Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok miért zúdítják követelmények áradatát a fiúkra, ahelyett, hogy hagynák őket önmaguknak lenni?
Az Internet tele van "a nőknek Alfa-hím kell" és hasonló szövegekkel. A való életben is sokszor látni, hogy a "ki ha én nem" és hasonló tipusú, feltűnősködő fickókat értékelik. Továbbá "nekem férfi kell!" és a hasonló jelmondatok.
Én arra lennék kíváncsi, hogy soha egyetlen nő sem gondol bele, hogy mennyivel pozitívabb, szerethetőbb lenne sok fickó, ha a rengeteg feltétel állítása helyett megpróbálnák megismerni az embert bennük?
nekem ehhez keményebb alkohol vagy enyhébb drog kellene.
Nem tudok ellazulni csak néha. Főleg ha egydül vagyok mások jelenlétében nem megy. Olyankor jön ki legjobban a feszültség. Besz*ptam a szocfóbiát meg az ilyen sz*rokat.
A jelenlegi barátnőm az első barátnőm az életemben (nem is tervezek mást), akit egy tábor alkalmával ismertem meg, ahol is 6 napig nem nagyon szólítottuk meg egymást, mert mindketten tapasztalatlanok voltunk párkapcsolat és ismerkedés terén. Egyszóval épp úgy féltünk az ellenkező nemtől mint te/ti. A 7ik napon, mint zárásképpen egy közeli "kocsmában" ittunk kicsit, beszélgettünk, mert felszabadultabbak voltunk, majd a tábor után felkerestük egymást, hogy találkozzunk.
Egyszóval végülis ennek köszönhető nem? :)
Bátor tábor!
bocs, sz@r poén volt, de kihagyhatatlan. :-D
Amúgy gratu. :-) És ez tetszik, hogy nem tervezel mást utána. :-) Szurkolok nektek. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!