Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok miért zúdítják követelmények áradatát a fiúkra, ahelyett, hogy hagynák őket önmaguknak lenni?
Az Internet tele van "a nőknek Alfa-hím kell" és hasonló szövegekkel. A való életben is sokszor látni, hogy a "ki ha én nem" és hasonló tipusú, feltűnősködő fickókat értékelik. Továbbá "nekem férfi kell!" és a hasonló jelmondatok.
Én arra lennék kíváncsi, hogy soha egyetlen nő sem gondol bele, hogy mennyivel pozitívabb, szerethetőbb lenne sok fickó, ha a rengeteg feltétel állítása helyett megpróbálnák megismerni az embert bennük?
31
Jó nektek csajoknak lehet szelektálgatni. De mikor neked kell az 50 prolival versenyezni az már nem olyan vicces.
"De mikor neked kell az 50 prolival versenyezni az már nem olyan vicces."
Ez nagyon igaz! Főleg, ha a végén kiderül, hogy "a fődíj2 sincs aranyból.
# 35: Nem hinném. Az emberek többsége a kompromisszumot ismeri. A konszenzust csak nagyon kevesen...
Aki meg privit írt... az lazán besorolta magát az 50 idióta közé, hiszen SEMMIT nem tud rólam! Se a korom, semmit, mégis bepróbálkozik egy teljesen random nőnél... na itt írom le a pasikat! Ha már ennyire mindegy, csak nő legyen, akkor már nagyon kétségbe lehettek esve!
"a fődíj sincs aranyból"
Hát pont erről beszélek, hogy aki próbálkozik, annak legyenek már elvárásai szintén! Ha azt érzem, hogy "mindegy má', csak nő legyen", akkor azonnal besorolom a lúzerek közé, és nem akarok ismerkedni! Legyen magasan a mérce, és érezzem azt, hogy annak megfelelek! A legutóbbi pasimmal neten ismerkedtem meg, másfél oldalon keresztül sorolta az elvárásait. És ez nekem nagyon bejött! Össze is jöttünk! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!