosszú távra keresek valakit. Persze ilyenkor csodálkoznak hogy csak szexre jók:D
2013. jún. 16. 21:26
 8/96 anonim ***** válasza:
92%
tudod, ha tán nem az üresfejű cicababáknál néznél körül...továbbra is fenntartom, hogy idióta vagy.
2013. jún. 16. 21:28
 9/96 anonim ***** válasza:
92%
már megint általánosítunk, te kís céltudatos!
2013. jún. 16. 21:32
 10/96 A kérdező kommentje:
bárhol körül lehet nézni, "plázacicából" is van értelmesebb mint a diplomás magukat nagy eszűnek tartóak, tény hogy vannak értelmes lányok stílustól függetlenül de az arányok elkeserítőek
2013. jún. 16. 21:50
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!