Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A lányok miért zúdítják...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányok miért zúdítják követelmények áradatát a fiúkra, ahelyett, hogy hagynák őket önmaguknak lenni?

Figyelt kérdés

Az Internet tele van "a nőknek Alfa-hím kell" és hasonló szövegekkel. A való életben is sokszor látni, hogy a "ki ha én nem" és hasonló tipusú, feltűnősködő fickókat értékelik. Továbbá "nekem férfi kell!" és a hasonló jelmondatok.

Én arra lennék kíváncsi, hogy soha egyetlen nő sem gondol bele, hogy mennyivel pozitívabb, szerethetőbb lenne sok fickó, ha a rengeteg feltétel állítása helyett megpróbálnák megismerni az embert bennük?

2013. máj. 27. 22:20
 11/96 The Other ***** válasza:
49%

Ez nem nem függő (de hülyén néz ki leírva), hanem szinte minden emberre jellemző, hogy szeretné megválasztani a párját. Gondolom, hogy te se akarsz egy olyan lányt, aki 150 kiló, ki van rohadva az összes foga és fél kiló zsír van a hajában és olyan szaga van, mint egy 3 hónapja döglött vízilónak...

Ha neked nincsenek elvárásaid, akkor keress egy olyan lányt, akinek szintén nincsenek, de ne lepődj meg, ha nem álmaid nőjét kapod. Aki magával szemben igényes, az másokkal szemben is az.

25F

2013. máj. 27. 22:30
 12/96 anonim ***** válasza:

"Azért az alfa-hím és a férfi nem ugyanaz. Én sajnos nem tudok tisztelni egy önbizalomhiányos, teszetosza alakot. Volt már, hogy esélyt adtam ilyen típusú pasinak, pár hónapos kapcsolatokban, de hamar elmúlt a vonzalom, amikor megismertem. Igen, adja mindenki önmagát, ezzel egyetértek... de ez nem jelenti azt, hogy ezt mindenkinek el is kell fogadni. Én már tudom, hogy milyen típusú férfiakhoz tudok vonzódni tartósan, és tudatosan ezt keresem."

Miért, milyen az alfa-hím, kedvesem?

2013. máj. 27. 22:36
 13/96 anonim ***** válasza:
A korábbi válaszom nulla százalékosságából az következik, hogy a nőknél nincs face control, és a belső az igazán fontos. Most már értem, köszi lányok.
2013. máj. 27. 22:38
 14/96 Noydra ***** válasza:
Egyáltalán nem minden lány ilyen, ennyi az egész.
2013. máj. 27. 22:39
 15/96 A kérdező kommentje:

"Gondolom, hogy te se akarsz egy olyan lányt, aki 150 kiló, ki van rohadva az összes foga és fél kiló zsír van a hajában és olyan szaga van, mint egy 3 hónapja döglött vízilónak..."

Miért kell azonnal a végletekkel jönnöd?! Itt a fórumon szinte csak ez létezik. Vagy topmodell vagy pedig a világ legvisszataszítóbb nője. Ezek között is van élet, nemde?!

Az emberek legalább 90 %-a tartozik a köztes tartományba. A legtöbb srác sem a miss Universe-t keresi, csak egy olyan lányt, aki neki szép. Abból pedig önmagában bőven van.

2013. máj. 27. 22:39
 16/96 anonim ***** válasza:
Kész kórkép ez a kérdés pont azokról a fiúkról, akik a saját élhetetlenségük miatt nem találnak maguknak senkit. Nem a kinézet miatt, hanem mert rinyáltok! Legyen tartásotok, és ne csak a kifogásokat keressétek, hogy mi a baj a világgal, hanem nézzétek meg azt is, mit tudnátok magatokon változtatni, hogy jobb legyen a helyzet. Kívül és belül is.
2013. máj. 27. 22:42
 17/96 A kérdező kommentje:

"Én sajnos nem tudok tisztelni egy önbizalomhiányos, teszetosza alakot."

Nem ilyen emberre gondoltam. Olyan típusra, akiket nap mint nap láthatsz az utcán, munkahelyen vagy bevásárlóközpontokban. Meg tudnak szólalni normálisan, el tudsz beszélgetni velük bármiről és külsőleg is egy jó erős közepet már kitesznek.

De nem feszítenek, nem hordanak és dominálnak le másokat és nem szenvednek állandó bizonyítási kényszerben a tökösségüket illetően.

2013. máj. 27. 22:43
 18/96 anonim ***** válasza:
87%

# 12: Az übermacsó, vagy magát annak képzelő. És szerencsére nem vagyok a kedvesed - ByeAlex! :P

A férfi alatt azt értem, aki mellett egyszerűen jó nőnek lenni, mert figyelmes, határozott, gondoskodó. Ez az alfahímekre nem jellemző.

2013. máj. 27. 22:45
 19/96 anonim ***** válasza:

"Kész kórkép ez a kérdés pont azokról a fiúkról, akik a saját élhetetlenségük miatt nem találnak maguknak senkit. Nem a kinézet miatt, hanem mert rinyáltok! Legyen tartásotok, és ne csak a kifogásokat keressétek, hogy mi a baj a világgal, hanem nézzétek meg azt is, mit tudnátok magatokon változtatni, hogy jobb legyen a helyzet. Kívül és belül is."

Kész kórkép rólad.

2013. máj. 27. 22:46
 20/96 anonim ***** válasza:
Kérdező, sok ismerősömnek (többek között nekem is) olyan pasija van pont, amilyet leírtál. Nem bányarém lányok, csak szellemileg is igényesek. Az érem másik oldala, hogy ha ti a beképzelt kis princesseket találjátok meg, akkor nem kell csodálkozni.
2013. máj. 27. 22:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!