Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ilyen 15-16 évesen már tobzódó tinik miért nem keserülik meg majd a 20 éveikben, hogy ittak/cigiztek/szexeltek?
Mert én gimiben ilyen kis stréber zombi voltam, bemagoltam mindent, hogy 5ös legyek, csak épp gondolkodni nem tanultam meg. Nem jártam el sehova, csajom se volt. És nagyon megkeserültem ezt a dolgot, mert érzelmileg fejlödésem lemaradt 4-5 évet legalább. Csajozás nagyon nehezen ment, 21 évesen lett elöször csajom. Életképességem is igen csekély, és csak gyüjtöm a lemaradást az életben, pedig BME-n diplomáztam, jó ruhákban járok, okos vagyok, csak épp életképtelen.
Az ilyen kis /tini taknyok/ meg isznak cigiznek nőznek, meg hát izmosabbak meg minden, és mégse szivják be késöbb, hanem épp ellenkezöleg, inkább megtanulnak élni a folyamatos tobzódásban...és egy alig megszerzett érettségivel is többre viszik mint én.
látom már életvezetési tanácsokat is adsz
"A jócsajoknak jópasi kell, a csunyábbak meg beérik a bénább pasikkal is. Ez a világ rendje, mindenki a saját ligájában keresgéljen."
na most mér tudom
mindenkiről lehet előnyös és előnytelen fotót készíteni
számít a szög a megvilágítás
és lehet csúnya csaj is nagyon kedves és melegszívű
majd ha felhagysz ezzel a primitív hozzáállással rájössz
de nem fogsz felhagyni, most mondom
pszichológus
hű, hogy éreztem, hogy falusi vagy már bocs
így legyen ötösöm a lottón
129-es: ezek a csajok tök átlagosak
később egy nőnek az kell, számíthasson arra fel tudod neveli a gyerekeket, mennyire vagy jó az ágyban, mennyire értitek meg egymást és igen, mennyire szereted
nincs csúnya és szép nő
bárkivel össze tudsz jönni, mint ahogy 5-öst is lehet szerezni, csak emlékszel, tenni kell érte, pedálozni, senkinek nem hullik ölébe semmi
a szépek is megdolgoznak a kapcsolataikért, nem csak ülnek és leesik nekik vki
max te látod így
a személyiségért szeresd a másikat,, vagy akkor legyél gazdag, és tarts el cicababákat
ehhez azonban fel kellene nőnöd, mint itt írták, kb 10 éves szintjén állsz érzelmileg
pszichológus kell neked
naja 148-as, neki a nő árucikk
menj kérdező k*rvázni, illetve most már egész jó guminőket lehet kapni
vegyél 2-3000 dollárost az már menő
"Megkeserülik, hidd el. kora fiatal korukban még nem tudják, de nem sok előnyük lesz ebből később. látod, mennyi házasság végződik válással. azért, mert csak tobzódni tudnak, mert felelőtlenek. és hát ezt a társadalmunk is megkeserüli, mert ugye a tinikék tobzódni akarnak, és ne mondja meg nekik senki, hogy mit csináljanak. hogy rámegy a társadalom, és ott vannak csonka családban meg család nélkül a gyerekek, az tök mindegy. hogy a tinikék tobzódhassanak, az a lényeg, az a fontos, nehogy nevelni merje őket valaki, mert hogy képzeli azt, hogy megmondja nekik, hogy mit csináljanak."
Ne mondd, hogy a kérdező lelki világa jobb táptalaj egy jól működő családhoz. A csonka család nem akkora probléma, mint egy rosszul működő család. Csonka család is működhet jól, egész család is működhet nagyon rosszul.
Aki annyira tobzódni akar, az miért házasodna meg?
A másik meg, hogy el kellene olvasni a többi 166 hozzászólást, aztán kiderülne, hogy annak az embernek jobb-e a lelki világa, aki szerinted, meg a kérdező szerint "tobzódott", vagy neki, aki elfelejtett élni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!