Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Borderline személyiségzavarral lehetséges kapcsolat?
Figyelt kérdés
Van itt esetleg olyan, aki ezzel él és van kapcsolata/ilyen emberrel van kapcsolatban?
Elég összetett dolog maga ez a zavar is, illetve egy párkapcsolat is, szóval nem egyszerű igen nem válaszok érdekelnének, hanem inkább tapasztalatok.
2022. jan. 29. 15:52
1/25 anonim válasza:
Nem kezdenék mégegyszer ilyen emberrel. Anyám is ilyen, úgyhogy kicsit bezabáltam velük.
2/25 anonim válasza:
Lehetséges, de állandó hullámvasút lesz. Volt három évig ilyen barátnőm. Vagy a fellegekben jártam vele vagy a pokolban. Döntsd el, bírnád e ezt, és azt, hogy bármelyik pillanatban megváltozhat a hangulata, és ha addig imádott, hirtelen utálni fog, és mindenért te leszel a hibás. Aztán visszaáll minden. Hosszútávon nagyon nehéz bírni, rengeteg türelem és szeretet kell hozzá. Viszont emellett nagyon szerethető emberek is. Én a mai napig szeretem az exem, és sokszor érzem úgy, hogy a nehézségek ellenére visszamennék hozzá.
3/25 A kérdező kommentje:
#2 Nekem van ez a gondom és nem biztos, hogy kitennék valakit ennek. Közben meg jó lenne, csak na...
2022. jan. 29. 16:06
4/25 anonim válasza:
Az már félsiker, hogy beismered,Neked van esélyed így még! Az én exem, meg anyám is tagadja masszívan,hogy bármi baj lenne velük.
5/25 A kérdező kommentje:
Nagyon nehéz lenne tagadni azok után, amiket csináltam. Sajnos attól, hogy felismerem még ugyanúgy kontrollálhatatlan egyelőre.
2022. jan. 29. 16:13
6/25 anonim válasza:
Hat en az vagyok es soha nem volt kapcsolatom, minden közeledést vissza kellett utasitanom de az elhagyatastol meg így is félek. Meg az élettel is bajunk van nemhogy kapcsolattal
7/25 A kérdező kommentje:
#6 Na ja... Nekem volt, de elég toxikusak, leginkább miattam.
Mondjuk az utolsónak is van olyan 5 éve.
2022. jan. 29. 16:26
8/25 Noren1989 válasza:
Same as #1.
Egy csajszival összejártunk, szigorúan csak szex, plusz némi kis törődés...
Pillanatokon belül az fp-ja lettem, aztán meg sikerült felülni a vasútra.
Akkor fel-le gurultunk,
de elindítottam a lejtőn.
A felejtőn.
Teljes ban, most is örülök neki, hogy így döntöttem.
9/25 Noren1989 válasza:
De amúgy várjuk meg Metamophosis felbukkanását, szakértő a témában.
10/25 anonim válasza:
#9 Ő ebben is szakértő? Miben nem...?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!