Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Roma es birtoklo, vajon elviselne hogy regebben csokoloztam egy rokonaval?
Evekkel ezelott tortent, hogy osszefutottam az egyik unokatesojaval de nem volt tobb randi es azt sem volt az, csak talalkoztunk 5 percre, ahol volt egy csok is aztan mar nem is beszeltunk, rossz idoszakomban voltam es azt hittem mukodik koztunk de aztan rajottem, hogy nem.
Megismerkedtem a parommal nem tudtam hogy ok rokonok, idokozben jottem ra amikor kuldott nekem a parom egy kepet amin ott van az a fiu is.
Elso unokatestverek, es nagyon csaladcentrikus a parom.
Nem tudom mi lesz ebbol, szegyellem magam, de nem tudtam hogy rokonok viszont akkor is kb ugy erzem magam mint egy orult. Romak vagyunk es az a fajta akik tisztessegesek. Es nem tudom hogy velem maradna e, ha ezt megtudja mert elegge birtoklo is es nagyon feltekeny.
Nagyon kinos ez az egesz.
Nem tudom hogy el tudna e ezt felejteni vagy eldobna engem emiatt.
Az a legrosszabb hogy annak a fiunak volt felesege es gyereke, de azt hazudta nekem nincsenek egyutt mar. Aztan a felesege irt nekem, es megakart verni, a fiu mindenben hazudott nekem...
Soha eletemben nem voltam ilyen helyzetben. Legszivesebben hagynam az egeszet, de nem akarom a paromat elvesziteni.
Tudom, ha ez kiderul a csaladjaban, en mar ott nem leszek egy tisztesseges lany.
Bele sem tudok gondolni mit fog gondolni ha elmondom neki.
A leendo felesege, es az unokatesoja csokolozott...

Hoppá, te független voltál akkor, az unokatestvér pedig családos. Nincs miért szégyellned magad.
És ez már régen volt, egy perc alatt elmúlt.
A te szerelmed minden csókjáról beszámol neked?
"elegge birtoklo is es nagyon feltekeny" - Ez számomra aggasztó, nem hiszem, hogy könnyű lenne vele, és eléggé megbecsülne téged. Gondold meg, hogy jó lenne-e neked vele.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!