Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ilyen 15-16 évesen már tobzódó tinik miért nem keserülik meg majd a 20 éveikben, hogy ittak/cigiztek/szexeltek?
Mert én gimiben ilyen kis stréber zombi voltam, bemagoltam mindent, hogy 5ös legyek, csak épp gondolkodni nem tanultam meg. Nem jártam el sehova, csajom se volt. És nagyon megkeserültem ezt a dolgot, mert érzelmileg fejlödésem lemaradt 4-5 évet legalább. Csajozás nagyon nehezen ment, 21 évesen lett elöször csajom. Életképességem is igen csekély, és csak gyüjtöm a lemaradást az életben, pedig BME-n diplomáztam, jó ruhákban járok, okos vagyok, csak épp életképtelen.
Az ilyen kis /tini taknyok/ meg isznak cigiznek nőznek, meg hát izmosabbak meg minden, és mégse szivják be késöbb, hanem épp ellenkezöleg, inkább megtanulnak élni a folyamatos tobzódásban...és egy alig megszerzett érettségivel is többre viszik mint én.
Mindenki szinten felül keres, ez így van rendjén.
A legtöbb ideírogató, akik itt rinyálnak a semmin, az a bajuk hogy soha nem is próbálkoztak... Úgy meg hát nehéz. Én próbálkoztam mindig, amíg kisgyerek voltam, persze hogy nem jött össze semmi... De valaki már ettől feladja, mert azt hiszi a 12-14 évesen a kudarcaik sokat számítanak idősebb korban... Szimpla ostobaság... Akinek ennyi esze van ne csodálkozzon hogy nincsen senkije...
Felvázolom a helyzetet. Ott áll előtted egy kedves, aranyos, olyan átlagos arcú (persze smink nélkül) lány, aki például havernak is tök jó, melle az sajnos nincs mert a genetika úgy döntött, neki később lesz nagy, vagy épp megáll a B kosárnál, és tegyük fel, hogy még egész művelt is, szóval be be lehet tudni -a szava járásodból kiragadva- szürke lánynak. Mellette egy olyan lány áll, aki már korához képest is úgy néz ki, mintha egy harmincas magára borította volna a festékes bödönt mert interjúra megy, és arrogáns amiatt, mert mindenki utána néz az utcán, dicsérgetik a telesminkelt arcát, a póthaját, stb. A melle kifejezetten jó méretű, esetleg nagy is (megjegyzem, hogy szerintem szülésig jobb a kis mell, utána úgyis nagy lesz, viszont ha eleve nagy akkor meg fog ereszkedni... szexi, ugye?) a teste pálcikavékony. Szóval, egy számodra alkalmas, buta liba, bombanő.
Melyiket választod?
A normális, korodbéli
Felvázolom a helyzetet. Ott áll előtted egy kedves, aranyos, olyan átlagos arcú (persze smink nélkül) lány, aki például havernak is tök jó, melle az sajnos nincs mert a genetika úgy döntött, neki később lesz nagy, vagy épp megáll a B kosárnál, és tegyük fel, hogy még egész művelt is, szóval be be lehet tudni -a szava járásodból kiragadva- szürke lánynak. Mellette egy olyan lány áll, aki már korához képest is úgy néz ki, mintha egy harmincas magára borította volna a festékes bödönt mert interjúra megy, és arrogáns amiatt, mert mindenki utána néz az utcán, dicsérgetik a telesminkelt arcát, a póthaját, stb. A melle kifejezetten jó méretű, esetleg nagy is (megjegyzem, hogy szerintem szülésig jobb a kis mell, utána úgyis nagy lesz, viszont ha eleve nagy akkor meg fog ereszkedni... szexi, ugye?) a teste pálcikavékony. Szóval, egy számodra alkalmas, buta liba, bombanő.
Melyiket választod?
A normális, korodbéli férfiak már előre terveznek, és az elsőt. Te? Megpróbálod jó sokszor megfektetni a másodikat, (hátha elkapsz egy tök jó betegséget) de még utána se rohannál az elsőhöz, hanem mennél újra egy hasonló kaliberű nőhöz.
Gratulálok.
Megjegyzem, az én páromnak nem a legférfiasabb az arca - nagy, barna bociszemek, hosszú szempillákkal, csókos száj... (ez igen nőies, ugye?)
Ettől függetlenül, nem hagyta, hogy a sok nyomorék felülkerekedjen rajta. Végig tartotta a minimum 4,5-ös átlagot, emellett kondizott és futott keményen, zselézte a haját, és amellett hogy ezek miatt baromi helyesnek és okosnak titulálták, még humoros is volt, szóval kellemes volt a kisugárzása. Barátnője is volt, dugott is. További kérdés?
Ja, és még annyit, hogy nekem először ő egyáltalán nem jött be, sőt. Én is tartottam magamban az ideált, hogy ah egy ilyen meg ilyen pasitól elolvadnék, így eleinte rá se néztem. De fél éven át együtt átdumáltuk a délutánokat, beleszerettem, és mára őt tartom elméleti alapon a leghelyesebb férfinak, pedig tudom, hogy bizonyára nem ő az. Ahogy nekem is kicsi a mellem, még mindig pattanásos vagyok, meg egyéb kisebb hibák, de ő ezek mellett is nagyon szexinek és szépnek tart.
De te nem hinném, hogy lehettél szerelmes, ha ezekkel nem értesz egyet.
Bocsi, hogy először elküldtem félbehagyva.
Na és, mi nem oké rajta? Először a vízjel miatt otrombának tűnt, de amúgy szerintem teljesen rendben van.
Pl ők szerintem szép lányok: [link] de belőled kinézem, hogy őket is pontozod, és csúnyának titulálod őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!