Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Borderline személyiségzavarral...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Borderline személyiségzavarral lehetséges kapcsolat?

Figyelt kérdés

Van itt esetleg olyan, aki ezzel él és van kapcsolata/ilyen emberrel van kapcsolatban?

Elég összetett dolog maga ez a zavar is, illetve egy párkapcsolat is, szóval nem egyszerű igen nem válaszok érdekelnének, hanem inkább tapasztalatok.

2022. jan. 29. 15:52
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
40%
Nem kezdenék mégegyszer ilyen emberrel. Anyám is ilyen, úgyhogy kicsit bezabáltam velük.
2022. jan. 29. 15:58
 2/25 anonim ***** válasza:
80%
Lehetséges, de állandó hullámvasút lesz. Volt három évig ilyen barátnőm. Vagy a fellegekben jártam vele vagy a pokolban. Döntsd el, bírnád e ezt, és azt, hogy bármelyik pillanatban megváltozhat a hangulata, és ha addig imádott, hirtelen utálni fog, és mindenért te leszel a hibás. Aztán visszaáll minden. Hosszútávon nagyon nehéz bírni, rengeteg türelem és szeretet kell hozzá. Viszont emellett nagyon szerethető emberek is. Én a mai napig szeretem az exem, és sokszor érzem úgy, hogy a nehézségek ellenére visszamennék hozzá.
2022. jan. 29. 16:04
 3/25 A kérdező kommentje:
#2 Nekem van ez a gondom és nem biztos, hogy kitennék valakit ennek. Közben meg jó lenne, csak na...
2022. jan. 29. 16:06
 4/25 anonim ***** válasza:
49%
Az már félsiker, hogy beismered,Neked van esélyed így még! Az én exem, meg anyám is tagadja masszívan,hogy bármi baj lenne velük.
2022. jan. 29. 16:08
 5/25 A kérdező kommentje:
Nagyon nehéz lenne tagadni azok után, amiket csináltam. Sajnos attól, hogy felismerem még ugyanúgy kontrollálhatatlan egyelőre.
2022. jan. 29. 16:13
 6/25 anonim ***** válasza:
100%
Hat en az vagyok es soha nem volt kapcsolatom, minden közeledést vissza kellett utasitanom de az elhagyatastol meg így is félek. Meg az élettel is bajunk van nemhogy kapcsolattal
2022. jan. 29. 16:14
 7/25 A kérdező kommentje:

#6 Na ja... Nekem volt, de elég toxikusak, leginkább miattam.

Mondjuk az utolsónak is van olyan 5 éve.

2022. jan. 29. 16:26
 8/25 Noren1989 ***** válasza:
34%

Same as #1.

Egy csajszival összejártunk, szigorúan csak szex, plusz némi kis törődés...

Pillanatokon belül az fp-ja lettem, aztán meg sikerült felülni a vasútra.

Akkor fel-le gurultunk,

de elindítottam a lejtőn.

A felejtőn.

Teljes ban, most is örülök neki, hogy így döntöttem.

2022. jan. 29. 16:58
 9/25 Noren1989 ***** válasza:
47%
De amúgy várjuk meg Metamophosis felbukkanását, szakértő a témában.
2022. jan. 29. 17:07
 10/25 anonim ***** válasza:
48%
#9 Ő ebben is szakértő? Miben nem...?
2022. jan. 29. 17:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!