Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A lányok miért zúdítják...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányok miért zúdítják követelmények áradatát a fiúkra, ahelyett, hogy hagynák őket önmaguknak lenni?

Figyelt kérdés

Az Internet tele van "a nőknek Alfa-hím kell" és hasonló szövegekkel. A való életben is sokszor látni, hogy a "ki ha én nem" és hasonló tipusú, feltűnősködő fickókat értékelik. Továbbá "nekem férfi kell!" és a hasonló jelmondatok.

Én arra lennék kíváncsi, hogy soha egyetlen nő sem gondol bele, hogy mennyivel pozitívabb, szerethetőbb lenne sok fickó, ha a rengeteg feltétel állítása helyett megpróbálnák megismerni az embert bennük?

2013. máj. 27. 22:20
 31/96 anonim ***** válasza:
# 29: Egyetértek. Napi 50 idióta próbál ismerkedni velem, akik semmilyen elvárásomnak nem felelnek meg, de ettől még nem írom le a pasikat, hogy az összes hülye... mert mondjuk az 51. pont normális. :) Csak tudni kell szelektálni, és nem feladni...
2013. máj. 27. 22:54
 32/96 anonim ***** válasza:

31

Jó nektek csajoknak lehet szelektálgatni. De mikor neked kell az 50 prolival versenyezni az már nem olyan vicces.

2013. máj. 27. 22:55
 33/96 anonim ***** válasza:
Kapcsolata válogatja, hogy éppen min, lényeg az, hogy persze mindenki önmagát adja, de kell kompromisszumkészség is. Ha az nincs, akkor lehet a másikra kenni a sérelmeinket, de az nem nagyon visz előrébb.
2013. máj. 27. 22:56
 34/96 anonim ***** válasza:
# 33: Ezzel hosszú párkapcsolat után nem értek egyet! A kompromisszum a lehető legrosszabb, amit egy kapcsolatban el lehet követni! A konszenzus az, ami előre visz. A kompromisszum nem.
2013. máj. 27. 22:58
 35/96 anonim ***** válasza:
Lehetséges, hogy szemantikai értelemben eltévedtem :D de mindenki érti szerintem, hogy mire gondolok.
2013. máj. 27. 23:00
 36/96 Noydra ***** válasza:
Szerintem meg picit túlbonyolítjátok :D
2013. máj. 27. 23:01
 37/96 A kérdező kommentje:

"De mikor neked kell az 50 prolival versenyezni az már nem olyan vicces."

Ez nagyon igaz! Főleg, ha a végén kiderül, hogy "a fődíj2 sincs aranyból.

2013. máj. 27. 23:12
 38/96 A kérdező kommentje:
" a fődíj"
 39/96 anonim ***** válasza:

# 35: Nem hinném. Az emberek többsége a kompromisszumot ismeri. A konszenzust csak nagyon kevesen...

Aki meg privit írt... az lazán besorolta magát az 50 idióta közé, hiszen SEMMIT nem tud rólam! Se a korom, semmit, mégis bepróbálkozik egy teljesen random nőnél... na itt írom le a pasikat! Ha már ennyire mindegy, csak nő legyen, akkor már nagyon kétségbe lehettek esve!

40/96 anonim ***** válasza:

"a fődíj sincs aranyból"

Hát pont erről beszélek, hogy aki próbálkozik, annak legyenek már elvárásai szintén! Ha azt érzem, hogy "mindegy má', csak nő legyen", akkor azonnal besorolom a lúzerek közé, és nem akarok ismerkedni! Legyen magasan a mérce, és érezzem azt, hogy annak megfelelek! A legutóbbi pasimmal neten ismerkedtem meg, másfél oldalon keresztül sorolta az elvárásait. És ez nekem nagyon bejött! Össze is jöttünk! :)

2013. máj. 27. 23:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!