Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a magyarázat arra, amikor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a magyarázat arra, amikor egy férfi/nő idősebb korában jobban néz ki, mint fiatalon?

Figyelt kérdés
Döbbenetes, de van, akinek jót tesz az öregedés, vagy hogy is mondjam. Pl. 40 évesen jobban néz ki, mint 25-26 évesen.
tegnap 11:10
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
100%
Genetika, életmód váltás, plusz ugye a szemlélő preferenciái.
tegnap 11:16
 2/27 anonim ***** válasza:
23%
Férfinél már láttam ilyet....
tegnap 11:17
 3/27 anonim ***** válasza:
100%
Én például a huszas éveim elején még nem tudtam kezelni a pajzsirigy, pcos bajaimat. Az első pár orvos akinél voltam nagy hülyeségeket mondott. Aztán a huszas éveim közepén elkezdtem angol szakirodalmakat olvasni és azok alapján életmódot váltani, így a huszas éveim végére virágoztam ki. Társkeresés szempontjéból nem számított, mert már akkor rég házas voltam.
tegnap 11:18
 4/27 anonim ***** válasza:
90%
Én is jobban néztem ki 36-37 évesen nőként, mint 25 évesen. Mert elkezdtem sportolni, rátaláltam a stílusomra öltözködésben, frizurában, színekben. Férfiak esetében meg gyakori, hogy fiatalkorban kölyökképű, kisfiús pasik 40 fölött érnek meg és lesznek valóban férfiak.
tegnap 11:18
 5/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
tegnap 11:20
 6/27 anonim ***** válasza:
22%
Lassabban oregszik ezert joval tobb ido mire ferfiva valik kulsolegesen.. ez genetika. A legtobb ferfi es no sem ledz jobb 40 eveses korara csak az ido eltelte miatt. Akik koran fejlodtek ki azok hamarabb is oregszenek , gondolom van mindenkinek legalabb 1 ilyen ismerose akar a multbol.,
tegnap 11:21
 7/27 anonim ***** válasza:
100%
Sport, plasztika, stílusváltás, életmódváltás stb.
tegnap 11:26
 8/27 anonim ***** válasza:
46%
Későn érő nőknél is jellemző...aki 16-18 évesen még " szürke veréb" sokszor azok a nők lesznek 30 évesen a legjobbak...aki korán nőies sok esetben " levirágzik" addig.
tegnap 11:35
 9/27 anonim ***** válasza:
100%
Vannak akik fiatalabbnak neztek ki mindig a korukhoz kepest , pl 22 evesen 15 nek neznek ki , 30 evesen 24-5 nek stb., ez genetika . Lasd vannak dohanyzo , piazo emberek akik igy sincsennek lerugva ez szin tiszta genetika , ha meg sportolnanak is akkor meg atlag felett lennenek.
tegnap 11:38
 10/27 anonim ***** válasza:
#8 én is ezen mentem keresztül. Köszönhető két plasztikának, sportnak meg egyebeknek. 5/10-esből lettem 9/10-es.
tegnap 11:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!