Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a magyarázat arra, amikor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a magyarázat arra, amikor egy férfi/nő idősebb korában jobban néz ki, mint fiatalon?

Figyelt kérdés
Döbbenetes, de van, akinek jót tesz az öregedés, vagy hogy is mondjam. Pl. 40 évesen jobban néz ki, mint 25-26 évesen.
tegnap 11:10
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
27%
egy kezemen meg tudom számolni, hány embert ismerek, aki 40 évesen jobban néz ki, mint 25 évesen.
tegnap 11:51
 12/27 anonim ***** válasza:
88%

Akkorra tud kiteljesedni. Sok fiatalnak elbsszk a szülei a fiatalkorát aki aztán bezárkózok zabál barátok szociális élet sehol.

Aztán idősebben kinyílik sportol, ad magára plussz genetika.

És sorra jönnek a párkapcsolati sikerei is azáltal hogy szexisebbnek is érzi magát.

tegnap 11:58
 13/27 anonim ***** válasza:
19%

"Döbbenetes, de van, akinek jót tesz az öregedés, vagy hogy is mondjam. Pl. 40 évesen jobban néz ki, mint 25-26 évesen."

és most hirtelen mindenki azt hiszi magáról, hogy jobban néz ki 40 évesen.

gyerekek, ne hazudjatok már magatoknak. az idő nektek is előrefelé megy, és ezt mindenki látja rajtatok.

tegnap 12:07
 14/27 anonim ***** válasza:
#13 ki mindenki? Az a pár ember, aki idekommentel?
tegnap 12:15
 15/27 anonim ***** válasza:
25%

Több oka is van:

- Genetikai fejlődés. Pl. amikor az átlag kislányból érik gyönyörű nővé valaki.

- Pénz. Amikor dolgozni kezd, telik ruhára, fodrászra, kozmetikára, jobb kajára,...

- Társadalmi elvárás, a sport, ápoltság.

- Fosik, hogy lelép a párja. Ezért jobban odafigyel magára.

tegnap 12:26
 16/27 anonim ***** válasza:
100%
15- vagy épp pont amiatt virágzik ki, mert végre kilép egy szar házasságból :)
tegnap 12:27
 17/27 anonim ***** válasza:
100%

Én 31 vagyok, de mindenki 23-25-nek néz. Pár hónapja még személyit is kértek tőlem...

24 évesen meg 16 évesnek néztem ki.

A húszas éveim úgy teltek, hogy a nők teljesen levegőnek néztek.

Most meg minden nap szemezek legalább 1 csajjal.

tegnap 12:54
 18/27 anonim ***** válasza:
100%

Általános igazság, amelyik virág korán nyílik, hamar elhervad.

Nőkre/ férfiakra egyaránt igaz.

tegnap 13:02
 19/27 anonim ***** válasza:
60%

Tinin azt hittem még hogy természetesen vagyok szép.

Felnőve megtudtam hogy a festett haj smink meg ezek a szép fogalma a világban.

Ennyi változott csak

tegnap 13:14
 20/27 A kérdező kommentje:

Szeretném megerősíteni azt, amit a #13-as ír, szóval igazságtalanul pontoztátok le.

Egy szóval sem állítom, hogy egy korosodó ember jobban néz ki, mint fiatalon. Sőt, a tapasztalat az, hogy az idő előrehaladásával az emberek egyre rosszabbul néznek ki.

A kérdésem kizárólag arra a kis csoportra vonatkozik, akiknek sikerült kicselezniük az idő vaskerekét, és paradox módon jobban néznek ki, mint fiatalon.

tegnap 13:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!