Fiatalok. Ti mi okból vagytok fent a közösségi oldalakon?
A ti társaságotokban ciki ha valaki nincs fent Instán, facen, és a többi közösségi oldalon?
Mit nyertek vele ha fent vagytok?
Nem megy a tanulás/szabadidőtök rovására, hogy ezen oldalakon lógtok előrejutás helyett, napi több órát?
Igen.
De ez nálatok társadalmi elvárás?
pl aki nincs fent, azt kiközösítitek?
Vagy ezen oldalakon keresték párkapcsolatot kicsik?
Telón, vagy sms-ben nem lehet kapcsolatot tartani?
Esetleg email-ben, vagy sms-ben? :)
Nem, mert sokkal költségesebb, meg sokszor nincs ideje telefonálni az embernek hanem egy üzenet az gyorsabb. De az sms meg a hívás az mindig drágább. Az e-mailt meg nem mindig szokták nézegetni.
3-mas kérdésedre válaszolva.
Nem elvárás egyébként csak megkönnyíti a kommunikációt. Részemről ennyi. Ha valaki posztolásra, tartalomgyártásra használja azaz ő dolga.
Engem közösítettek már ki, mert nem volt, de arra viszont nyomós okom volt, hogy miért nem csináltam.
Sosem kerestem párkapcsolatot közösségi oldalakon, mert szerintem bárki mondhatja magát bárkinek. A személyes adataimat nem is adom meg ismeretlennek. A képek ugyanúgy manipulálhatóak ezeken az oldalakon mint a személyiségünk.
Nagyon jól teszed utolsó. :)
Minden tiszteletem a tiéd. :)
Instát már évek óta nem használom, szintén nem érdekel ki milyen képet oszt meg.
Facebookot pedig csoportok miatt használom én is.
meg hát a messenger , de megosztani magamról képet évek óta nem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!