Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, azért akartok magatoknak céltudatos férfit mert nektek semmi életcélotok nincs?
hogy te mekkora idióta vagy. speciel nekem azért kell céltudatos, mert én nem vagyok pátyolgatós, hogy én mondjam meg neki, mit csináljon, én döntsek az ő életéről is.
s én is céltudatos vagyok, szóval nem azért kell, mert nem tudom, mit akarok. nekem vannak céljaim, de más életét nem óhajtom irányítani, és más se irányítsa az enyémet.
Azt varjuk el, hogy ne egy eletcel nelkuli, "azt se tudom mit akarok" srac legyen mellettunk, mert ez kiabrandito. Ha valaki tudja mit akar kezdeni magaval, akkor olyan part szeretne maga melle, aki szinten ilyen, nem olyat aki csak ugy el bele a vilagba, es ennek semmi koze a nemekhez.
(Egyebkent en eltartom magam, anyagilag fuggetlen vagyok a kedvesemtol, nem akarok gyereket es nem azert valasztottam azt, aki mellettem van, mert celtudatos.)
Őszintén szólva ezt a jelenséget már én is megfigyeltem. Sok csaj megreked az életben, él egyik napról a másikra, pasik, parti, szex, dolce vita, de semmi fejlődés. Jár valami értéktelen egyetemi szakra, aminek a diplomája pontosan annyit ér, mint a papír, amire nyomtatták, vagy elvegetál valami titkárnőcskeként, a szőke hercegről álmodozva, aki kiemeli önnön szürkeségéből és értelmet ad szánalmas életének. Kár, hogy a herceg nem őt fogja választani.
Tényleg sok ilyen lány van, de azért akad pár normális is. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!