Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok miért zúdítják követelmények áradatát a fiúkra, ahelyett, hogy hagynák őket önmaguknak lenni?
Az Internet tele van "a nőknek Alfa-hím kell" és hasonló szövegekkel. A való életben is sokszor látni, hogy a "ki ha én nem" és hasonló tipusú, feltűnősködő fickókat értékelik. Továbbá "nekem férfi kell!" és a hasonló jelmondatok.
Én arra lennék kíváncsi, hogy soha egyetlen nő sem gondol bele, hogy mennyivel pozitívabb, szerethetőbb lenne sok fickó, ha a rengeteg feltétel állítása helyett megpróbálnák megismerni az embert bennük?
"A lényeg éppen az, hogy a nők nem akarnak akárkik lenni! :) Minden nő szeretné önmagát különlegesnek, értékesnek, egyedinek látni, érezni - a férfi által."
De akkor ugyanezt el lehetne várni viszont is, vagy nem?
Egyelőre a nőket próbálom felrázni.
Nekik milyen problémájuk van?
Na ja, csak aki meg ilyen lenne annak a környezetébe nemigen tudok majd "önmagam lenni" hanem inkább valami gagyi álarc mögül próbálok humorosnak meg átlagosnak látszani, hogy ne vegye le rögtön, hogy ki akarok vee kezdeni mert az "undorító".
Meg az esélyek... Milyen pici a lehetősége annak, hogy egyszer ilyen helyzetbe kerülök?
Találok egy ilyen csajt 50% (vagy igen vagy nem)
Külsőre is bejön 25% (vagy igen vagy nem)
Én is szimpatikus leszek 12%
Még külsőre is 6%
Még szexuális téren sincsenek nagyobb elvárásai, mint amit én tudok 3%
Szóval elég siralamas a stat. ha az ember rögtön megpróbálja ezt a fajta küldetést. Az élet meg piszok rövid, főleg ha dolgozni is kell 8-10 órában (+ utazás). Kettőt pislogok azt máris 30 éves vagyok és még mindig semmit nem értem el.
Xenophilius: De hát ennek pont elégnek kell lennie! A világ összes nőjének meg akarsz felelni? Akkor soha senkinek nem fogsz megfelelni! Pont elég EGY-nek! Ha csak 3% esélyed van, az egyszerűen tökéletes, hidd el, másnak sincs több...
Lehet, hogy valaki baromi nagy csajozógép, de az édeskevés ám! Mert ahhoz, hogy kapcsolatra is alkalmas legyen, több kell, mindkét fél részéről.
Én pl. könnyen ismerkedem, de tisztában vagyok azzal, hogy nem felelek meg mindenkinek, és nekem sem felel meg mindenki... így nálam is ugyanúgy 3% a potenciális partnerek aránya!
Bár az utolsó állításoddal vitába szállnék... arra ne építs, hogy egy nőnek elég legyen a szexuális teljesítményed, hiszen lehet fejlődni is, kell is!
Ergo akkor a dolog egyfajta lutri és reménykedés, hogy hátha összejön. Szerencsés leszek. Sajnos nem vagyok egy szerencsés alkat, néha mázlim van, de többször nem.
Meg azt mondják várni kell nem szabad erőltetni - csak hát a természet az természet (lenne) nálam is. Sajnos egy elég hormonhurrikán génkombót örököltem - jó oldala ennek, hogy magas lettem, némileg erősek a csontjaim, gyorsan tudok izmosodni - és hízni is sajnos ebből volt is bajom pár éve, utoljára beteg 10 éve voltam nagyjából, számomra az influenza nem létezik, (ellenben sz*ptam egy rahedli más örökletes betegséget, mint gyenge fogak, sok gyomorsav, cukorbetegségre és szürkehályogra való hajlam - de jó hír, hogy rákos tuti nem leszek ha ezen múlik.
Felmenőim többsége szép kort élt meg - dédanyám 95, ükapám 92, nagyapám tavaly volt 82 - kivéve akik megőrültek, depressziósok lettek és kinyírták magukat vagy annyit ittak hogy nem maradt májuk. Elég szenvedélybeteg génjeim vannak.
És hát nem tudom eldönteni mi legyen. Csináljam azt amit mindig is mondok? Szerezzek egy kölcsönautót, játszam a gazdagot aztán szedjek fel egy ribit érzelemmentesen? De ez nem én vagyok az a baj. Vagy inkább a másik változat amiről itt is dumálunk. Csak ez időigényes és mi van ha tévedtem? Elmúlik az idő aztán visszacsinálni nem lehet.
Meg én szívesen lennék nagyvonalú, udvariasságból csillagos ötöst kaptam mindig is a neveltetésem miatt - de mi van ha kihasználnak? Van olyan haverom akitől a "barátnői" (akikkel még csak a csókig sem jutott el) már elraboltak egy 100-ast (100.000) mindenféle gagyi indokokkal történő elhajtása előtt.
Olyan komplikált ez, de ne is csoda ez az egyik legnehezebb dolog a világon (a vezetés és a boldogság elérése után)
# 69: Kellemes meglepetést okoztál, határozottan fejlődsz! Tényleg, ezt most őszintén írom! Az utóbbi időben már egyre többször vannak pozitív hozzászólásaid, pedig sokáig a gyakszi legidegesítőbb alakjának tartottalak! ;P
Na szóval: többen írták már, hogy az esélytelenek nyugalmával érdemes ismerkedni. És tényleg! Nem szabad MINDENÁRON kapcsolatra törekedni, mert a görcsös akarás az bizony riasztó. Én, ha egy pasin azt érzem, hogy mindenáron kapcsolatot akar, menekülőre fogom. Ijesztő egy nő számára. Én azt szeretném érezni, hogy valaki kíváncsi rám, érdeklődik, meg akar ismerni - és ha ezt érzem, akkor kölcsönössé is válik a dolog. És ha minden, de tényleg minden stimmel, akkor és csak akkor szeretnék kapcsolatot. Persze ez próbálkozásokkal jár, tehát néha olyannal alakítok ki kapcsolatot, akivel idővel kiderül, hogy mégsem működik - ez is benne van a pakliban, de ebből is lehet tanulni! A lényeg tényleg az, hogy nem szabad görcsösen!
És igen, itt a farokméret kérdés is... mi a csudáért akarsz te megfelelni bárkinek is? Önmagadnak akarj megfelelni, és ha valakinek az nem jó, akkor nem egymást keresitek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!