Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tudsz ajánlani egy párkapc...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tudsz ajánlani egy párkapcsolatban? Miért éri meg veled párkapcsolatban lenni?

Figyelt kérdés

tegnap 19:09
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
29%
Semmit. Nem éri meg
tegnap 19:11
 2/12 anonim ***** válasza:
77%
Ajánlani? Szerintem a kölcsönösség a lényeg. Nem vagyok én szeretetszolgálat kérdező.
tegnap 19:18
 3/12 anonim ***** válasza:
29%
Én nem "ajánlok" semmit. Velem nem lehet unatkozni, szép vagyok, izgalmas. Ezt minden páromtól megkaptam, nem én találtam ki. (És még jól is főzök).
tegnap 19:20
 4/12 anonim ***** válasza:
48%
Klasszikus nő vagyok, régi értékrenddel, aki főz, mos, takarít, gondoskodik, egyedül. A párom pedig klasszikus, régivágású férfi. Ő meg tipikus férfi erényeket "ajánl". Szerel, bont, több pénzt keres. Nagyon régimódiak vagyunk.
tegnap 19:22
 5/12 anonim ***** válasza:
41%

Az ajánlásom 🫣- szép, sokoldalú, konfliktus kerülő, feleslegesen nem beszélek, társaságba vihető (nem hozok szégyent), főzök.

Amiért nem éri meg velem lenni- csak megjátszom a szerelmet (sose voltam szerelmes), anyagias vagyok, szeretem a kényelmes életet.

tegnap 19:25
 6/12 anonim ***** válasza:
52%

Én már nem akarok ugy lenni kapcsolatban, hogy mellettem kikupálodnak, talpra állnak, levizsgáznak, feljebb lépnek, az en hátqmon ötleteimmel kapaszkodnak fel én motiválok, aztán mikor minden megvan(még családra is alapoztunk) majd eldobnak mint egy rongyot. És mással ül bele a készbe.

Nem akarok már ugródeszka lenni meg akiből csak kivesznek, meg egotuning, meg akivel önbizalmuk lesz, meg az aki segíti őket.

Nem egy exem általam van előrébb vagy lett sikeres vagy lett egyaltalán végzettsége meg lépkedett elorebb.

Nekem elegem lett abbol hogy rajtam kapaszkodnak fel mások. Mert nekem a kapcsolat az hogy ketten együttes erővel haladjunk.

Csak épp másoknak meg az a kapcsolat hogy kiszív levesznek amiben csak tudnak és amikor megvannak a célok, a céljaink elérve, akkor megélik mással es dobnak.

tegnap 19:28
 7/12 anonim ***** válasza:
54%
nagy darab cula vagyok, mellettem nem kell semmilyen kaját kidobni
tegnap 19:29
 8/12 anonim ***** válasza:
64%
Ez nem egy piac h ajangassam a "portekat" ...
tegnap 19:49
 9/12 anonim ***** válasza:
Én szerintem sokat javítottam a férjem életén. Mikor összejöttünk volt egy még nem befejezett diplomája, keresett 200 nettót egy ótvar rossz cégnél, ahonnan nem váltott, mert a kollégákat szerette. Azóta majdnem 5 év telt el, segítettem befejezni az egyetemet, hozzám költözött és már 4* annyit keres egy sokkal jobb munkahelyen, ahol a vezetőség is jó és home office is van. Előttem a számlán gyűjtögette a nem túl sok megtakarítását, én viszont értek a pénzügyekhez és a befektetéseink átlagosan évi 10-15%-ot stabilan hoznak. Most fogunk házat venni, úgy hogy neki ez 5 éve egy messzi álomnak tűnt. Természetesen ő is javított sokat az én életemen, de most a másik oldal volt a kérdés.
tegnap 19:58
 10/12 anonim ***** válasza:
56%
Majd az adott férfi eldönti...
tegnap 20:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!