Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ilyen 15-16 évesen már tobzódó tinik miért nem keserülik meg majd a 20 éveikben, hogy ittak/cigiztek/szexeltek?
Mert én gimiben ilyen kis stréber zombi voltam, bemagoltam mindent, hogy 5ös legyek, csak épp gondolkodni nem tanultam meg. Nem jártam el sehova, csajom se volt. És nagyon megkeserültem ezt a dolgot, mert érzelmileg fejlödésem lemaradt 4-5 évet legalább. Csajozás nagyon nehezen ment, 21 évesen lett elöször csajom. Életképességem is igen csekély, és csak gyüjtöm a lemaradást az életben, pedig BME-n diplomáztam, jó ruhákban járok, okos vagyok, csak épp életképtelen.
Az ilyen kis /tini taknyok/ meg isznak cigiznek nőznek, meg hát izmosabbak meg minden, és mégse szivják be késöbb, hanem épp ellenkezöleg, inkább megtanulnak élni a folyamatos tobzódásban...és egy alig megszerzett érettségivel is többre viszik mint én.
"Mert lássuk be találni egy barátnöt nem kéne, hogy nagy kunszt legyen egy sportos magas, joképü fiuknak. Csak ugye én nem vagyok se joképü se sportos se magas."
Pedig rám mindhárom igaz és mégsincs, sztem kevesebb volt mint neked... egyszerűen szerencse kérdése
"járjon büntetés"
sikertelen vagyok, más is legyen az
nem minden a tanulás
meg ahogy jól látod, a tanulás mellett csak élni felejtettél el
de még nem késő
hány éves vagy most?
"én rühelltem társaságba járni, mert nem néztem ki jól, furcsa is voltam, kiközösitettek ---> féltem társaságba járni. "
és itt a pont
egyébként nem kell jól kinézni
önbizalom kell és kisugárzás
te vmit nagyon elrontasz
nem kell semmi extra a csajozáshoz, csak beszélgetni kell a másikkal, meg meghallgatni meg kiváncsi lenni arra amit mond, ezek nem olyan egetrengető dolgok
"ha gimis vagy és nincs csajod, szopóág, biztos homokos"
na ugye megint az önbizalom
és ha nincs csajom? akkor van csajom amikor akarom
ki mit mond szarom le
tartsanak b*zinak, és?
mindent el lehet ütni viccel, rá lehet tenni egy lapáttal
- nincs csajod akkor b*zi vagy
- hát igen, szúrnám is púzódat drágám
és mindenki nevet
persze az is kell, hogy jóban legyél mindenkivel, hogy ne utáljanak
én is jól tanultam, mégsem voltam stréber, minden hülyeségbe benne voltam, mindig másolhtaott mindenki rólam, én is vadul puskáztam és segítettem, ennyi
csapattagnak kell lenni
aki kihúzza magát, és a többiek úgy érzik, lenézi őket, meg csak törtet előre, és nem érdekli a többiek, utálni fognak
van egy rossz hírem: nem csak a suliban, munkahelyen is
"csak mig én a csajom hisztijeit kezelem, meg eltöltök vele egy csomo időt meg energiát, hogy megnyugtassam a bizonytalanságait stbstb, addig a jóképü srácok totál telibexarják a csajuk véleményét, elmennek megdugják azt amelyik nem hisztizik éppen, közbe a hisztis csaj meg lenyugszik, rájön hogy a jópasit nem kéne elvesziteni, és szépen bocsánatot kér."
hát elég érdekes elképzelésed vannak a nőkről
szerintem heréltesd ki magadat, de parktikus okoból, mert az ilyenekből mint te lesznek később a sorozatgyilkosok
"én változtassak a hozzáállásomon?" akkor ne
na tanulj meg az emberekkel bánni
de akkor törődj bele a magányos tudós életbe, készülj erre, mert melóhelyen is ugyanez lesz a bajod
mindenki rühell, a kollégáknak mennyivel jobb nőik van mint nekem, meg ott a Géza aki segghülye, de b+ gazdag a hülye köcsögje
óh egyetemen már nem is voltál summa cum laude
akkor mire vered itt magad
mondom, az a bajod, hogy nem látják mekkora nagy emberrel hozta össze őket a jó sorsuk
hát részvétem
tök mindegy mit mondunk neked, ezt úgysem fogod megérteni
marad a sorozatgyilkos verzió
vagy járj pszichológushoz
igazából miért írtad ki a kérdést?
diplomád van
kiderült csajaid is vannak
akkor most?
vagy ez a nyavalygó falad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!