Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az ilyen 15-16 évesen már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az ilyen 15-16 évesen már tobzódó tinik miért nem keserülik meg majd a 20 éveikben, hogy ittak/cigiztek/szexeltek?

Figyelt kérdés

Mert én gimiben ilyen kis stréber zombi voltam, bemagoltam mindent, hogy 5ös legyek, csak épp gondolkodni nem tanultam meg. Nem jártam el sehova, csajom se volt. És nagyon megkeserültem ezt a dolgot, mert érzelmileg fejlödésem lemaradt 4-5 évet legalább. Csajozás nagyon nehezen ment, 21 évesen lett elöször csajom. Életképességem is igen csekély, és csak gyüjtöm a lemaradást az életben, pedig BME-n diplomáztam, jó ruhákban járok, okos vagyok, csak épp életképtelen.

Az ilyen kis /tini taknyok/ meg isznak cigiznek nőznek, meg hát izmosabbak meg minden, és mégse szivják be késöbb, hanem épp ellenkezöleg, inkább megtanulnak élni a folyamatos tobzódásban...és egy alig megszerzett érettségivel is többre viszik mint én.

2013. márc. 10. 20:59
 171/184 anonim ***** válasza:

Írta már valaki, de nekem is az jött le, hogy az a kérdező baja, hogy túlságosan is a környezetének, a külvilágnak akar megfelelni.

Ha ez megnyugtat, nekem is olyan dolgokért kell rengeteget dolgoznom ami másoknak alapból megvan. Pl saját otthon, család. De tökmindegy, nem azt nézem, hogy másnak mennyivel van több, vagy másnak mennyivel könnyebb -ez úgyis csak fikció- hanem saját magamért próbálok meg tenni.

Annó engem is csúfoltak, és kiközösítettek a suliban, nem azért, mert rosszul nézek ki, hanem mert az otthoni helyzet katasztrófa volt, ezt valahogy megérezték a többiek, és én lettem a gyenge pont, akin lehet taposni. Ez ment végig, és mindegy volt, hogy mit csináltam.

És akkor mi van? o.o

2013. máj. 19. 02:58
 172/184 anonim ***** válasza:

Igazából, ezek a dolgok csak erőt adtak ahhoz, hogy most ott legyek, ahol. Akik régen kiközösítettek és kínoztak kb a kocsmában ülnek. Maradtak a városban ahol mindíg éltek, apuka anyuka segítségével.

Úgyhogy útálkozás helyett kezdd el inkább azt nézni hogy milyen lehetőségeid vannak, és azokkal próbálj élni.

Mások is ezt teszik.

2013. máj. 19. 03:04
 173/184 anonim ***** válasza:
utso te mirolk beszelsz?:Dpont a kis jotanulok dolgoznak az irodakban es megkeresik a kemeny 120-at.mikozbe a jobb tanulok akik eltek, vannak ismeroseik osszekotteteseik enyhen jobban elvannak.meg ha nem is, legalabb joeletuk van, nem frusztraltan toltottek el a fiatalkorukat ami nemiskicsit hat ki a kesobbi enjukre..szoval ne probald megmagarazni magadnak hogy joltetted a noliferkedest mert nagyonnem..;)
2013. máj. 19. 11:36
 174/184 anonim ***** válasza:
Ha csak időnként ül be valaki egy kocsmába az nem gáz.Lehet az is a normális élet része,és ha a szülővárosában marad valaki attól is lehet normális élete.Én 30 éve egy városban lakom,itt dolgozok és lakok,nincs ezzel semmi baj,nem vágyok máshová.Pedig megfordultam már az ország több pontján is,de legjobban itt érzem magam,ahol a gyerekkoromat is töltöttem.
2013. máj. 19. 14:36
 175/184 anonim ***** válasza:
100%
hagyjad hat hitetgessek magukat hogy nem pocsekoltak el az eletuket.:D
2013. máj. 19. 14:45
 176/184 anonim ***** válasza:
Miért kéne megkeserülniük azt,hogy élnek? Ritka besavanyodott ember lehetsz.
2013. máj. 19. 21:40
 177/184 anonim ***** válasza:
jaja sajnos az vagyok.:(
2013. máj. 19. 21:55
 178/184 anonim ***** válasza:

Arról beszélek, amit én láttam, sajnálom hogy neked nem tetszik. Amúgy én sem voltam könyvmoly, én is feleslegesnek tartottam az iskolapadban elücsörgött időt.

Egyetemen pl kimondottan emlékszem egy srácra, aki az előadások alatt végig az orrát túrta, vagy a tanáron röhögött a haverjaival, vagy bárkin. Vizsgákkal hadilábon állt, de mivel apuka, anyuka ott volt a háttérben, mint szakmabeli, ezért valahogy mégis lediplomázott, és már másnap puccosan feszített facebookon, hogy ő mostmár Doktor. Többiek meg sz*ptak. :D

Nekem amúgy tökmindegy, mivel saját vállalkozást kezdtem, saját gógyiból, úgy hogy senki nem segített, sőt akik körülöttem voltak, még hátráltattak volna.

Én is szívesebben töltöttem az időmet mondjuk a helyi klubban ismerettségeket keresgélve. De utólag, sokan, akik így tettek vagy kibuktak, vagy elmentek "könnyebb" szakra. Aki pedig kibukott, az utólag fogta a fejét, és a haverjai nem sokat tudtak segíteni.

2013. máj. 19. 23:38
 179/184 anonim ***** válasza:
Bár mondjuk, vidéken alapból nem élnék még egyszer. Főváros ezerszer másabb. Fejlettebb, minden tekintetben.
2013. máj. 19. 23:40
 180/184 anonim ***** válasza:

Persze ez az illetőn is múlik, mert ha egy névtelen senki szerez diplomát valószínű hogy névtelen senki is marad diplomával, állás nélkül... ezért kellenek a kapcsolatok.

Csak erre sokan későn jönnek rá.

2013. máj. 19. 23:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!