Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők nem lelkesednek a szexért, és csak úgy tekintenek rá, mint a párkapcsolatért fizetendő árra?
"Magyarán mindenkivel dugsz elég ha tetszik akkor nem tudom milyen lelki háttérről ugatsz itt.Ezzel nyugtathatod magadat max."
1. Nyugtatja magát a fene.
2. Nem dugok mindenkivel. Egy kezem sok ahhoz, hogy megszámoljam, hogy hány emberrel folytattam bármiféle szexuális tevékenységet. Konkrétan mindet megemlítettem az előző hozzászólásomban.
3. Egyetlen egyszer mentem bele szerelem nélkül, és akkor is párkapcsolatban történt. Nem is tetszett külsőre sem a fiú, csak lelki társamnak hittem. Szóval duplán h*lyeséget írtál.
4. Pont az az egyetlen ilyen alkalom tanított meg arra, hogy nem szexelek többé senkivel úgy, hogy nincsenek felé olyan érzéseim.
Nem tudom, hogy minek is magyarázok neked, túl frusztráltnak és idegesnek tűnsz ahhoz, hogy akár egy mukkot is megérts abból, amit írok, valamint a kérdés nem az én szexuális tapasztalataimról szól, eléggé átment offolásba.
Jaj, de sok itt a funkcionális analfabéta!
Csatlakozom Endless Route érveléséhez. Én is így vagyok összerakva.
Szex vadidegennel kizárt dolog.
Szexuális vonzódás része a másik személyisége. Azaz nem elég a csinos pofi, szexi test - ennél több kell, hogy beinduljak. (Ha csak a külső van meg, az csak a fantáziáláshoz elég.)
Minél harmonikusabb a kapcsolat a másikkal, annál jobban működik a szex is (Kihűlő párkapcsolatban pl. rém rossz tud lenni).
"Egyetlen egyszer mentem bele szerelem nélkül, és akkor is párkapcsolatban történt. Nem is tetszett külsőre sem a fiú, csak lelki társamnak hittem. Szóval duplán h*lyeséget írtál. "
Az érzelmi intelligenciád zéró tehát innentől kezdve az összes érved és minden amit erre alapozol sz@r lesz.Szerelem nélkül nincs párkapcsolat hiába van belemagyarázva a lelki társ,mert azt barátnak hívjuk és nem dugunk vele,hanem barátok vagyunk.
"a nők akarják leplezni,hogy sokkal perverzebbek és gátlástalanabbak a férfiaknál."
Szerinted van rajta valami leplezni való? Mert szerintem nincs. Akkor meg miért akarnák leplezni?
Ciklon drága...
1. Engem nem befolyásol az, hogy hányan állnak mellém.
2. Még mindig csak egy morzsát írtam le az egészből. Ha ennyire akarod tudni, barátok voltunk a sráccal, ő meg belém szeretett, én meg adtam egy esélyt, mert az akkori ostoba, fiatal fejemmel azt hittem, hogy később kialakulhat bennem a szerelem annak ellenére, hogy nem tetszik úgy, viszont emberként szerettem. Nem működött, rossz volt a szex vele, utána pedig amikor szerelemből csináltam, akkor rájöttem, hogy ég és föld a különbség. Tehát pont az érzelmi háttérre világított rá. Remélem, hogy most már elég szájbarágós ahhoz, hogy meg tudd érteni végre, bár nem reménykedem. Láttam már más válaszaidat is, és finoman fogalmazok, ha azt mondom, hogy egy frusztrált ideggörcsnek tűnsz, emellé csökkent felfogóképességűnek, és végül, de nem utolsósorban bunkónak.
"akkori ostoba, fiatal fejemmel azt hittem, hogy később kialakulhat bennem a szerelem"
Saját bevallásod szerint is ostoba dolog volt csak akkor nem tudom miért engem állítasz be hülyének,de próbálkozni lehet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!