Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A nők nem lelkesednek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők nem lelkesednek a szexért, és csak úgy tekintenek rá, mint a párkapcsolatért fizetendő árra?

Figyelt kérdés

2013. jún. 16. 01:10
1 2 3 4 5 6
 41/51 anonim ***** válasza:
91%

"mert magaddal sem vagy tisztában."

Vicces pont tőled leírva látni ezt, mivelmár epic módon rúgtad fel a saját logikádat (ami alapból gyenge volt), és látszik, hogy vszeg zihálva, izzadva erőlködsz itt össze-vissza...:D

2013. jún. 16. 03:20
 42/51 anonim ***** válasza:
22%
Nem olvastam végig a hozzászólásokat, de 90%-a úgyis baromság gondolom, sokat nem vesztettem. A nők is ugyanúgy szeretik a szexet, mint a férfiak, és vannak annyira perverzek is. A különbség annyi,h a nők nem racionális/logikus lények, hanem érzelmiek. Nekik nagyon fontos,h mit gondolnak róluk, ezért álszenteskednek, és úgy csinálnak, mintha. Jó példa erre, jó párszor volt olyan,h összejöttem egy lánnyal, és ahogy már eljutottunk odáig, h már "járásnak számított", akkor már mindent szabad volt nekik az ágyban, hiszen komoly kapcsolat, már nem számít rib@ncságnak, ha..inkább nem sorolom fel, miket csináltak:D. A nők többsége kifelé él, is igyekszik elhitetni másokkal, egy tisztességes, szende kis szűz lány. De hozhattam volna azt a példát is,h szinte minden egyéjszakás kapcsolatot komolynak tartanak, ahogy minden dugás nekik "kerestemanagyőt". A röhejes az,h tényleg ezekben a dolgoknak még mindig rengeteg férfi bedől:). A másik meg az kérdező,h persze sok nő előszeretettel vissza is él a szex dologgal, és például megvonja a férjétől, ha vmi el akar élni, de ez nem jelenti azt,h nem vágyik rá, csak felhasználja,h elérjen vmit, pont úgy ahogy a legtöbb nő a külsejével is visszaél,h elérjen ezt-azt.
2013. jún. 16. 08:29
 43/51 anonim ***** válasza:
0%
Mégis elolvastam néhányat. Csak egy tanács az ide író néhány nőket: attól, h felvették ezt lekezelő-cinikus stílust, még nem lesz igazatok, és olyan stílusban írtok, mint egy bunkó kamionsofőr, kicsit sem nőies. És az olyan férfi, aki nem ért veletek egyet, nem biztos,h frusztrált stb. Az a baj,h titeket nőket már elég jól kiismertek, és tudják jól, h amiket állítotok, annak a 90%-a kamu. Pl. "érzelem nélkül nincs szex" stb. Ugyan már. Ja, érzelem nektek az is,h "volt szikra". Vagy "lefeküdtem egy fiúval, akit a lelkitársamnak hittem de külsőre nem is tetszett". Mi van ?:). Most ekkora hülyeségre nehéz is bármit írni. A nőket egy dolog tartja vissza az alkalmi szextől - már ha visszatartja- az,h mit fognak róla gondolni, ha kiderül. Az vicces,h vhogy az összes külföldre kerülő nő ( nyaralásm nyelvtanulás, stb ) néhány hét alatt összefekszik vmi külföldivel,elég gyorsan kialakulnak az érzelmek:) hisz külföldön nincsenek ismerősök, nem fog elterjedni. Az,h szexelni jobb, ha érzel vmi a másik iránt, talán még elhinném netek, de hogy érzelem nélkül nem tudtok szexelni:). Ha sokat mondogatjátok, talán ti is elhiszitek majd egyszer.
2013. jún. 16. 08:53
 44/51 anonim ***** válasza:
64%

Butuska, nem olvasom el a válaszokat.

Azért nem mennek oda nők pasikhoz elkérni a számukat, vagy elhívni őket egy körre, mert nem vadász természetűek, mi befogadó fél vagyunk, ergo a férfiasság kinyilvánításához első körben minimum meg kell hódíts minket. Ha nekem kellene rámásznom egy palira, biztos megfordulna a fejemben, hogy enyhén tesztoszteronhiányos, vagy nem is izgatom, nem tetszem neki. Ennyi. Nem kell ezen sokat gondolkodni.

2013. jún. 16. 09:08
 45/51 anonim ***** válasza:
3%
Hogyne:). Azt hittem, egyenlőség van, akkor most mégis a férfi dolga az udvarlás és neki kell odamenni? A fene se érti ezt. Állandóan egyenlőek akartok lenni, aztán ha meg kéne mozdulni, akkor a férfi dolga lesz rögtön minden, ajajajj hát ez sehogy sem stimmel. Sztem inkább egy nő azért nem kezdeményez és megy oda, mert fél a visszautasítástól és lusta, így inkább félreérthető jeleket meg szemez, mert így vissza tud táncolni, és nem csinál hülyét magából. Egyébként ebből a lekezelő stílusból is látszik,h mennyire össze vagytok zavarodva:). Úgy írtok, mint egy bunkó férfi, aztán csodálkoztok, ha ez nem tetszik a férfiaknak és nem találnak titeket nőiesnek. Egyenlőek akartok lenni, de azért a férfi kezdeményezzen, van ám gond a fejetekben, oké de te meg mossál és főzzél, takarítsál. Imádom, h a nők mennyire nem tudnak érvelni, vhogy mindig belezavarodnak és ellentmondásba keverednek.
2013. jún. 16. 09:21
 46/51 anonim ***** válasza:
0%
9.21, ez nagyon tetszett! Maga a nyers valóság, belekötni sem lehet!
2013. jún. 16. 09:31
 47/51 Mi közöd Tőle ***** válasza:
100%
Minden nő és férfi is másként működik. Egy biztos, hogy a társadalmi ingerek mindenre és mindenkire hatnak. Ez alapjában véve változtatja meg a személyiségüket.
2013. jún. 16. 09:43
 48/51 anonim ***** válasza:
95%

59%-os:

Találtam a szánalmas válaszaidban itt-ott egy-egy igazságot, de a nagy része elég ferdített butaság, de legalább kulturált stílusban van írva, nem úgy mint Cilon85 válaszai, szóval valamiféle kis remény van bennem, hogy hat rád egy értelmes válasz, és elindul valami normális csevej.

" Nekik nagyon fontos,h mit gondolnak róluk, ezért álszenteskednek, és úgy csinálnak, mintha. "

Ilyen nőből tényleg sok van.

Szerintem a társadalmi elvárásoknak való megfelelési törekvés szinte minden nőt álszentté tenne, ezért jobb inkább hagyni a fenébe. Én sem játszom a szűzies kislányt, viszont egy kapcsolatban nem arra várok, hogy "ne számítson ribancságnak", hanem, hogy meglegyen már az az érzelmi alap, hogy szívvel-lélekkel akarjam csinálni a szexet, valamint az is fontos, hogy a bizalom meglegyen.

Mások véleményét mérhetetlen mód lesz@rom. Nem akarom, hogy szende, szűzies, ártatlan lánynak nézzen bárki is.

"olyan stílusban írtok, mint egy bunkó kamionsofőr, kicsit sem nőies. "

Bocs, attól, hogy te olyan szinten elfogult vagy, hogy nem veszed észre, hogy ki volt igazán tahó, még mindig nem fogom magam annak érezni. Kicsit sem. :)

"Az a baj,h titeket nőket már elég jól kiismertek, és tudják jól, h amiket állítotok, annak a 90%-a kamu. Pl. "érzelem nélkül nincs szex" stb"

1. Azokat a nőket ismeritek, akikkel dolgotok volt, és a velük tapasztalt dolgokat próbáljátok ráhúzni másra. Pedig vszeg az ide kommentelő nőknek semmi közük azokhoz, ráadásul mindenki külön individuum.

2. A büdös életben nem szoktam ebben a témában kamuzni, főleg nem egy anonim oldalon.

"Vagy "lefeküdtem egy fiúval, akit a lelkitársamnak hittem de külsőre nem is tetszett". Mi van ?:). Most ekkora hülyeségre nehéz is bármit írni. "

Nem csak úgy lefeküdtem vele, hanem viszonylag hosszú ideig (ami abban a korban annak számított) kapcsolatban voltam vele, így egy idő után elvárta, én meg belementem. Azért nem tudsz mit írni rá, mert nem érted. Szerettem emberként, és adtam neki egy esélyt, hogy boldoggá tegyük egymást, ennyiről volt szó. Azért hoztam fel az egészet, hogy példával illusztráljam, hogy fontos a szexhez az, hogy szeresd és kívánd a párodat. Engem ez a rossz tapasztalat tanított meg erre (+ utána a szerelmes szexszel való jó tapasztalataim). Remélem, hogy végre felfogod.

"A nőket egy dolog tartja vissza az alkalmi szextől - már ha visszatartja- az,h mit fognak róla gondolni, ha kiderül."

Nem, engem az tart vissza, hogy ilyen szituációban nem lenne orgazmusom. Valamint én azt szeretem, amikor összecsiszolódom a partneremmel érzelmileg és szexuálisan is, és már eljutunk oda, hogy spontán megy az egész gátlások nélkül. Soha nem tudná nekem ezt adni egy alkalmi szex, mivel ott sem érzelmek, sem bizalom nincs, összehangolódni meg nincs idő, mivel ALKALMI. Meg mit tudnék én arról a férfiról, akivel így lefekszem? Mitől izgulnék fel rá? Attól, hogy jól néz ki? Kevés.

"de hogy érzelem nélkül nem tudtok szexelni"

Tudtam egyetlen egyszer, de olyan rossz szex volt, hogy a továbbiakban NEM SZERETNÉK hasonlót átélni, késztetést sem érzek rá.

"Azt hittem, egyenlőség van, akkor most mégis a férfi dolga az udvarlás és neki kell odamenni? "

Az egyenlőség nem a természetes nemi szerepek felrúgását kellene, hogy jelentse.

2013. jún. 16. 16:29
 49/51 anonim ***** válasza:
0%

Lehet, hogy már okafogyottá vált ez a kérdés, de azért "Endless Route" érvelésével kapcsolatban kérdeznék 1-2-t.

"egyszer sem szexeltem két párkapcsolat között, viszont egyáltalán nem ítélem el az olyan nőket, akik igen"

Miért is nem? Szerinted ez egy tolerálható dolog? Ha valaki ilyet csinál, az sokat elárul az erkölcsiségéről, érzelmi intelligenciájáról.

"A lényeg, hogy szerintem egy igazi nő képes megélni a szexualitását. Az pedig egyénfüggő, hogy kinek mennyi érzelem kell ehhez, és milyen körülmények segítik hozzá ahhoz, hogy igazán élvezni tudja."

Mi az, hogy "megélni a szexualitását"? Ez valami new age kifejezés? Akinek nem kell érzelem ehhez, az miért nem ítélendő el? Elvégre emberek vagyunk, és ha jól tudom, nem kell mindig átadni magunkat az ösztöneinknek. Ennyi erővel a lopást sem ítéled el, mert egyénfüggő, hogy ez kinek mekkora bűntudatot okoz?

2013. jún. 24. 08:59
 50/51 anonim ***** válasza:

# 49

[link]

Nem szükséges többet mondanom.

2013. jún. 24. 16:53
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!