Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok miért zúdítják követelmények áradatát a fiúkra, ahelyett, hogy hagynák őket önmaguknak lenni?
Az Internet tele van "a nőknek Alfa-hím kell" és hasonló szövegekkel. A való életben is sokszor látni, hogy a "ki ha én nem" és hasonló tipusú, feltűnősködő fickókat értékelik. Továbbá "nekem férfi kell!" és a hasonló jelmondatok.
Én arra lennék kíváncsi, hogy soha egyetlen nő sem gondol bele, hogy mennyivel pozitívabb, szerethetőbb lenne sok fickó, ha a rengeteg feltétel állítása helyett megpróbálnák megismerni az embert bennük?
Kérdező: Egyáltalán nem kellenek minden nőnek az "alfahímek"...
Csak ezen az oldalon ezt hiába magyarázod, itt már kitalálták maguknak, hogy ez így van... Persze :)
"83 %, most szavadon foglak! A Gyakori Kérdések egyik leggyakoribb szövege a következő. "Fiúk, adjátok lejjebb az igényeiteket!"
Akkor mégsem olyan jó ötlet ez az "igényleadás?""
Engem ugyan nem fogsz szavamon, mert én még soha senkinek nem írtam, hogy adja lejjebb az igényeit, sőt!
Maximum annyit, hogy ne legyenek felszínesek. A külső csak egy szempont a sok közül, engem pl. kimondottan irritál, ha valaki CSAK a külsőm alapján közeledik hozzám, mert amellett vannak egyéb értékeim is, és sokkal többre értékelem, ha valaki megismer, és az alapján dönt, hogy akar tőlem valamit. Tehát elvárások igenis lehetnek, legyenek, mindkét fél részéről.
A férfiak és nők általában ott követik el a hibát, hogy felesleges kompromisszumokat kötnek, olyan emberekkel jönnek össze, akikkel egyáltalán nem illenek össze, csak legyen már valaki... aztán idővel jönnek ebből a konfliktusok, és olyan dolgokat várnak el a partnerüktől, ami egyébként soha nem volt rájuk jellemző! (Pl.: nincsenek közös programok - kiderül, hogy az elején sem voltak. Én már nem vagyok mai csirke, nekem nem abból áll egy kapcsolat, hogy "csak jöjjek össze vele", mert az édeskevés. A kapcsolatot működtetni is tudni kell, és ahhoz bizony fontos, hogy mindkét fél legyen tisztában önmagával és azzal, hogy mit vár el a másiktól.
Akik úgy vannak vele, hogy nekik nem lehetnek igényeik, azok, ha találnak is egy kapcsolatot a közeljövőben, nagyon nagyot fognak huppanni... mert ha a saját önbizalomhiányukat a másik féllel akarják valahogyan kárpótoltatni, abból csúnya dolgok fognak kisülni, elüldözik a partnerüket.
"Nekem egy elvárásom van veled szemben, és az összes ennyire makacs, gyerekes és egoista nővel szemben: szálljatok le rólam! Lehetőleg a jelenlétemben lakat legyen a szátokon."
Rád se szálltam, nyugi... sokéves tapasztalatom azt mutatja, hogy azok, akik ismeretlenül címkéznek és támadnak másokat, azok leginkább a saját problémáikat és önbizalomhiányukat igyekeznek kompenzálni. Az én önbizalmam köszönöm szépen, rendben van (az egoizmus pedig nem egyenlő az egészséges önbizalommal), úgyhogy nem szoktam magamra venni az ilyen jellegű "támadásokat". :) Én tisztában vagyok saját magammal, attól, hogy valaki címkéket aggat rám, még nem szoktam összeomlani, magamba fordulni, megsértődni, stb.
Ha pedig zavarnak a megnyilvánulásaim, akkor egyetlen dolgot tudok javasolni: van fent a bal sarokban egy balra mutató nyíl... alkalmazd bátran! ;)
"ha a saját önbizalomhiányukat a másik féllel akarják valahogyan kárpótoltatni"
Sajnos így sem lehet. Ez a betegség gyógyíthatatlan. Ha egyszer belekerült az ember úgy igazán kijönni sosem fog belőle. Mutathatja azt a külvilágnak, hogy ő milyen magabiztos, de belül sosem fogja igazán elhinni. Mert akiben egyszer ez a dolog megteéepedett az így járt. és ezen nem segít a gyúrogatás, a 10 diploma, a sok pénz vagy a nagy kocsi sem.
Xeno, tudom, hogy falra hányt borsó, de azt mondják sokszor, hogy "az esélytelenek nyugalmával".
Lehet, hogy egy atomfickónak kínosabb, ha egy csaj visszautasítja, neked meg nem. És akár be is jöhet a dolog, ha nem komolyan, hanem lazán veszed a dolgokat.
A többieknek köszi! :)
"Aki ezt tudja éreztetni egy nővel, annak nyert ügye van! ;)"
Nem tudom, mi a foglalkozásod, de lenne egy ötletem számodra kiegészítő melónak! Indíthatnál egy ilyen képzést, lehet hogy többet érne, mint ez a sok PUA a "Hogyan legyek f...agyerek?"-tipusú projektekkel. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!