Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az ilyen 15-16 évesen már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az ilyen 15-16 évesen már tobzódó tinik miért nem keserülik meg majd a 20 éveikben, hogy ittak/cigiztek/szexeltek?

Figyelt kérdés

Mert én gimiben ilyen kis stréber zombi voltam, bemagoltam mindent, hogy 5ös legyek, csak épp gondolkodni nem tanultam meg. Nem jártam el sehova, csajom se volt. És nagyon megkeserültem ezt a dolgot, mert érzelmileg fejlödésem lemaradt 4-5 évet legalább. Csajozás nagyon nehezen ment, 21 évesen lett elöször csajom. Életképességem is igen csekély, és csak gyüjtöm a lemaradást az életben, pedig BME-n diplomáztam, jó ruhákban járok, okos vagyok, csak épp életképtelen.

Az ilyen kis /tini taknyok/ meg isznak cigiznek nőznek, meg hát izmosabbak meg minden, és mégse szivják be késöbb, hanem épp ellenkezöleg, inkább megtanulnak élni a folyamatos tobzódásban...és egy alig megszerzett érettségivel is többre viszik mint én.

2013. márc. 10. 20:59
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯
 71/184 A kérdező kommentje:
most meg, hogy nag ynehezen kiküszködtem, hogy legyen csajom, most meg az életkezdés nehézkes, mert hiába van diplomám, nem tudok elhelyezkedni, mert 0 kapcsolatom van. EGyik gátat (gátfutás) rugom le a másik után.
2013. márc. 10. 23:41
 72/184 Noydra ***** válasza:

Hát sajnálom az élet igazságtalan. Megszöksz vagy megszoksz..tudod.

De minek kell ilyen kérdést kiírni, amiben minden nálad életrevalóbb embert szidsz, mert nekik biztos jobb...? Nincsen sok értelme, küzdjél tovább, aztán hátha találsz olyan csajt, akiben mindent szeretsz és nem csak azért vagy vele, hogy legyen valakid...

Hiába rinyálja itt a sok gyökér, hogy így nincs normális csaj meg úgy nincs... Csak találni kell.. :)

2013. márc. 10. 23:45
 73/184 A kérdező kommentje:
elöször meg kéne érdemelni. Ha kis vézna szürke alacsony kis póni vagy, akkor ne is feszülj a jobb csajokért, örülj ha egyáltalán lesz egy termékeny nőd.
2013. márc. 10. 23:47
 74/184 Noydra ***** válasza:
100%

Na látod ez a legnagyobb tévhit, amit ez az oldal terjeszt a legjobban...

Nézz körül az utcán.

Csak önbizalom és bátorság kérdése az egész, gondolom egy szebb lánynál már szorongsz, mert azt hiszed nincs esélyedés soha nem lennél elég jó neki...pedig nem íg an

2013. márc. 11. 00:00
 75/184 Noydra ***** válasza:

Na látod ez a legnagyobb tévhit, amit ez az oldal terjeszt a legjobban...

Nézz körül az utcán.

Csak önbizalom és bátorság kérdése az egész, gondolom egy szebb lánynál már szorongsz, mert azt hiszed nincs esélyedés soha nem lennél elég jó neki...pedig nem így van, csak itt hiszik ezt sokan ...

Bocs ha 2szer ment el..:/

2013. márc. 11. 00:00
 76/184 A kérdező kommentje:
na hát én ugyanugy nyomultam a jobb csajokra is...teljesen ugyanugy...csak épp a csunya az nedvesedett a szebb meg lerázott. Ennyi az egész. Miért éltek mesevilágban? A jócsajoknak jópasi kell, a csunyábbak meg beérik a bénább pasikkal is. Ez a világ rendje, mindenki a saját ligájában keresgéljen.
2013. márc. 11. 00:01
 77/184 Noydra ***** válasza:

Ezerszer leírtam már, de leírom mégegyszer, nagyon sok ellenpéldát láttam már, ismerek is.

Tudod vannak a világon olyan emberek, akik nem csak a külsőt nézik.

Èn sem tartom magam nagyon jóképűnek, mégis gyönyörű barátnőm van.

Ti éltek rémálomvilágban, sajnálom :)

2013. márc. 11. 00:08
 78/184 A kérdező kommentje:

hát oké, hogy nem tartod magad jóképünek, de:

1, attól még lehet, hogy tökre jól nézel ki

2, lehet, hogy a csajod nem annyira gyönyörü, mint hiszed

2013. márc. 11. 00:09
 79/184 Noydra ***** válasza:

Nem csak én tartom annak, a 2ikat azért kizárnám elég határozottan...az első inkább lehet... De valamiért mégis így van, nem csak magamat tudom példának :) Elég sokszor látok ellenpéldát minden nap :)

Ezért nem hiszem el, ezt a hülyeséget, hogy kasztokba sorolják az embereket külső alapján

A szépség még mindig relatív.:)

2013. márc. 11. 00:13
 80/184 A kérdező kommentje:
annyira azért nem relativ, hogy egy ocsmány pattanásos kövérkés fujfuj lányra gerjedj ha lehetne feszesseg.gű jótestü csajod is. Mert oké, nekem is van, hogy egyik csajjal szeretek lenni a másikkal meg nem, pedig akivel szeretek lenni az nem annyira szép, mint a másik, de hát basszus, ha sokka jobb csajról lenne szó, mint az aktuális, akkor johogy gondolkodás nélkül lecserélnéd. Általában egy szép lány sokkal jobban "ki van képezve" igy szociálisan is, mert hát egész éléetében mindenki rá van kattanva, egy csomom haverja van, meg állandoan udvarolnak neki. Egy szürke kislány meg bár lehet, hogy okos meg minden, de ha durván flörtölnek vele, akkor meg nem tud mit kezdeni a szituval.
2013. márc. 11. 00:17
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!