Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az ilyen 15-16 évesen már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az ilyen 15-16 évesen már tobzódó tinik miért nem keserülik meg majd a 20 éveikben, hogy ittak/cigiztek/szexeltek?

Figyelt kérdés

Mert én gimiben ilyen kis stréber zombi voltam, bemagoltam mindent, hogy 5ös legyek, csak épp gondolkodni nem tanultam meg. Nem jártam el sehova, csajom se volt. És nagyon megkeserültem ezt a dolgot, mert érzelmileg fejlödésem lemaradt 4-5 évet legalább. Csajozás nagyon nehezen ment, 21 évesen lett elöször csajom. Életképességem is igen csekély, és csak gyüjtöm a lemaradást az életben, pedig BME-n diplomáztam, jó ruhákban járok, okos vagyok, csak épp életképtelen.

Az ilyen kis /tini taknyok/ meg isznak cigiznek nőznek, meg hát izmosabbak meg minden, és mégse szivják be késöbb, hanem épp ellenkezöleg, inkább megtanulnak élni a folyamatos tobzódásban...és egy alig megszerzett érettségivel is többre viszik mint én.

2013. márc. 10. 20:59
 131/184 A kérdező kommentje:

csak ti azt elfelejtitek, h akik szepnek szuletnek, azok 14-15 eves is pont gyerekesen viselkednek, irigyel, flegmák, bekepteltek. Csak mivel jol néznek ki igy a társasagi életben konnyen tudnal ervenyesulni. Es szerencsejukre attol legalabb magukra szednek valami kis eletrevalosagot, bar legtöbb esetben a kulsokljuk tartja fenn a reputaciojukat, mindenkitol rajongast, pozitov megitelest kapnak.

en okoska voltam es ronda igy hat a pc monitor elott talaltam meg azt a teruletet ahol nekem "konnyen megy" az ervenyesules. szerencsetlensegemre ez csak tovabb csökkentette tulelesi eselyeimet.

higyjetek el, aki szepnek szuletik, annak NAGYON JO! En odaadnam a bme diplomamat ha holnap ugy ebredhetnek h jokepu vagyok es magas es izmos.

2013. márc. 27. 01:48
 132/184 anonim ***** válasza:
A világ szívás. Nem fog megtörténni. Amit mi mondunk az az, hogy az izmokért például pont tehetsz, az öltözködésről és még az arc nagy részéről is egy hajvágással pl. Ne nyafogj hanem legyél férfi.
2013. márc. 27. 06:41
 133/184 anonim ***** válasza:

TL/DR

De.

A te problémád nem ez.

2013. ápr. 2. 16:02
 134/184 anonim ***** válasza:
100%

Istenem, hogy lehetsz ekkora világ barma?

Az hogy te k*rvára végigtanultad az iskolás éveidet nem jelent semmit. Nem lettél több mint bárki más hogy neked most csakazértis diplomával együtt fasza meló, bombacsaj, lakás és baráti kör járjon. Ugye ezt te se gondoltad komolyan? De itt látszik hogy az iskolában szerzett jegyek nem függnek az intelligencia szinttől. Nekem is van egy barátnőm aki dicséretes ötös mindenből mert tanár az anyja és jó memóriája van. De az élethez olyan s*gghülye mint egy papucsállatka..

Egyébként lépj már túl a külsőségeken! Nem ebben határozzuk meg egy embert. Ne irigyelj másokat azért mert te elbasztad a tinikorodat. Felőlem lehetnél akármilyen adonisz, úgy kihajítanálak mint macskát sz*rni ameddig ilyen gyerekes, öntelt és irigy ember vagy. (Amúgy megkérdezhetem mekkora f*szod van? A válaszaidból ítélve akkora egy töketlen, hímsoviniszta állat vagy hogy még biológusok is széttárnák a karukat hogy ez meg mi? Igen állat vagy mert a kúráson kívül máson nem jár az agyad)

2013. ápr. 2. 16:46
 135/184 anonim ***** válasza:
100%

Na szerény személyem, végig olvasta az összes kommentet idáig.

Tanulmányokról: Én is Fiú iskolába jártam, mert informatikával akartam foglalkozni, ugyanakkor én 12.ben megengedtem minden hétvégén bulit, csajok voltak dögivel ezeken a bulikon, nekem se jött össze egy sem, pedig én, ahogy ki veszem szavaidból Adonisz-nak számítok.

Most sincs barátnőm, és most nincs rá lehetőségem, hogy nagyon barátnőm legyen. Érettségi után elvállaltam egy újabb OKJ-t amit idén kellett volna befejezni, mégsem fejeztem be.

Ameddig nyitott szemmel jártam, addig a lányok csak hülyítettek, bár én is hülyítettem jó párat, ennek ellenére mégsem értem, miért olyan problémás valami jó nőt találni. Most a jó nő nálam nem a Top 10-et jelenti, persze nézzen ki jól meg minden, de a te skáládon a 7-es elég. És meg is tudom szerezni. De a belső nincs hozzá nem is érdekel, még a hálószobáig se.

Best Wishes

2013. ápr. 2. 17:01
 136/184 A kérdező kommentje:
na hogy van ez, hogy nem számit a külsőség de egyböl azt kérdezed mekkora farkam van?
2013. ápr. 2. 17:30
 137/184 anonim ***** válasza:
100%
Költői kérdés volt.. rakd össze az azt követő mondat első felével.
2013. ápr. 2. 19:26
 138/184 anonim ***** válasza:

Na mi helyzet öreg?

Sikerült egy kicsit megnyugodnod? Vagy még mindig rossz érzések kínoznak?

Amúgy elég erős kijelentés volt, hogy odaadnád a diplomád a jó külsőért. :-D

Én a jó külsőmmel önmagában semmit nem érek, úgy érzem. Vagy csak rossz helyen jártam eddig?

2013. ápr. 13. 21:05
 139/184 A kérdező kommentje:
sztem nem nézel ki mégse jól
2013. ápr. 13. 22:46
 140/184 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Szerintem legyél meleg. Legjobb megoldás lenne a számodra.

2013. ápr. 16. 19:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!