Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tudsz ajánlani egy párkapc...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tudsz ajánlani egy párkapcsolatban? Miért éri meg veled párkapcsolatban lenni?

Figyelt kérdés

tegnap 19:09
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Baromi jó fej vagyok, de nem ajánlok semmit, szerintem is majd eldönti a másik, hogy neki jó vagyok-e vagy sem.
tegnap 22:38
 12/13 anonim ***** válasza:

A szeretet és elköteleződés nem érdekek mentén alakul. Aki azt keresi bennem, hogy miért éri meg velem bármit is csinálni, akár csak hozzám szólni, ott már nagyon komoly önzésről, tárgyiasításról, hűtlenségről van szó, érzelmek nélkül.

Normális körülmények között meg sem fogalmazódik egy ilyen kérdés.

tegnap 22:45
 13/13 anonim ***** válasza:
Annyira sokoldalú vagyok, h az már gömb. Különben függ a partnertől, h mit hoz ki belőlem.
ma 08:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!