Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az ilyen 15-16 évesen már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az ilyen 15-16 évesen már tobzódó tinik miért nem keserülik meg majd a 20 éveikben, hogy ittak/cigiztek/szexeltek?

Figyelt kérdés

Mert én gimiben ilyen kis stréber zombi voltam, bemagoltam mindent, hogy 5ös legyek, csak épp gondolkodni nem tanultam meg. Nem jártam el sehova, csajom se volt. És nagyon megkeserültem ezt a dolgot, mert érzelmileg fejlödésem lemaradt 4-5 évet legalább. Csajozás nagyon nehezen ment, 21 évesen lett elöször csajom. Életképességem is igen csekély, és csak gyüjtöm a lemaradást az életben, pedig BME-n diplomáztam, jó ruhákban járok, okos vagyok, csak épp életképtelen.

Az ilyen kis /tini taknyok/ meg isznak cigiznek nőznek, meg hát izmosabbak meg minden, és mégse szivják be késöbb, hanem épp ellenkezöleg, inkább megtanulnak élni a folyamatos tobzódásban...és egy alig megszerzett érettségivel is többre viszik mint én.

2013. márc. 10. 20:59
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/184 anonim ***** válasza:
100%
doktori diplomám, viszont olvasni nem tudok, azt hittem, azt a kommentet a kérdező írta nekem. ezer bocsánat :DDD
2013. márc. 10. 22:04
 22/184 Noydra ***** válasza:
100%

Hát ezek szerint te sem hallottál még érzelmekről...

Sebaj... Ennyi idősen már mind1 is...

2013. márc. 10. 22:05
 23/184 anonim ***** válasza:
100%
minek akarsz te minden héten más csajt dugni? mondtam már, nem ettől leszel f.szagyerek
2013. márc. 10. 22:06
 24/184 A kérdező kommentje:
csak mig én a csajom hisztijeit kezelem, meg eltöltök vele egy csomo időt meg energiát, hogy megnyugtassam a bizonytalanságait stbstb, addig a jóképü srácok totál telibexarják a csajuk véleményét, elmennek megdugják azt amelyik nem hisztizik éppen, közbe a hisztis csaj meg lenyugszik, rájön hogy a jópasit nem kéne elvesziteni, és szépen bocsánatot kér.
2013. márc. 10. 22:07
 25/184 Noydra ***** válasza:
66%

Hihetetlen, hogy ennyi idősen ezen szinten vagy.:D

Igen, menő leszel, ha minden héten más csajt dugsz, persze :D

Egy kérdés: Szűz vagy még?!

2013. márc. 10. 22:08
 26/184 anonim ***** válasza:
100%
na jól van, most adtam fel. akkor siránkozzál életed végéig, meg ne próbálj a hozzáállásodon változtatni.
2013. márc. 10. 22:09
 27/184 A kérdező kommentje:
ha le van irva, hogy 21 vesen már volt csajom, meg most is van 23 évesen, meg közte is voltak alkalmi dolgok (igaz elég ronda nökkel) akkor szted nem vagyok szüz vagy nem vagyok szüz?
 28/184 anonim ***** válasza:
100%

Ez meg hülyeség, hogy hű a 16-17 éves jó képű pasiknak milyen nője van. Nem kell ahhoz annyira jól kinézni. Csak egy normális személyiség kell hozzá. Én 17 vagyok, sajnos kb 2éve nagyon pattanásos és nem segít kb semmi de sosem volt gondom a csajozással, mert van egy személyiségem. Nem játszom meg magam és nem is vagyok csendes, próbálok mosolyt csalni az arcukra, de nem úgy hogy őket istenítem, mert akkor az jön le nekik, hogy kevés vagyok hozzájuk. Ja és persze bulikba is nagyon ritkán járok.

1.falun lakok és nincs 5-10ezrem taxira, de reggel 6ig se akarok maradni.

2.Ott nem lehet normálisan ismerkedni.

29/184 Noydra ***** válasza:
21%
Neked tényleg van diplomád? :) Hova tart ez az ország...
 30/184 A kérdező kommentje:
én változtassak a hozzáállásomon? Én még olyanról nem hallottam, hogy aki rühell tanulni az majd jócskán felnőtt korában fog jó képesitést szerezni, pl egy jobbféle diplomát valahol. ESZE ÁGÁBAN NEM LESZ KÜSZKÖDNI AZ ISKOLÁBAN...én persze tanuljak meg emberekkel bánni igy felnött koromban.
2013. márc. 10. 22:11
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!