Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ilyen 15-16 évesen már tobzódó tinik miért nem keserülik meg majd a 20 éveikben, hogy ittak/cigiztek/szexeltek?
Mert én gimiben ilyen kis stréber zombi voltam, bemagoltam mindent, hogy 5ös legyek, csak épp gondolkodni nem tanultam meg. Nem jártam el sehova, csajom se volt. És nagyon megkeserültem ezt a dolgot, mert érzelmileg fejlödésem lemaradt 4-5 évet legalább. Csajozás nagyon nehezen ment, 21 évesen lett elöször csajom. Életképességem is igen csekély, és csak gyüjtöm a lemaradást az életben, pedig BME-n diplomáztam, jó ruhákban járok, okos vagyok, csak épp életképtelen.
Az ilyen kis /tini taknyok/ meg isznak cigiznek nőznek, meg hát izmosabbak meg minden, és mégse szivják be késöbb, hanem épp ellenkezöleg, inkább megtanulnak élni a folyamatos tobzódásban...és egy alig megszerzett érettségivel is többre viszik mint én.
Vicces, de én is ugyanoda készülök. :-D
Ellenben több ismerős is jól érzi ott magát, csajokra is van idő, igaz, nem a legfényesebb a tanulmányi átlaguk. De hát többet ér az, hogy élhetnek, nem igaz?
Biztosan van a te csoporttársaid között is olyan, aki mindamellett, hogy keményen dolgozik az egyetemen, boldog életet él.
Na, ez biztató. :-D
De nem akarom elhinni, hogy az egyetem mellett ne lenne idő a csajozásra, mivel épp azt látom, hogy lehetőség az mindig, mindenhol van. Kérdés, hogy ki él vele, de én hál'isten nem aggódom a külsőm miatt.
Utolsó (többször is válaszoló) válaszoló vagyok.
Bár együttérzek veled, egyetérteni nem tudok - mármint a "hisztit" illetően. Ha jól értelmezem a problémád, te egy szélesebb baráti kört szeretnél, dekoratív nőcit, mint barátnőt, mondván, hogy te megérdemled, mivel rengeteget tanultál, végigcsináltál egy kemény szakot.
DE!
Ugyanúgy van barátnőd most is, bizonyára haverok, barátok is vannak, mégis mi az ami igazán fáj? Ennyire "nem elég szép" a barátnőd?
igy van!
azért jött össze nekik, mert ők jóképünek születtek. Én meg rengeteg időt áldoztam arra, hogy legyen csajom. Mert ha csak éltem volna az életemet, mint ahogy "ajánlani" szokták, akkor tuti én is szüzen halok meg, mint egyesek.
oké, van csajom, teljesen rendben van, semmi kifogásolnivalóm nincs.
na de keresek random lányokat nektek googléböl, hogy lejöjjön mi a probléma:
na, pl nekem az ilyen lányok teljesen elérhetetlenek már:
mondjuk ezek közül egyik se tetszik igazán.
pl ezek a lányok tetszenek igy képröl, de ugyancsak elérhetetlen kategória már nekem (a joképü srácok meg ilyeneket dugnak halomra):
megprobálok keresni egyet, ami kb a kategóriám:
na kb ilyen csajok voltak azok, akiknek kellettem. Csak sajnos nekem nem tetszettek.
és itt nézd meg ezt a képet:
tudom, hogy ugyanaz a lány, mint az elözön, de ezen sokkal szebb...Na a csajom is kb ennyivel szebb a "csunya" lányoktól, vagyis JELENTÖSEN!
de hogy összejöjjön, ahhoz 1 év kinkeserves kuncsorgás és mindenféle égi csoda kellett.
Már válaszoltam egyszer...de a véleményem továbbra is ez maradt:
1.sajnáltatod magad
2.baromira irígy vagy!
3.szerintem ezzel a rettentően gyerekes és idióta felfogásoddal a végén szegény barátnődet is el fogod kergetni magadtól, utána majd újabb 1, sőt akár 2 éven keresztül is kuncsorognod kell majd megint egy barátnőért amit már ne is haragudj de meg is érdemelnél.:/ szánalmas amit csinálsz! hisztizel itt, mikor mások sokkal de sokkal rosszabb helyzetben vannak....
Mellesleg van egy haverom, nem helyes(bár ez relatív!), nem öltözködik kimondottan jól, de olyan dumája van, hogy haláli, ergo már megtört amiket írtál(csúnya voltál, nem öltöztél jól..), ez mind csak rajtad áll! nem a világnak kell hozzád formálódnia...hanem neked kéne változnod plusz nem másokban kéne a hibát keresgélni mert ez nagyon gáz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!