Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők nem lelkesednek a szexért, és csak úgy tekintenek rá, mint a párkapcsolatért fizetendő árra?
Na meg a fenéket! :) Egészséges nő nem így áll hozzá.
Én imádok szeretkezni, feltéve ha szerelemmel fűtött párkapcsolatban élek azzal a fiúval/férfival, amivel szexelek.
Ha annyira szeretik a nők a szexet, akkor mért nem látok olyan eseteket, hogy egy nő utcán, buszon, klubban, bárhol odamegy egy pasihoz és azt mondja, hogy "Helló, megadod a számod?, stb"
Mért mindegyik nő azt mondja csak akkor és azzal szexelek, akivel nagyon meghít párkapcsolatban élek és azonkívül senkivel?
Tudom tudom, hogy csak papírforma szerint mondják ezt sokan, és a valóéletben van néha másként is, de még így is ritka az az eset, hogy egy nőnek azért kell a férfi, hogy jól meghempergesse magát, mindenféle szerelem és érzelem nélkül.
"Mégis mindig tagadjátok, mert az nem nőies!"
1. Tagadja a fene.
2. Szerintem meg igenis nőies. Inkább az milyen nő már, aki inkább a ridegséget, és a szexuális kultúrája elfojtását/tagadását választja?! Egy igazi hölgy odaadó az ágyban és szereti a szexet (főleg, ha a pasi is kihozza belőle a vadócot), különösen akkor, ha szeret valakit, és rendes kapcsolatot akar (mert ugye egy jó kapcsolatnak része a kielégítő mennyiségű és a minőségű szeretkezés).
A magam nevében tudok válaszolni.
"Ha annyira szeretik a nők a szexet, akkor mért nem látok olyan eseteket, hogy egy nő utcán, buszon, klubban, bárhol odamegy egy pasihoz és azt mondja, hogy "Helló, megadod a számod?, stb"
Mert még soha az életben nem éreztem szexuális vágyat idegen iránt.
"Mért mindegyik nő azt mondja csak akkor és azzal szexelek, akivel nagyon meghít párkapcsolatban élek és azonkívül senkivel? "
Mert a szerelem KÖVETKEZMÉNYE a szexuális vágy nálam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!