Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Megéri időt vesztegetni az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megéri időt vesztegetni az elittárs.hu oldalra?

Figyelt kérdés

2013. jan. 4. 00:00
1 2 3 4 5 6
 11/54 anonim ***** válasza:
80%
Regisztrálj fel és megtudod.én vagy 3 oldalig eljutottam, oldalanként vagy 20 kérdéssel és még csak egy részénél tartottam. aztán félbehagytam(amíg nem töltöd ki nem is tudsz körülnézni az oldalon) és mivel nem fejeztem be a tesztet töröltek is az adatbázisból.
2013. jan. 7. 19:29
 12/54 anonim ***** válasza:
100%
ÓVVA INTELEK TŐLE, EGY NAGY ÁTVERÉS! MÁR MEGBÁNTAM 1000 SZER! NEM LEHET TÖRÖLNI MAGAM, SZERINTEM ÁTVERÉS, A VÉGÉN MÉG A SZEMÉLYIDET IS KÉRI! JA ÉS AUTOMATIKUSAN MEGHOSSZABBODIK AZ ELŐFIZETÉSED, A NÉMET TÖRVÉNYEK AZ IRÁNYADÓK! CSAK TUDNÁM MIT LEHET ELLENE TENNI???
2013. jan. 8. 13:00
 13/54 anonim ***** válasza:
93%
JA és ügyfélszolgálatot nem tudod sehogy sem elérni a tértivevényes levelek visszajönnek
2013. jan. 8. 13:01
 14/54 anonim ***** válasza:
100%

Ne regisztráljatok!

Alapvetően én sem hiszek nagyon a társkereső oldalakban. Persze ennek valószínűleg az az oka, hogy eddig nem jártam szerencsével. Ebből láthatjátok, hogy azért megfordultam már itt-ott. Akikkel eddig találkoztam a kivétel nélkül mind defektes volt...ki kevésbé, ki jobban.

Na de rátérnék az elittars-ra.

Eleve ott kezdődik, hogy a szokásos tarifával (általában 1.000 Ft-nál sehol nem több havonta az előfizetés)ellentétben itt 2.290 Ft befizetése után találhatod meg életed értelmét.

Ok ezt benyomtam, gondoltam ezen ne múljon...

Azzal kezdődik, hogy kb. 90 kérdésre kell válaszolnod, majd ha ezt megtetted egy szoftver segítségével komplett értékelés születik személyiségedről. Mennyire vagy nyitott, barátságos, érzelmes, stb.

Kép nélkül egyáltalán nincs értelme keresgélni ezeken az oldalakon, gondoltam tehát én is töltök föl egyet. Meg is tettem két napja, de azóta is elbíráslás alatt van a képem. Na mindegy gondoltam addig is írok valakinek....

Itt kezdődnek a valódi gvgondok. Nem tudsz ugyanis keresni ezen az oldalon. Még a regisztrációnál megadtál néhány paramétert, hogy milyen az általad remélt lány. Hány centi pl., de azt már nem tudod megadni, hogfy ne legyen több 85 kg-nál. Szóval van valami generátor aki a megadott paraméterek alapján bizonyos időközönként kidob számodra kb 10 lányt. Aztán ha azokat megnézted gyakorlatilag várhatsz egy napot mire újra kapsz valami "anyagot".

Sebaj gondoltam, írok akinek tudok. Meg is tettem, de a lány nem válaszolt. lehet, hogy azért, mert béna volt amit írtam, de az is lehet, hogy azért, mert még mindig nincs kép. Ezt orvosolandó akartam neki még egy levelet írni amiben megadtam volna a nevem, hogy rám kereshessen valamelyik közösségi oldalon. meg is fogalmaztam szépen és rányomtam a küldés gomra. A beírt szöveg eltűnt,. majd megjelent a szöveg, hogy amíg a partner nem válaszol nem tudok neki újabb levelet írni. Ekkor valami elszakadt bennem és megnéztem az ÁSZF-et. Ott olvasom, hogy ha valaki befizet egy hónapot (Vagy a hülyébb fajta akár 1 évet kedvezményesen) akkor a kezdeti befizetés még egyszer annyi időre automatikusan meghosszabodik. esetemben ugye a következő hónapban is automatikusan lemelik a 2.290 Ft-ot. Ezt úgy tudod elkerülni, ha 7 nappal a lejárat előtt írásban lemondod, vagy felhívod azt a berlini számot amit megadtak az esetleges reklamációval kapcsolatosan.

Most persze mondhatjátok, hogy megérdemli az aki ilyen oldalra regisztrál, de ezt a fajta lehúzást azért elég undorítónak gondolom.

2013. jan. 8. 14:31
 15/54 anonim ***** válasza:
61%

Utolsó! Teljesen jól látod a helyzetet. Sajnálom, de egy pancser vagy, hogy befizetted a díjat. Legalább el ne felejtsd lemondani a szerződést!

A lányra ne haragudj, hogy nem válaszolt. Az is lehet, hogy nekem írtál. Nem is fogok válaszolni.

Amíg nem fizetek elő én is, addig hiába kapok leveleket, NEM LEHET ELOLVASNI SEM! Előfizetni pedig nem fogok amíg nem látom értelmét.

2013. jan. 8. 15:24
 16/54 anonim ***** válasza:
93%
Nem biztos, hogy pancser volt, csak próbálkozik, én is befizettem, de valami 1 havi díj 1490.- volt, nálam a személyinél szakadt el a cérna... hol lehet őket perelni???
2013. jan. 8. 16:15
 17/54 anonim ***** válasza:
95%

Ha ez német eredetű, akkor valami neonáci oldal lehet, és árja fajnemesítés a célja.

Bocs, Deutschland.

2013. jan. 8. 17:39
 18/54 anonim ***** válasza:
100%
Nem akarlak elszomorítani, de ha 1490 et fizettl akkor azt legalább 3 hónapig tolod majd és ha nem figyelsz akkor még 3 lesz a ráadás:)
2013. jan. 8. 18:18
 19/54 anonim ***** válasza:
100%
Miből tolnám??? inkasszóként nem veheti le, elvileg, vagy a banknál letiltom, nem?
2013. jan. 8. 18:30
 20/54 anonim ***** válasza:
Tudod, hogy 1.490-et vettek le a számládról?
2013. jan. 8. 22:21
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!