Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Megmondják nekünk azt, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megmondják nekünk azt, hogy mi számít férfiasnak és nőiesnek és az alapján kell viselkednünk, hogy milyen nemi szervel születünk nem szabadság ellenes?

Figyelt kérdés
Lehet jönni az evolúcióval és a társaival, de kajak úgy érzem, hogy sokan nem az alapján választanak partnert ahogy lennie kéne, hanem inkább a társadalmi nyomás dönt. Megmondják nekünk azt, hogy ez a férfias, az a nőies, ha ebbe nem tartozol bele az abnormális. Valahányszor ismerkedem nem azt tapasztalom, hogy fel vagyok szabadulva mellette, hanem a folyamatos megfelelési kényszert érzem, ha eltérek a normától, akkor hú kerülni kell, mert eltér tőle és milyen már az. 🙄 Fuck that én azt mondom erre.
nov. 8. 16:46
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Lol, ha azt mondod, hogy fuck that akkor minek írsz ki kérdést a témával kapcsolatban és miért van megfelelési kényszered? Ha én cseszek rá arra, hogy ki mit gondol rólam ismeretlenül akkor tényleg nem érdekel! Egyébként senki sem mondja meg neked, hogy hogyan öltözködj. Nyugodtan mehetsz nudista strandra, rázhatod a segged Tiktokon, sőt még nemtelen ruhák is vannak manapság. Te magad döntöd el, hogy megtalálod-e a saját stílusod, vagy mondhatom önmagad vagy azt lesed, hogy ki mit gondol rólad.
nov. 8. 16:54
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

"Valahányszor ismerkedem nem azt tapasztalom, hogy fel vagyok szabadulva mellette, hanem a folyamatos megfelelési kényszert érzem"

Van egy jó vagy van egy rossz hírem, attól függ honnan nézed. Ez itt most nem is annyira a másik emberről szól, hanem rólad. Neked van megfelelési kényszered, a másik ember lehet simán elfogadna akkor is, ha eltérsz a normától. De mivel te a megfelelési kényszeredet követed, így nem is derülhet ki hogy elfogadna vagy sem. És mégis emiatt haragszol másokra, vagyis a világra. Próbáld elengedni a megfelelési kényszered, és nézd meg mi lesz anélkül. 2024 van, manapság nagyon sok minden tolerált és elfogadott.

nov. 8. 17:02
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Azért mert valami abnormális, attól még csinálhatod. Ami hálószobában történik pároddal, csak rátok tartozik!
nov. 8. 17:03
 4/8 A kérdező kommentje:
Lehet van bennem erős megfelelési kényszer. Régebben gyerekként sokszor megmondták nekem, hogy mit csináljak, hogy viselkedjek, így nem vagyok jó, úgy nem vagyok jó és ez tönkretett.
nov. 8. 17:05
 5/8 anonim ***** válasza:
Menj pszichológushoz ha megteheted mert nagyon negatívan megfelelési kényszeres vagy ami az önbizalomhiányból fakad!
nov. 8. 17:09
 6/8 anonim ***** válasza:
48%
Egy picit nyugatabbra jobban tolerálják ezt 😃 itt még a baloldali szavazók is megvetnek, ha nem úgy viselkedsz, ahogy kellene
nov. 8. 18:04
 7/8 A kérdező kommentje:
#6 Nyugatot kéne idehozni, ha kell erőszakkal! Ezért nem vagyok szuverenista, mert ha tehetném eltütném a túl konzervatív látásmódokat.
nov. 8. 20:35
 8/8 he84 ***** válasza:
Azt javaslom én is kérdező, hogy ne hallgass másokra, próbálj megfelelési kényszer nélkül önmagadat adni. Bár azért ismerkedésen belül eleinte egy ideig ne adj ki minden infót magadról, hanem majd idővel szép lassan fokozatosan, amikor már hónapok óta ismeritek egymást valakivel, de azért legyél önmagad nyugodtan, csak kicsit visszafogottan és mértékkel. Én nőként önmagam voltam/vagyok, mindig is az voltam és engem a barátom pont így szeret, még ha kicsit fiús nő is vagyok pár dologban.
nov. 9. 00:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!