Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az ilyen 15-16 évesen már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az ilyen 15-16 évesen már tobzódó tinik miért nem keserülik meg majd a 20 éveikben, hogy ittak/cigiztek/szexeltek?

Figyelt kérdés

Mert én gimiben ilyen kis stréber zombi voltam, bemagoltam mindent, hogy 5ös legyek, csak épp gondolkodni nem tanultam meg. Nem jártam el sehova, csajom se volt. És nagyon megkeserültem ezt a dolgot, mert érzelmileg fejlödésem lemaradt 4-5 évet legalább. Csajozás nagyon nehezen ment, 21 évesen lett elöször csajom. Életképességem is igen csekély, és csak gyüjtöm a lemaradást az életben, pedig BME-n diplomáztam, jó ruhákban járok, okos vagyok, csak épp életképtelen.

Az ilyen kis /tini taknyok/ meg isznak cigiznek nőznek, meg hát izmosabbak meg minden, és mégse szivják be késöbb, hanem épp ellenkezöleg, inkább megtanulnak élni a folyamatos tobzódásban...és egy alig megszerzett érettségivel is többre viszik mint én.

2013. márc. 10. 20:59
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/184 Noydra ***** válasza:
100%

Mert mi a f*szomra is mennék vele, ha osztályelső lennék? :D

Na látod... Azért nem törnek érte, mert nincs szükségük rá :)

2013. márc. 10. 22:30
 42/184 anonim ***** válasza:
Én is csak azt tudom kérdezni, mi a f.szért lennél osztályelső?? Én is voltam osztályelső, valahogy mégis sikerült megtanulnom emberekkel viselkedni.
2013. márc. 10. 22:32
 43/184 A kérdező kommentje:
kezdd el nekem magyarázni, hogy egy ocsmány kövér nőbe lesz szerelmes egy sportos magas srác, mert "ÉRZELMEK"... vannak érzelmek persze, egyik lánnyal jobban érzed magad mint a másikkal de ez egy kis sávon belül müködik csak.
2013. márc. 10. 22:33
 44/184 Noydra ***** válasza:
76%

Ez is egy pont a hülyeségedhez.

Nézz körül a világban akkor.

Szerelemről sosem hallottál gondolom... Nem is baj egy ilyen embernek.

2013. márc. 10. 22:36
 45/184 anonim ***** válasza:
100%
hát, ha te csak szép lábakba meg két nagy csöcsbe tudsz beleszeretni, az elég szomorú.
2013. márc. 10. 22:38
 46/184 A kérdező kommentje:
akkor kellene komolyan vennem téged, ha ugy ugatnék vissza, hogy nincs releváns tapasztalatom a lányokkal kapcsolatban, csak éppen több mint egy évnyi bulibajárás (átlag heti 2) után, ugy hogy szinte minden buliban kavartam valami csajjal (min. smárolás) igy ugy érzem nem a levegöbe beszélek. Ja és volt 1 barátnöm 1 éven át, most is van egy már fél éve, meg 18 éves koromban is volt egy csajom 2 honapig, csak vele nem volt szex sajnos.
2013. márc. 10. 22:38
 47/184 A kérdező kommentje:
miért szerinted egy jóképű srác nem aszerint válogat a csajok közt, hogy mennyire tökéletes a teste?
2013. márc. 10. 22:39
 48/184 anonim ***** válasza:
100%
amelyiknek nálad több agya van, az nem :)
2013. márc. 10. 22:40
 49/184 Noydra ***** válasza:
100%

Én azóta nem veszlek komolyan, amióta ideírtam. Jót röhögök a fajtádon, estére egy kis vidámság :D

Elég szomorú, hogy ennyi "bnőd" volt, de 3 kasztba általánosítod a nőket és elmondásod szerint még sosem volt igazán "jó nőd" ... Sajnálom mindet :/

2013. márc. 10. 22:42
 50/184 Noydra ***** válasza:
49%

Van egy olyan barátom, aki tipikus csajmágnes.

Mindig hosszabb kapcsolatokra tervezett, de mindig pórul járt a lányokkal, ideges lett rájuk hogy átverték, aztán egy ideig csak húzogatta őket nem tervezett komolyat, inkább csak törlesztett...

Aztán furcsamód megunta és azóta megint hosszabb kapcsolata van, egy nem top10es csajjal, nem rondával, de nem tipikus bombanővel...

Ennyi, tanulj ebből, neki több esze van mint neked, hidd el.:)

2013. márc. 10. 22:48
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!