Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ilyen 15-16 évesen már tobzódó tinik miért nem keserülik meg majd a 20 éveikben, hogy ittak/cigiztek/szexeltek?
Mert én gimiben ilyen kis stréber zombi voltam, bemagoltam mindent, hogy 5ös legyek, csak épp gondolkodni nem tanultam meg. Nem jártam el sehova, csajom se volt. És nagyon megkeserültem ezt a dolgot, mert érzelmileg fejlödésem lemaradt 4-5 évet legalább. Csajozás nagyon nehezen ment, 21 évesen lett elöször csajom. Életképességem is igen csekély, és csak gyüjtöm a lemaradást az életben, pedig BME-n diplomáztam, jó ruhákban járok, okos vagyok, csak épp életképtelen.
Az ilyen kis /tini taknyok/ meg isznak cigiznek nőznek, meg hát izmosabbak meg minden, és mégse szivják be késöbb, hanem épp ellenkezöleg, inkább megtanulnak élni a folyamatos tobzódásban...és egy alig megszerzett érettségivel is többre viszik mint én.
Az gáz h nekem a képen a 2 szemüveges jobban tetszett? :D :D (költői kérdés a kérdező miatt)
Egyébként valamit bedobok a kérdezőnek hátha jobb kedve lesz tőle XD Enej- Lili http://www.youtube.com/watch?v=9Xsl-Z20qoQ
Visszaolvastam többit is. Tehát neked, egy r*banc plázap*csa kell, amig van pénzed addig jöhet. Gratulálok:) Remélem találsz és boldogok lesztek.. Hülye gyerek.. KERESS OLYAT aki téged is elfogad, és ha nem "fullos" csaj , magyarul nem akkor csöcse van mint a ház, és nem olyan segge hogy fullos, hanem nézd azt h mennyire kedves.. Annyi a lényeg hogy tartsd közepesen szépnek.. És ha mellé kedves aranyos.. Nagyonszépnek fogod látni:)
15/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!