Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kezdenél olyannal, akiről tudod hogy borderline??
Kamasz és fiatal felnőtt koromban mágnesként vonzottam a diagnosztizált pszichiátriai eseteket, úgyhogy tíz éve erre biztos igen lett volna a válasz... :D
Azóta felnőttem és igénylem az egészséges kapcsolatot és a nyugodt életet.
Annak durva káosz a vége
Egyébként nem könnyű kérdés. Volt borderlineos barátnőm, és akkor sokat olvastam, hallgattam pszichológusokat pszichiátereket, a borderlineról. Nem egyszerű dolog de lehet egészséges párkapcsolatot kialakítani egy borderlineossal, de ehhez mindkét félnek nagyon érettnek kell lennie.
Én ha nagyon vonzódnék az adott lányhoz akkor bevállalnám hogy borderlineos. Nagyjából tudom hogy hogy kellene ezt kezelni
4. Rossz cikkeket olvastál, mert egy borderline-os nem lehet érett, pont az az egésznek a lényege, hogy a személyiségfejlődése megrekedt kisgyerekkorban.
Igen, bordeline-ost kéne keresnie, mert egymással játszhatják az érzelmi huzavonát, és egészséges embert nem tesznek tönkre. Csak gyereket ne vállaljanak, ennyi.
Semmi köze a kisgyermekkorban megrekedéshez a borderlinenak. Sose mondott ilyet egyik szakember sem, de most konkrétan rákerestem angolul erre és egy darab találat se lett. Valamivel összekevered.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!