Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, azért akartok magatoknak céltudatos férfit mert nektek semmi életcélotok nincs?
írhatsz nyugodtan privátba
meghallgatnám a véleményed
neked az a nézeted, hogy minden nőnek céltudatos férfi kell, és méghozzá azért, mert nincs életcélja. hiába írunk bármit, pl. én azt, hogy nekem azért kell, mert nem óhajtom pátyolgatni, mint egy csecsemőt, neked az nem jön át. te elképzeltél valamit, és kész, ettől téged hat ökörrel se lehet eltántorítani.
cél az életemben? per pillanat a két héttel későbbi 100+20 km-re biciklitúra (mert oda is el kell menni, meg hazajönni).
aztán a lakás hátramaradó részeinek a (nappali) festése, kitalálása. hobbim is van sok, bicaj, sport, rejtvény, könyv, saját szórakozásra nyelvtanulás (frissítés, hogy ne felejtsem el), kirándulás, barátok. mi kell még, mit szeretnél, hogy csináljak?
de komolyan
a felfogásod nem értem (bocsi a kifejezésért)
szóval
miért írtad ki a kérdést?
valami kiváltó oka csak volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!