Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy 1 év után is a fejemben jár és hiányzik, noha nem voltunk együtt? Még több idővel elmúlik?
Lehetnek olyan emberek az életünkben, akik rendszeresen eszünkbe jutnak időről-időre.
A te esetedben egy új, nagy szerelem segíteni fog a feledésben.
Idővel, meg új pasival, új érzelmekkel.
De nem tudom, normális-e...nekem kicsit hosszúnak tűnik így, lefoglalod magad eléggé?
nem fog elmúlni csak elhalványodik az emlék.
nekem 2 év után is eszembe jutott nagyritkán pedig le voltam kötve egyébb dolgokkal de olyan hatással volt rám ami miatt örök nyomot hagyott bennem.
azt hittem soha többé nem látom aztán hirtelen megjelent és most együtt vagyunk. csak épp nem úgy ahogy normális, de remélem,hogy ezek után már el tudom majd engedni.
szerintem hagyj még időt magadnak és próbálj más dolgokkal foglalkozni.
Honnan tudod ilyen biztosan kérdező, hogy le sem szarna? Lehet hogy valahol valamikor rád is gondol, és éppen ő is ezt gondolja rólad. Nem tudhatjuk, hogy valójában mit gondol és érez a másik....
Egyébként szintén egy év után én is még mindig gondolok valakire, aki fontos a számomra. Viszont én biztosan állíthatom, hogy le sem szar, mivel már többször is kerestem és próbáltam felvenni vele a kapcsolatot, sajnos sikertelenül.
Neked is lehet, ezt kéne tenned. Megkeresni és legalább tudnád a tutit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!