Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az ilyen 15-16 évesen már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az ilyen 15-16 évesen már tobzódó tinik miért nem keserülik meg majd a 20 éveikben, hogy ittak/cigiztek/szexeltek?

Figyelt kérdés

Mert én gimiben ilyen kis stréber zombi voltam, bemagoltam mindent, hogy 5ös legyek, csak épp gondolkodni nem tanultam meg. Nem jártam el sehova, csajom se volt. És nagyon megkeserültem ezt a dolgot, mert érzelmileg fejlödésem lemaradt 4-5 évet legalább. Csajozás nagyon nehezen ment, 21 évesen lett elöször csajom. Életképességem is igen csekély, és csak gyüjtöm a lemaradást az életben, pedig BME-n diplomáztam, jó ruhákban járok, okos vagyok, csak épp életképtelen.

Az ilyen kis /tini taknyok/ meg isznak cigiznek nőznek, meg hát izmosabbak meg minden, és mégse szivják be késöbb, hanem épp ellenkezöleg, inkább megtanulnak élni a folyamatos tobzódásban...és egy alig megszerzett érettségivel is többre viszik mint én.

2013. márc. 10. 20:59
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/184 Noydra ***** válasza:
100%

Most ki tehet róla hogy fogy*tékos vagy? :D

A kapcsolatokról és az iskoláról alkotott véleményed szimpla kisgyerekes f/szság ...

2013. márc. 10. 22:14
 32/184 A kérdező kommentje:
hát hidd el ha jól néznék ki akkor nem számitana a gondolkodásom igyis-ugyis lenne csajom. Méghozzá jobb mint most.
2013. márc. 10. 22:17
 33/184 anonim ***** válasza:
78%
Mi van ha rühell tanulni? Az ő döntése... Még magyar országon vagy? Ha igen akkor sokra mentél a diplomával. Már nem azért de pl. egy taxisnak nem kell diploma. De egy hétvége alatt lehoz 30ezer tiszta haszont és valószínű, hogy előtte élt rendesen. Egy buszosnak kell néhány vizsga ami megvan 1év alatt kb és elég jól keres. Sok ilyen szakma van még, iskolába nem fogja senki se megtanulni, hogy bánjon az emberekkel de ha éli az életet akkor igen. Tehát tessék szórakozott, kiéli magát aztán rájön, hogy kéne pénzt keresni és egy ilyesmi munkát fog végezni mert nem kellett hozzá évekig suliba ülni és megél belőle.
2013. márc. 10. 22:17
 34/184 anonim ***** válasza:
100%
Ki akadályoz meg abban, hogy változtass ezen?
2013. márc. 10. 22:18
 35/184 A kérdező kommentje:
oké, nekem azt mondták a szüleim, hogy iskolába kell járni ,ráadásul egyetemre, mert akkor jó lesz, meg különben is legyek 5ös mindenböl, mert miazhogy ők dolgoznak én meg nem vagyok 5ös. Az nem izgatta öket a legkisebb mértékben sem, hogy nincs senkim.
2013. márc. 10. 22:18
 36/184 Noydra ***** válasza:
66%

Háh aszondja felnőtt :D

10 éves rinyálás amit csinálás amit csinálsz :D

Igen persze, csak a jó pasiknak lehet jó nőjük, ja, szokásos baromság, amit a gyk-n a kommentelők fejlesztettek tökéjre :)

2013. márc. 10. 22:21
 37/184 anonim ***** válasza:
100%

#34 Ki akadályozza meg? Saját maga.

Hát, akkor a szüleid nem jól mondták.

2013. márc. 10. 22:21
 38/184 A kérdező kommentje:
és ki akadályozza meg, hogy a jóképü tróger iskolakerülő puncimágnes srácok osztályelsők legyenek? ŐK MAGUK? ŐK miért nem eröltetik meg magukat egy olyan területen ami nem az erösségük?
2013. márc. 10. 22:24
 39/184 A kérdező kommentje:
engem a tölem jobb csajok MINDIG kioffoltak rendszerint, a tölem gyérebbek össze akartak volna jönni, a velem egyszinten lévö csajok meg nagyon pengeélen táncolva jöttek csak össze.
2013. márc. 10. 22:25
 40/184 Noydra ***** válasza:
100%

A szüleid azért mondták ezt, mert látták rajtad milyen töketlen vagy, az is bizonyítja, hogy ide írsz ilyen kérdést :D

Dehát sokra nem mentél vele, hülye maradtál.

Rendes kapcsolatról soha ne álmodj, mert érzelmekről sose hallottál, csak a "jó nő", "elfogadható", "rossz nő" van nálad...

Ez van, további jó nyomorgást.

Azoknak az okos szülőlnek akik általános 2ikban matektanárhoz járatják a gyerekeiket, mert csak 4esek és biztos hülyék, téged kéne felhozni példának ;)

2013. márc. 10. 22:27
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!