Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők nem lelkesednek a szexért, és csak úgy tekintenek rá, mint a párkapcsolatért fizetendő árra?
Mindenki követ el hibákat, főleg olyan fiatalon. Ez egy egyszeri alkalom volt, amiből tanultam egy életre.
Viszont úgy látom, hogy te nem állsz meg egy pillanatra sem gondolkodni, csak ontod magadból a szellemi kútmérgezést.
Hát ezért.
30: Ezt hogy érted?
Én ilyenről nem tudok, pedig 4 évtizede vagyok nő.
Te troll vagy, vagy komolyan ennyire nehéz agyad van, ember?!
Igen, egyszer hibáztam ebben. H*lye VOLTAM. Te viszont folyamatosan az VAGY (jelen időben).
Nem védtem semmit, csak azt magyaráztam, hogy miért alakult ki az a véleményem, hogy nálam az érzelmeken múlik a szex milyensége, erre te ugattad a nagyobbnál nagyobb baromságokat, amikből egy morzsa sem volt igaz. Ennyiről van szó.
Kis összefoglalás:
- Én azt mondtam, hogy az érzelmi háttértől függ a szex milyensége.
- Erre te jöttél, hogy nincs érzelmi háttér blabla.
- Leírtam, hogy a saját tapasztalataim szerint miért jutottam erre.
- Leugattál, hogy nincs is érzelmi háttér, mert én mindenkivel lefekszem, aki tetszik - Ez meg úgy hazugság és h*lyeség, ahogy van.
- Megmondtam, hogy nem voltam szerelmes a fiúba.
- Te jöttél, hogy nem igaz, merthogy nincs párkapcsolat szerelem nélkül. - Először is egy úgy ostobaság, ahogy van, másrészt meg ne hidd már, hogy jobban tudod, hogy a másik mit érez, és mikor mit élt át!
Te nem azért neveztél ostobának, amiért én annak tartom ezt a múltbéli húzásom, csak ész nélkül belekapaszkodtál az önkritikámba, mint valami pióca. Azt sem tudod szerintem, hogy mit beszélsz, csak a saját belső feszültséged éled kifelé. Hát rettentően bután festesz sajnos, szóval gondolkozz el!
És itt én befejeztem a veled való társalgást.
Jó éjszakát! :)
ciklon,sündisznokat tisztelhetjük benned,vagy egyéb más primitív valakit.
Kérdezőnek meg külön jár a pacsi ezért a hihetetlenül primitív,uszító kérdésért. Mintha legalábbis a szex a nőknek szükséges rossz lenne. De sok ostoba,tudatlan van itt!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!