Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok miért vagytok válogatósabbak külső tekintetében, ha nektek kevésbé számít mint a férfiaknak?
Figyelt kérdés
Azt mondjátok hogy nektek kevésbé számít a külső, de sokkal sokkal jobban válogattok.dec. 29. 10:19
1/11 anonim válasza:
Mert a varacskosdisznó is makkal álmodik.
2/11 anonim válasza:
Ki mondta, hogy válogatunk? Csak az válogathat, akinek van miből.
4/11 anonim válasza:
Szerintem te vagy az egyik incel, aki folyton nőket alázó kérdéseket ír ki.
Elmondtuk már többször: nem feltétlenül a külsőd miatt nem kellesz a nőknek, hanem a förtelmes személyiséged miatt. Ettől persze lehet, hogy ronda vagy.
5/11 anonim válasza:
#4 Szerintem is, de azon gondolkodtam, ki engedheti meg magának, hogy éjjel-nappal itt legyen és ilyen mértékű beszűkült tudatállpotú kérdéseket irkáljon állandóan. Vagy egy ingyenélő mamahoteles, aki csak pisilni megy ki a gép elől, vagy egy megrögzött ocd-s autista beütéssel. Mindkettő rendkívül szomorú, nem értem, a kérdező ezt hogy nem szégyelli.
7/11 anonim válasza:
Nekem elég, ha semleges elsőre, amennyiben elkápráztat azzal, aki ő. Ha se a jelleme, kommunikációja, önbizalma stb. se a külseje nem fog meg, akkor mi a kérdés?
9/11 anonim válasza:
A kevésbé számít a külső nem azt jelenti, hogy egyáltalán nem számít. Másrészt a férfiak ugyanúgy válogatnak. Ismerek olyan férfit, aki nem szereti a kövéreket, egy másik a néger nőket, egy harmadik a cigányokat, negyedik a műanyag külsejűeket. Mikor fogják már fel az emberek, hogy mindenkinek joga van olyanhoz vonzódni, aki tetszik neki és ezt senkinek nincs joga elvitatni tőle?
10/11 anonim válasza:
Senki nem mondja ezt, a külső nőknek és férfiaknak is fontos. Egyáltalán nem “válogat” jobban egy nő, oh de még mennyire nem. Csak te férfiként erről az oldalról látod, el sem tudod képzelni, hogy visszafelé milyen. Egyebként had válogasson mindenki ahogy akar. Had válasszon mindenki évekre vagy akár egy életre olyat, aki tetszik is neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!