Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1 év után is hiányzik pedig nem is voltunk együtt?
Figyelt kérdés
A sztori mindegy hogy miért nem volt lehetséges összejönni, de közel egy éve vége van és mindennap vele fekszek, az ő gondolatával. Nem voltunk együtt, de nagyon nagy hatást tett rám, a párkapcsolatokról és a magamról való gondolkodásra. Nem voltam belé szerelmes de nagyon kedveltem.
Miért nem megy elengedni?
Közben itthon senkivel se ismerkedtem nem akartam tinderezni. Most elköltöztem egy masik országba, ahol használom a tindert és semmihez nincs kedvem, senki nem olyan kedves vagy érdeklődő mint amilyen ő volt. Sőt, tinderen örülsz ha tudsz normálisat beszélgetni.
Benne szinte minden megvolt amit kerestem. Ez mikor múlik el? Sose fogom már látni, felkeresni se fogom, és bár tudom neki is sokat jelentettem de ő már szerintem azóta vígan ismerkedik, vagy van már barátnője (fogalmam sincs)
46 vagyok, sokszor voltam én is hülye és nem kerestem azt akit kellett volna.
tegnap 12:41
2/31 anonim válasza:
Idővel elmúlik. Az, hogy mennyi idő? Nem tudjuk. Másban/másokban is meg lesz amit keresel, ne szomorkodj ezen.
tegnap 12:42
3/31 anonim válasza:
Kettes megmondta, idővel elmúlik. Kinek több, Kinek kevesebb idővel.
tegnap 12:46
4/31 anonim válasza:
Valójában ahhoz az ábrándképhez kötődsz, amit róla kialakítottál. Így működnek a plátói szerelmek. Nem őt szereted, csak az ideáját. És egy tökéletes ideához senki sem érhet fel. De ha így folytatod, örökre magányos maradsz.
tegnap 12:52
5/31 A kérdező kommentje:
Nem keresem meg, mert nincs közös jövőnk egy közös helyen, és egyébként is offot kaptam mikor még tavaly elmondtam neki hogy sokat gondolok rá. Nem fogom megalázni magam többet, bár ő nagyon rendes volt és tudom hogy neki is sokat jelentettem
tegnap 12:52
6/31 A kérdező kommentje:
Hát azért elég időt voltam vele hogy kötődni kezdjek hozzá és úgy bánt velem mint senki. Szóval teljesen érthető hogy vágyódok a jóhoz.
tegnap 12:53
7/31 anonim válasza:
6- ha sosem voltatok együtt és elutasított, akkor mi az a nagy jó, amit kaptál tőle?
tegnap 12:54
8/31 A kérdező kommentje:
Távkapcsolat nem működik, ezt mindenki tudja, én is. Ezért lettem elutasítva illetve megvolt beszélve hogy sajnos csak x ideig tudunk egymásnak adni értéket
tegnap 12:57
9/31 anonim válasza:
Ha távkapcsolat volt, akkor hogy érted azt, hogy nem is voltatok együtt? Akkor mégiscsak összejöttetek.
tegnap 12:59
10/31 A kérdező kommentje:
Úgy hogy nem vállalta be egyikünk se a távkapcsolatot. De a kérdés szempontjából lényegtelen, mert nem ez a kérdés, hanem az hogy meddig fogom így érezni magam mikor elkezdtem ismerkedni😅
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!