Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ilyen 15-16 évesen már tobzódó tinik miért nem keserülik meg majd a 20 éveikben, hogy ittak/cigiztek/szexeltek?
Mert én gimiben ilyen kis stréber zombi voltam, bemagoltam mindent, hogy 5ös legyek, csak épp gondolkodni nem tanultam meg. Nem jártam el sehova, csajom se volt. És nagyon megkeserültem ezt a dolgot, mert érzelmileg fejlödésem lemaradt 4-5 évet legalább. Csajozás nagyon nehezen ment, 21 évesen lett elöször csajom. Életképességem is igen csekély, és csak gyüjtöm a lemaradást az életben, pedig BME-n diplomáztam, jó ruhákban járok, okos vagyok, csak épp életképtelen.
Az ilyen kis /tini taknyok/ meg isznak cigiznek nőznek, meg hát izmosabbak meg minden, és mégse szivják be késöbb, hanem épp ellenkezöleg, inkább megtanulnak élni a folyamatos tobzódásban...és egy alig megszerzett érettségivel is többre viszik mint én.
Igen, ez könnyen lehet, de itt most pl rólad van szó és arról, hogy ha egy pasi kicsit is igényes és szebb mint az ördög már lehet valakije.
Persze csajoknál nem annyira, de fiúknál nagyon relatív, melyik csajnak milyen pasi jóképű. Ez ilyen...
Ez még mindig nem ilyen egyszerű, láttam már olyan f*szit szép csajjal, hogy még nekem is ronda volt pedig fiú vagyok...
Mivel nem egyet láttam, és ismerek is ilyeneket, ezért ez nem kijelenthető így.
Ha jobb a külsőd,max az esélyed nagyobb, ez tény, de akkor is a kisugárzás ami számít igazából :)
Hogy a francba tudod szám szerint osztàlyozni az emberek külsejét? :D
Na mind1... De hidd el, hogy számít a kisugárzás és nem kamu :)
Ha csak a külső számítana, nagyon sok embernek egyáltalán nem lenne soha kapcsolata, de szerintem elég ritka aki így hal meg :D
175 vagyok és 60egynéhány kg :D Ez se hinném hogy sokat számít :))
Ez a másik hülyeség ezen az oldalon, ez a 180 alatt meg 80 kg alatt nem lehet csajod ...:) Na neee már :D
hát pedig az a nagy helyzet, hogy a férfiak közt igenis van egy réteg, aki annyira az alján van a rendszernek, hogy egyszerüen sose lesz nöje, ha nem változtat magán. Egy nő lehet akármilyen ocsmány, viszont gyereket jobb esetben tud szülni és fel is tudja nevelni, mert tudja szoptatni, de egy legalja pasi a kihalásra van itélve, mert semmi értelme, hogy továbbadja a génjeit, ráadásul az utódról sem tudna gondoskodni.
Ugyanakkor a nöknek mindig olyan pasi kell, akire fel tudnak nézni, aki jobb tölük. Szükségszerint tehát a legjobb pasik annyira jók, hogy rájuk még a legjobb nők is fel tudnak nézni.
Meg nem tudom észrevetted e, de a nők felfelé keresnek párt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!