Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok miért zúdítják követelmények áradatát a fiúkra, ahelyett, hogy hagynák őket önmaguknak lenni?
Az Internet tele van "a nőknek Alfa-hím kell" és hasonló szövegekkel. A való életben is sokszor látni, hogy a "ki ha én nem" és hasonló tipusú, feltűnősködő fickókat értékelik. Továbbá "nekem férfi kell!" és a hasonló jelmondatok.
Én arra lennék kíváncsi, hogy soha egyetlen nő sem gondol bele, hogy mennyivel pozitívabb, szerethetőbb lenne sok fickó, ha a rengeteg feltétel állítása helyett megpróbálnák megismerni az embert bennük?
"annak legyenek már elvárásai szintén"
És mire fel? Nem vagyok olyan helyzetben, hogy elvárásaim lehessenek "nem én diktálok" ezekben az esetekben,
83 %, most szavadon foglak! A Gyakori Kérdések egyik leggyakoribb szövege a következő. "Fiúk, adjátok lejjebb az igényeiteket!"
Akkor mégsem olyan jó ötlet ez az "igényleadás?"
83%
Nem mindegy milyen vagy, de próbálkozni sem lehet?
Ha nem tetszünk egymásnak akkor külön út, ha meg esetleg mégis, akkor nem jobb hogy megpróbáltam?
Nincs olyan, hogy lányok, meg pasik, emberek vannak, akik különbözőek.
Ez valóban így van.
""a fődíj sincs aranyból"
Hát pont erről beszélek, hogy aki próbálkozik, annak legyenek már elvárásai szintén! Ha azt érzem, hogy "mindegy má', csak nő legyen", akkor azonnal besorolom a lúzerek közé, és nem akarok ismerkedni! Legyen magasan a mérce, és érezzem azt, hogy annak megfelelek! A legutóbbi pasimmal neten ismerkedtem meg, másfél oldalon keresztül sorolta az elvárásait. És ez nekem nagyon bejött! Össze is jöttünk! :)"
Nekem egy elvárásom van veled szemben, és az összes ennyire makacs, gyerekes és egoista nővel szemben: szálljatok le rólam! Lehetőleg a jelenlétemben lakat legyen a szátokon.
#47:
Most aztán még a sz@r is vigyázzba állt a lányokban :D
Én sosem kerestem alfahím társat. Egyszerűen nem látom az ilyen típusú embereket magamhoz hasonlónak, ilyen kapcsolatban szerintem egyikünk sem lenne boldog, tehát semmi értelme nem lenne.
Talán nem általánosítás, ha azt mondom, hogy egyik barátnőm sem alfahímre hajt, és én sem: intelligens, udvarias, jólelkű társat szeretnénk. Ha mi nem ilyen emberrel találkozunk, nyilván nem fogunk összejönni vele, majd belekezdeni egy teljes átalakító projektbe, hanem eleve össze sem jön egyikünk sem ilyen emberrel. Szerintem az már régen rossz, ha valakiből új embert akarsz faragni, mert az alapvető jellemvonásai úgysem fognak tartósan megváltozni...
Őszintén szólva furcsállom azt is, amikor itt vagy akárhol azt látom, hogy a nők csak a "bunkó", őket elhanyagoló férfiakat szeretik. Én még sosem találkoztam ilyen felfogású lánnyal, és én sem ilyen vagyok. Sőt, a legtöbb barátnőm (és persze én is) az udvariasságtól és a kedvességtől van oda. Ami nem egyenlő a határozatlansággal, de a túlságos dominancia sem jó. Szerintem az arany középútra a legjobb törekedni, hogy se a férfi, se a nő ne próbáljon a másik alá rendelődni vagy uralkodni rajta.
A külső meg... az ilyesmi teljesen szubjektív, szerintem az igényesség számít, hogy kihozzuk magunkból a maximumot, nem pedig az, hogy minél jobban hasonlítsunk a modellekre/antik szobrokra/sztárokra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!