Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ilyen 15-16 évesen már tobzódó tinik miért nem keserülik meg majd a 20 éveikben, hogy ittak/cigiztek/szexeltek?
Mert én gimiben ilyen kis stréber zombi voltam, bemagoltam mindent, hogy 5ös legyek, csak épp gondolkodni nem tanultam meg. Nem jártam el sehova, csajom se volt. És nagyon megkeserültem ezt a dolgot, mert érzelmileg fejlödésem lemaradt 4-5 évet legalább. Csajozás nagyon nehezen ment, 21 évesen lett elöször csajom. Életképességem is igen csekély, és csak gyüjtöm a lemaradást az életben, pedig BME-n diplomáztam, jó ruhákban járok, okos vagyok, csak épp életképtelen.
Az ilyen kis /tini taknyok/ meg isznak cigiznek nőznek, meg hát izmosabbak meg minden, és mégse szivják be késöbb, hanem épp ellenkezöleg, inkább megtanulnak élni a folyamatos tobzódásban...és egy alig megszerzett érettségivel is többre viszik mint én.
Mert mi a f*szomra is mennék vele, ha osztályelső lennék? :D
Na látod... Azért nem törnek érte, mert nincs szükségük rá :)
Ez is egy pont a hülyeségedhez.
Nézz körül a világban akkor.
Szerelemről sosem hallottál gondolom... Nem is baj egy ilyen embernek.
Én azóta nem veszlek komolyan, amióta ideírtam. Jót röhögök a fajtádon, estére egy kis vidámság :D
Elég szomorú, hogy ennyi "bnőd" volt, de 3 kasztba általánosítod a nőket és elmondásod szerint még sosem volt igazán "jó nőd" ... Sajnálom mindet :/
Van egy olyan barátom, aki tipikus csajmágnes.
Mindig hosszabb kapcsolatokra tervezett, de mindig pórul járt a lányokkal, ideges lett rájuk hogy átverték, aztán egy ideig csak húzogatta őket nem tervezett komolyat, inkább csak törlesztett...
Aztán furcsamód megunta és azóta megint hosszabb kapcsolata van, egy nem top10es csajjal, nem rondával, de nem tipikus bombanővel...
Ennyi, tanulj ebből, neki több esze van mint neked, hidd el.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!