Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek ha 1 év után is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha 1 év után is hiányzik valaki akivel együtt se voltunk?

Figyelt kérdés
2020. márc. 20. 20:20
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Fiú, lány? Élő vagy netes kapcsolat? Mesélj.
2020. márc. 20. 20:20
 2/9 anonim ***** válasza:
89%
Nekem negy ev utan. Tarskeresos hetyeges, alkalmizas segit hatterbe tolni a szemelyet.
2020. márc. 20. 20:34
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem te el sem akarod engedni. Addig fogsz szenvedni, amíg végre el döntöd, hogy elengeded.
2020. márc. 20. 20:43
 4/9 anonim ***** válasza:
79%
Köszönjük a gazdag, informatív tájékoztatást. 😃
2020. márc. 20. 20:43
 5/9 A kérdező kommentje:
Neten ismertem meg de volt személyes találkozónk, bizonyos okok miatt nem beszéltünk inkább már, de nagyon hiányzik azóta is pedig szinte alig történt valami köztünk :/
2020. márc. 20. 20:53
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Akkor azért mert idealizálod. Szinte csak neten beszéltetek, ilyenkor a fantáziád szabadon szárnyal, nagyon sok olyan dolgot képzelsz bele a dologba ami nem is igaz. Egy virtuális álomba ringattad magad.

És még most is ezt csinálod, miután már nem beszéltek. Ezért is mondtam az előbb, hogy szerintem te nem is akarod elengedni, elfelejteni. Pedig mindenkinek jobb lenne, ha ezt tennéd.

Ami nem jött össze azt jobb nem sajnálni. A viszonzatlan szerelem nem menő, hiába próbálja annak beállítani néhány zeneszám, film, stb. A viszonzatlan szerelem egy szenvedés, ahogy te is szenvedsz most. Ha nem akarsz szenvedni, akkor engedd el.

2020. márc. 20. 21:01
 7/9 anonim ***** válasza:
61%
Oszt' miért nem vagy aktívabb egy kicsit? Beszélgess vele többet és menjetek el valahova.
2020. márc. 20. 21:15
 8/9 anonim ***** válasza:
61%
Kérdezd meg tőle, írj rá valamilyen felületen.
2020. márc. 20. 22:20
 9/9 opened paradise ***** válasza:
75%
Keresd meg, hátha. Engem is találtak már meg így a múltból, volt akinek nagyon örültem.
2020. márc. 20. 22:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!