Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A lányok miért zúdítják...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányok miért zúdítják követelmények áradatát a fiúkra, ahelyett, hogy hagynák őket önmaguknak lenni?

Figyelt kérdés

Az Internet tele van "a nőknek Alfa-hím kell" és hasonló szövegekkel. A való életben is sokszor látni, hogy a "ki ha én nem" és hasonló tipusú, feltűnősködő fickókat értékelik. Továbbá "nekem férfi kell!" és a hasonló jelmondatok.

Én arra lennék kíváncsi, hogy soha egyetlen nő sem gondol bele, hogy mennyivel pozitívabb, szerethetőbb lenne sok fickó, ha a rengeteg feltétel állítása helyett megpróbálnák megismerni az embert bennük?

2013. máj. 27. 22:20
 21/96 anonim ***** válasza:
# 17: Nálam intelligenciában van extrém magasan a mérce (ezt vállalom), nem külsőben. Ez az egyéni defektem. Plusz még nagyon sok olyan személyiségbeli "elvárásom" van, ami alapján kiválasztom a megfelelő partnert. A külső nálam huszadrangú, de fenntartom, hogy igenis adja mindenki önmagát, csak attól még fogadja el, hogy nekem vannak elvárásaim. És elvárom, hogy a partneremnek is legyenek elvárásai, aminek csak én felelek meg. :)
2013. máj. 27. 22:47
 22/96 anonim ***** válasza:
Bár találnék már egy olyan pasit, mint a 12-es hozzászólásnál leírt...
 23/96 A kérdező kommentje:

"Nem a kinézet miatt, hanem mert rinyáltok! Legyen tartásotok, és ne csak a kifogásokat keressétek, hogy mi a baj a világgal, hanem nézzétek meg azt is, mit tudnátok magatokon változtatni, hogy jobb legyen a helyzet."

Csakhogy az a nem mindegy, hogy manapság már az egyébként teljesen rendben lévő fiúk "sincsenek rendben" a csajok szerint. Egyébként is, sokszor elég nehezen értelmezhető, amiket itt felsorolnak.

24/96 anonim ***** válasza:

22:42 azzal a klasszikus csúsztatással él, hogy a kudarc oka a stilus és a rinyálás.

Azt kihagyja a gondolkodásából, hogy mindenki egyenlő lelkesedéssel és naivitással indult neki a csajozásnak. Amit látsz itt, az a kudarcok eredménye. Nem ilyennek született senki. Mindenki hitt benne, hogy neki is sikerülhet, hogy az emberi értékei, humora, egyénisége elégségesek lesznek egy kapcsolathoz. MINDENKI HITT EBBEN. Aztán az élet rácáfolt, és csak az nyert, aki átment azon a szűrőn, amit már meg sem említek itt.

2013. máj. 27. 22:48
 25/96 The Other ***** válasza:

#15: csak szemléltetésképp írtam a végleteket. De ha szétnézel az utcán, láthatod, hogy nemcsak a Mr. Olimpia kinézetű vagy új BMW-s hapsiknak van barátnőjük. Teljesen átlagos férfiak is sokszor bombanőkkel jönnek össze.

Sőt, szerintem a mai világban egyes lányoknál kifejezetten lent van az a bizonyos léc...

2013. máj. 27. 22:48
 26/96 anonim ***** válasza:
# 19/21: Persze, lehet, hogy én csinálom rosszul, vannak elvárásaim, de csak olyanok, amiért cserébe legalább annyit/olyan színvonalon tudok nyújtani én is. De igazad van, én vagyok a hülye boldog párkapcsolattal a hátam mögött, és nem megkeseredetten, mint ahogy azt a te kommentjeidből lehet következtetni...
2013. máj. 27. 22:49
 27/96 A kérdező kommentje:
Ok, rendben van, The Other! Sok kellemetlen tapasztalatom volt, lehet, nem vagyok túl kedves Fortunának.
2013. máj. 27. 22:50
 28/96 A kérdező kommentje:

Akkor örülj neki, 88 %!

Neked min kellett változtatni? Most már érdekel.

2013. máj. 27. 22:51
 29/96 anonim ***** válasza:
Ha elestél 9szer, akkor állj fel 10szer...de a másik nemet hibáztatni a saját kudarcaimért gáz, a másik oldalról is az, amikor csajok sírnak, hogy "minden pasi egy szemétláda".
2013. máj. 27. 22:53
 30/96 Noydra ***** válasza:
Azt mi honnan tudjuk, mit csinálsz rosszul? :)
2013. máj. 27. 22:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!