Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A nők nem lelkesednek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők nem lelkesednek a szexért, és csak úgy tekintenek rá, mint a párkapcsolatért fizetendő árra?

Figyelt kérdés

2013. jún. 16. 01:10
1 2 3 4 5 6
 11/51 anonim ***** válasza:
0%
A nők akkor a vibrátorukba is szerelmesek?
2013. jún. 16. 01:31
 12/51 anonim ***** válasza:
90%

# 11 Te vagy beteg vagy, vagy pedig érzelmi analfabéta, ha ilyet kérdezel.

Teljesen más lelki háttere van a maszturbálásnak és a szeretett férfival való szeretkezésnek.

Viszont én inkább a maszturbálást választom, mint egy idegen férfit, vagy épp egy olyan pasit, akire csak barátként tekintek...stb. Az emberek nem maszturbációs segédeszközök, és ha nincs meg a lelki összhang, akkor gátakat emel a pszichém, és nem tudom vele élvezni a szexet.

Én így vagyok vele, de más nőktől is hallottam ezt. Viszont tény, hogy nem mindenki ilyen.

2013. jún. 16. 01:37
 13/51 anonim ***** válasza:
7%
Szexnek nincs lelki háttere ezzel csak a nők akarják leplezni,hogy sokkal perverzebbek és gátlástalanabbak a férfiaknál.
2013. jún. 16. 01:38
 14/51 anonim ***** válasza:
0%
Végtelen országút, én már elég sokféle variációt hallottam erre. A tiéd csak az egyik.
2013. jún. 16. 01:39
 15/51 anonim ***** válasza:
72%
Szerintem minden egészséges ivarérett ember lelkesedik a szexért. Vagy így vagy úgy. (Kivéve a cölibátusban élők, az aszexuálisok és hyposzexuálisok)
2013. jún. 16. 01:42
 16/51 anonim ***** válasza:
68%

"Szexnek nincs lelki háttere ezzel csak a nők akarják leplezni,hogy sokkal perverzebbek és gátlástalanabbak a férfiaknál."

Az ilyeneken csak őszinté kacagok egyet, majd legyintek, és 5 perc múlva elfelejtem. Szóra sem érdemes.

" Végtelen országút, én már elég sokféle variációt hallottam erre. A tiéd csak az egyik."

Én azt írtam le őszintén, ahogy én hozzáállok a dologhoz. :)

2013. jún. 16. 01:44
 17/51 anonim ***** válasza:
0%

Ok, rendben. Nekem meg egy haver srác mesélte, hogy amikor katona volt, akkor kimenők alatt sokszor összefutottak eü-kolis csajokkal. Azt a lányt dugták meg, amelyiket csak akarták. Nem hiszem, hogy lódított volna.

Egyébként sem tiszta, hogy mit értünk "én csak érzelmekkel szeretkezem" alatt. Mert lehet ez halálos szerelem vagy akár szimpátia vonzódással kísérve is.

Egyébként ha tényleg úgy lenne, ahogyan írod, akkor nem lenne itt annyi panasz lányoktól, hogy mi a baj azzal, ha két párkapcsolat között is kell nekik a szex?

2013. jún. 16. 01:52
 18/51 anonim ***** válasza:
100%

01:52 tanulj meg éretelmezni. Azt írta, hogy Ő ilyen, nem azt, hogy minden nő. Az emberek nem egyformák.

1, a legtöbb nő, nem érez annyiría őrítő szexuális vágyat, hogy most azonnal oda kelljen mennie az első idegenhez és elkérni a számát.

2, a nők nem így voltak nevelve, az nem számít, hogy utolsó években ez már változik, NEM KÖNNYŰ azonnal eldobni a régi szokásokat

3, én még sosem láttam férfit odamenni valakihez és elkérni a számát. Az ember nem ismerhet mindenkit. Rajtad kívül 7 milliárd ember van és nem tudod mindegyiket lekövetni. Rengeteg dolog megesik a te tudomásodon kívül.

2013. jún. 16. 01:58
 19/51 anonim ***** válasza:
100%

# 17

Kihangsúlyoztam, hogy magamról beszéltem, nem mindenki olyan.

Én már folytattam szexuális tevékenységet szerelem nélkül (egy alapjaiban rossz párkapcsolatban, szóval az sem valami egyéjszakás valamicske volt), szerelmesen, valamint egy olyan párkapcsolatban is, ahol már több volt, mint vonzalom, de szerelem még nem volt (viszont már afelé haladtak a dolgok elég erősen).

Azt tapasztaltam, hogy minél erősebbek voltak az érzelmek, annál jobb volt. Én így működöm, és több barátnőm is beszámolt ugyanerről, viszont nem állítom, hogy minden nő ilyen, sőt, még azt sem, hogy a nagy részük ilyen lenne. Egyéni igények kérdése, hogy kinek mi kell a jó szexhez.

Btw azt még hozzátenném, hogy egyszer sem szexeltem két párkapcsolat között, viszont egyáltalán nem ítélem el az olyan nőket, akik igen.

A lényeg, hogy szerintem egy igazi nő képes megélni a szexualitását. Az pedig egyénfüggő, hogy kinek mennyi érzelem kell ehhez, és milyen körülmények segítik hozzá ahhoz, hogy igazán élvezni tudja. :)

Ciklon drága, neked pedig tulajdonképpen mi is a problémád?

2013. jún. 16. 02:03
 20/51 anonim ***** válasza:
0%

Miért kacagsz azon,hogy a szexnek nincs lelki háttere miközben:

"Én már folytattam szexuális tevékenységet szerelem nélkül"

Magyarán mindenkivel dugsz elég ha tetszik akkor nem tudom milyen lelki háttérről ugatsz itt.Ezzel nyugtathatod magadat max.

2013. jún. 16. 02:09
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!