Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tudsz ajánlani egy párkapcsolatban? Miért éri meg veled párkapcsolatban lenni?

Az ajánlásom 🫣- szép, sokoldalú, konfliktus kerülő, feleslegesen nem beszélek, társaságba vihető (nem hozok szégyent), főzök.
Amiért nem éri meg velem lenni- csak megjátszom a szerelmet (sose voltam szerelmes), anyagias vagyok, szeretem a kényelmes életet.

Én már nem akarok ugy lenni kapcsolatban, hogy mellettem kikupálodnak, talpra állnak, levizsgáznak, feljebb lépnek, az en hátqmon ötleteimmel kapaszkodnak fel én motiválok, aztán mikor minden megvan(még családra is alapoztunk) majd eldobnak mint egy rongyot. És mással ül bele a készbe.
Nem akarok már ugródeszka lenni meg akiből csak kivesznek, meg egotuning, meg akivel önbizalmuk lesz, meg az aki segíti őket.
Nem egy exem általam van előrébb vagy lett sikeres vagy lett egyaltalán végzettsége meg lépkedett elorebb.
Nekem elegem lett abbol hogy rajtam kapaszkodnak fel mások. Mert nekem a kapcsolat az hogy ketten együttes erővel haladjunk.
Csak épp másoknak meg az a kapcsolat hogy kiszív levesznek amiben csak tudnak és amikor megvannak a célok, a céljaink elérve, akkor megélik mással es dobnak.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!