Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a magyarázat arra, amikor egy férfi/nő idősebb korában jobban néz ki, mint fiatalon?

Akkorra tud kiteljesedni. Sok fiatalnak elbsszk a szülei a fiatalkorát aki aztán bezárkózok zabál barátok szociális élet sehol.
Aztán idősebben kinyílik sportol, ad magára plussz genetika.
És sorra jönnek a párkapcsolati sikerei is azáltal hogy szexisebbnek is érzi magát.

"Döbbenetes, de van, akinek jót tesz az öregedés, vagy hogy is mondjam. Pl. 40 évesen jobban néz ki, mint 25-26 évesen."
és most hirtelen mindenki azt hiszi magáról, hogy jobban néz ki 40 évesen.
gyerekek, ne hazudjatok már magatoknak. az idő nektek is előrefelé megy, és ezt mindenki látja rajtatok.

Több oka is van:
- Genetikai fejlődés. Pl. amikor az átlag kislányból érik gyönyörű nővé valaki.
- Pénz. Amikor dolgozni kezd, telik ruhára, fodrászra, kozmetikára, jobb kajára,...
- Társadalmi elvárás, a sport, ápoltság.
- Fosik, hogy lelép a párja. Ezért jobban odafigyel magára.

Én 31 vagyok, de mindenki 23-25-nek néz. Pár hónapja még személyit is kértek tőlem...
24 évesen meg 16 évesnek néztem ki.
A húszas éveim úgy teltek, hogy a nők teljesen levegőnek néztek.
Most meg minden nap szemezek legalább 1 csajjal.

Általános igazság, amelyik virág korán nyílik, hamar elhervad.
Nőkre/ férfiakra egyaránt igaz.

Tinin azt hittem még hogy természetesen vagyok szép.
Felnőve megtudtam hogy a festett haj smink meg ezek a szép fogalma a világban.
Ennyi változott csak
Szeretném megerősíteni azt, amit a #13-as ír, szóval igazságtalanul pontoztátok le.
Egy szóval sem állítom, hogy egy korosodó ember jobban néz ki, mint fiatalon. Sőt, a tapasztalat az, hogy az idő előrehaladásával az emberek egyre rosszabbul néznek ki.
A kérdésem kizárólag arra a kis csoportra vonatkozik, akiknek sikerült kicselezniük az idő vaskerekét, és paradox módon jobban néznek ki, mint fiatalon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!