Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan leplezzem azt hogy borderline szemelyisegzavarom van?
Szerintem kezd rajonni hogy valami nem oke velem....
Nagyon gyulolom magam, de nem tudom magam visszafogni nem tudom magam turtoztetni nem tudom kezben tartani ezt a betegseget ha ez egyaltalan annak mondhato, mert szerintem nem betegseg csak egy zavar ami a fejben van es csak nornalis gondolkodas kene hozza hogy abba hagyjam de az agyam fogjul ejtett
Egy nagyon normalis ferfi es nem akarom ot tonkre tenni, hogyan leplezzem ezt a "betegseget" ,hogyan hagyjam abba amikor erzem hogy robbani fogok?
Milyen tekintetben robbannál? Az exem is hasonló volt, ha nem borderline, akkor bipoláris, de ő szakított velem. Eltűrtem volna, bárhogy is bán velem. Sosem szakítottam volna vele, épp ellenkezőleg, még miután ő szakított velem, is megkértem a kezét.
31F
Diagnosztizált borderline vagyok, igaz én a terápiának és a tudatos önfejlesztésnek köszönhetően már sokat gyógyultam. Valamint kigyomláltam az életemből a mérgező embereket, akik triggelték a tüneteimet.
Ennek tudatában mondom, hogy sehogy sem fogod elrejteni, főleg akkor nem, ha még a gyógyulási folyamat elején tartasz. Én egyetemen és munkában el tudom rejteni, mert nem akarok a köztudatban "a drámás csaj lenni, aki mindenért hisztizik" (mint általános suliban sajnos), de a párkapcsolat azért más. Ott nem tudod elrejteni, illetve nem is fair a másik féllel szemben. Ráadásul neked is jobban fog esni, ha találsz egy támogató partnert, aki mellettedd áll a betegséged tudatában is.
Ez nem fair ha nem mondod el, ha titkolod.
Mert ha tud róla, választhat téged, de ha eltitkolod, én pl akkor elhagynám amiatt hogy nem őszinte
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!