Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, azért akartok magatokn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, azért akartok magatoknak céltudatos férfit mert nektek semmi életcélotok nincs?

Figyelt kérdés
Leszámítva az anyagi biztonság család blabla egyéb unalmas dolgokat

2013. jún. 16. 20:46
 51/96 Nirata ***** válasza:

írhatsz nyugodtan privátba

meghallgatnám a véleményed

2013. jún. 17. 22:14
 52/96 anonim ***** válasza:

neked az a nézeted, hogy minden nőnek céltudatos férfi kell, és méghozzá azért, mert nincs életcélja. hiába írunk bármit, pl. én azt, hogy nekem azért kell, mert nem óhajtom pátyolgatni, mint egy csecsemőt, neked az nem jön át. te elképzeltél valamit, és kész, ettől téged hat ökörrel se lehet eltántorítani.

cél az életemben? per pillanat a két héttel későbbi 100+20 km-re biciklitúra (mert oda is el kell menni, meg hazajönni).

aztán a lakás hátramaradó részeinek a (nappali) festése, kitalálása. hobbim is van sok, bicaj, sport, rejtvény, könyv, saját szórakozásra nyelvtanulás (frissítés, hogy ne felejtsem el), kirándulás, barátok. mi kell még, mit szeretnél, hogy csináljak?

2013. jún. 17. 22:17
 53/96 A kérdező kommentje:
Szóval ha nincs valakinek életcélja akkor ezek szerint nem önálló? Szerintem a kettő nem függ össze.
2013. jún. 17. 22:20
 54/96 anonim ***** válasza:
pedig nem kicsit összefügg a 2.gondold csak végig
2013. jún. 17. 22:26
 55/96 A kérdező kommentje:
Végig van gondolva, gondolj csak a kocsmatöltelékekre, tengődnek el vannak cél nélkül dolgoznak, de még se kell őket pátyolgatni.
2013. jún. 17. 22:27
 56/96 Nirata ***** válasza:

de komolyan

a felfogásod nem értem (bocsi a kifejezésért)

szóval

miért írtad ki a kérdést?

valami kiváltó oka csak volt

2013. jún. 17. 22:29
 57/96 anonim ***** válasza:
feladtam.
2013. jún. 17. 22:32
 58/96 Nirata ***** válasza:

felnevettem

bocsin (:

2013. jún. 17. 22:34
 59/96 A kérdező kommentje:
Ha nem tudsz jobb érveket akkor jobb is mint hogy itt erőlködsz:)
2013. jún. 17. 22:34
 60/96 anonim ***** válasza:
bakker. milyen érveket???? most mondom huszadszor, hogy TE elképzeltél valamit, és teljesen mindegy, hogy mit írunk, nem megy át.
2013. jún. 17. 22:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!