Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, azért akartok magatokn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, azért akartok magatoknak céltudatos férfit mert nektek semmi életcélotok nincs?

Figyelt kérdés
Leszámítva az anyagi biztonság család blabla egyéb unalmas dolgokat

2013. jún. 16. 20:46
 11/96 anonim ***** válasza:
Egyébként a "diplomás nő" a legrosszabb, a zéró IQ-hoz ilyen esetekben hatalmas egó társul.
2013. jún. 16. 21:55
 12/96 anonim ***** válasza:

Én céltudatos vagyok, ezért várom el, hogy a párom is az legyen. Nem akarok tengődő pasit magam mellé.

19/L

2013. jún. 16. 23:08
 13/96 anonim ***** válasza:
90%
egyetértek az utolsóval. mellesleg, kérdező, hány éves vagy? mert a gondolkodásod alapján max. 15.
2013. jún. 16. 23:33
 14/96 A kérdező kommentje:
Kedves 81%-os nem volt célom téged ennyire megsérteni, de akinek nem inge nem veszi magára ugye:)
2013. jún. 16. 23:34
 15/96 anonim ***** válasza:

tudom, hogy nem nekem szólt, De

ez az "akinek nem inge nem veszi" dolog az egyik legnagyobb parasztság. Én is kérem magamnak, amikor itt általánosítanak, főleg akkor ha nem illik rám a leírás, mert pofátlan és tiszteletlen dolog.

2013. jún. 16. 23:38
 16/96 A kérdező kommentje:
ha veszed a fáradtságot és végigolvasod a válaszokat (és persze az értelmezésükre is képes vagy) rájössz hogy nincs semmi álltalánosítás
2013. jún. 16. 23:39
 17/96 A kérdező kommentje:
-l
2013. jún. 16. 23:40
 18/96 anonim ***** válasza:

vettem a fáradságot, nem a kérdésedre értettem, hanem arra, amit utána írtál a, kommentre, a nem inge dologra.

Egyébként nyilvánvalóan vagy azért van céltudatos pasija mert ő is az , vagy mert ő nem az, vagy mert őt szerette meg és kész. :)

2013. jún. 16. 23:43
 19/96 A kérdező kommentje:
szóval elismered hogy a saját unalmas életüket így akarják feldobni a lányok hogy céltudatosabb srácot találnak maguknak:D
2013. jún. 16. 23:48
 20/96 anonim ***** válasza:

elismerem-e? biztosan vannak ilyen lányok és biztosan vannak ilyen férfiak is :)annyi éle ember létezik ilyennek is lennie kell valószínűleg.

nekem azért kell céltudatos pár, mert én is az vagyok, így nem tudok olyan nő/férfiak szemszögéből nyilatkozni, amiben nem osztozom

2013. jún. 16. 23:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!